Up/Down Mountainbike

Kies voor een Up/Down Mountainbike abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor mountainbikers. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over mountainbiken. Van de verschillende disciplines tot de mooiste routes in binnen- en buitenland. En natuurlijk heel veel informatie over fietsen, onderdelen, accessoires en kleding.

Aanbiedingen

Up/Down Mountainbike abonnement

Up/Down Mountainbike magazine is er voor de mountainbikers die niet bang zijn om vies te worden. Neem nu een Up/Down Mountainbike abonnement. En lees alles over deze sport, het materiaal en de mooiste tochten.

Up/Down Magazine is een 'tool' voor de gepassioneerde mountainbikers die op zoek zijn naar de mooiste routes. Het magazine laat zien dat de wereld er compleet anders uit ziet op twee wielen: als een speelparadijs voor mountainbikers.

Met een abonnement Up/Down Magazine blijft u op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, doet u inspiratie op aan de hand van prachtige reisreportages, en leert u nog beter rijden met leerzame instructies door professionele rijders. Kortom, Up/Down Mountainbike magazine vergroot uw kennis, skills en rijplezier!

Voor wie Up/Down Mountainbike wil proberen is er al een aanbieding vanaf €12,50. Met tot 58% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele Up/Down Mountainbike aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Up/Down Mountainbike

Wilt u Up/Down Mountainbike eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Up/Down Mountainbike proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs
  • 4x per jaar Up/Down Mountainbike in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Up/Down Mountainbike op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Up/Down Mountainbike tijdelijk te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een Up/Down Mountainbike abonnement is verkrijgbaar vanaf €12,50. Een proefabonnement voor €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Up/Down Mountainbike heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Up/Down Mountainbike betaalt u €25,00. Hiervoor ontvangt u Up/Down Mountainbike 4 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Up/Down Mountainbike verschijnt 4 keer per jaar.

Up/Down Mountainbike verschijnt op 08-03, 17-05, 02-08, 18-10, 06-12, 23-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Up/Down Mountainbike. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Up/Down Mountainbike, neemt u contact op met de klantenservice van Up/Down Mountainbike. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Up/Down Mountainbike

" Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager. "

" een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ... "