Tijdschriften voor mannen

De beste aanbiedingen voor de beste lifestyle magazines vind je natuurlijk op Abonnement.nl. Van de gedurfde onderzoeksjournalistiek van de Nieuwe Revu en het "irritante bijtertje" Quote tot het "literaire" Helden Magazine. Neem een abonnement of proefabonnement en overtuig uzelf of een ander: sommige momenten en verhalen lenen zich het best voor een tijdschrift.
Geen ander magazine doet dit al zo lang en succesvol als Men’s Health: de autoriteit voor mannen op het gebied van training, gezondheid, voeding, psyche en lifestyle. Lees maandelijks hoe u succes in sport en leven combineert!

Tijdschriften voor mannen aanbiedingen

De beste aanbiedingen voor de beste lifestyle magazines vind je natuurlijk op Abonnement.nl. Van de gedurfde onderzoeksjournalistiek van de Nieuwe Revu en het "irritante bijtertje" Quote tot het "literaire" Helden Magazine. Neem een abonnement of proefabonnement en overtuig uzelf of een ander: sommige momenten en verhalen lenen zich het best voor een tijdschrift.

Geef een mannenblad cadeau

Kent u een man met een speciale interesse of passie? Of een man die graag op de hoogte blijft van de laatste mode en gadgets? Geef een abonnement op een tijdschrift cadeau. Er is een blad voor iedere man.
Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende populaire mannenbladen in Nederland waar u uit kunt kiezen. Enkele bekende titels zijn:

 • Esquire - Dit is een stijlvol magazine voor de moderne man, met artikelen over mode, lifestyle, gadgets en meer.
 • Men's Health - Een tijdschrift dat zich richt op gezondheid, fitness, voeding en algemeen welzijn voor mannen.
 • JFK Magazine - Dit blad combineert stijl, cultuur, auto's en interviews met interessante mensen.
 • Quote - Een magazine dat zich richt op zakelijk nieuws, lifestyle en alles wat te maken heeft met succesvol ondernemen.
 • Playboy - Een iconisch tijdschrift dat bekend staat om zijn artikelen, interviews en fotoreportages van mooie vrouwen.

Als het gaat om populaire tijdschriften voor sportieve mannen, zijn er enkele titels die eruit springen. Hier zijn enkele van de meest populaire tijdschriften voor sportieve mannen:

 • Runner's World - Een tijdschrift dat zich richt op hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft. Het biedt tips, advies, trainingsplannen en inspirerende verhalen voor zowel beginners als ervaren hardlopers.
 • Fiets - Dit is een tijdschrift voor fietsliefhebbers, of u nu een recreatieve fietser bent of een fanatieke wielrenner. Het bevat informatie over fietsroutes, technische aspecten van fietsen, reviews van fietsuitrusting en meer.
 • Voetbal International - Een must-have voor voetbalfans. Dit tijdschrift bevat nieuws, analyses, interviews en achtergrondverhalen over zowel nationaal als internationaal voetbal.
 • Helden Magazine - Hoewel het niet strikt een sportmagazine is, richt Helden Magazine zich op inspirerende verhalen van bekende sporters en andere helden. Het biedt diepgaande interviews en persoonlijke verhalen die sportliefhebbers zeker zullen waarderen.
 • Golfers Magazine - Als u een liefhebber van golf bent, is dit het tijdschrift voor u. Het bevat artikelen over golftechnieken, golfreizen, uitrusting en nieuws uit de golfsport.

Voor oudere mannen zijn er diverse populaire tijdschriften die zich richten op onderwerpen die relevant en interessant zijn in deze levensfase. Hier zijn enkele van de meest populaire Nederlandse tijdschriften voor oudere mannen:

 • Plus Magazine - Dit tijdschrift richt zich op mensen in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder. Het biedt informatie en advies over gezondheid, geldzaken, reizen, vrije tijd en andere onderwerpen die relevant zijn voor deze doelgroep.
 • Plus Puzzels - Voor degenen die van puzzelen houden, biedt Plus Puzzels een verscheidenheid aan breinbrekers, kruiswoordraadsels, Sudoku en andere uitdagende puzzels. Dit tijdschrift kan een geweldige manier zijn om de geest actief te houden en plezier te hebben in vrije tijd.
 • Quest Historie - Voor oudere mannen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, biedt Quest Historie een fascinerende kijk op het verleden. Het bevat informatieve artikelen, reportages en achtergrondverhalen over historische gebeurtenissen, personen en culturen.