Up/Down Magazine abonnementen

Kies voor een Up/Down Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor mountainbikers. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over mountainbiken. Van de verschillende disciplines tot de mooiste routes in binnen- en buitenland. En natuurlijk heel veel informatie over fietsen, onderdelen, accessoires en kleding.


€15,00 19,90
6 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
9 maanden (3 nrs.)
58% korting

€25,00 39,80
1 jaar (4 nrs.)
37% korting

€36,00 59,70
1,5 jaar (6 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Magazine

Up/Down Mountainbike magazine is er voor de mountainbikers die niet bang zijn om vies te worden. Neem nu een Up/Down Mountainbike abonnement. En lees alles over deze sport, het materiaal en de mooiste tochten.

Up/Down Magazine is een 'tool' voor de gepassioneerde mountainbikers die op zoek zijn naar de mooiste routes. Het magazine laat zien dat de wereld er compleet anders uit ziet op twee wielen: als een speelparadijs voor mountainbikers.

Met een abonnement Up/Down Magazine blijft u op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, doet u inspiratie op aan de hand van prachtige reisreportages, en leert u nog beter rijden met leerzame instructies door professionele rijders. Kortom, Up/Down Mountainbike magazine vergroot uw kennis, skills en rijplezier!

Proefabonnement Up/Down Mountainbike Magazine

Met een Up/Down Mountainbike proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke fietstijdschrift. Als "stop automatisch" staat vermeld hoeft u uw abonnement niet op te zeggen.

Up/Down magazine cadeauabonnement

Ook cadeauabonnementen stoppen automatisch. Noch u, noch diegene, die het magazine krijgt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend(in) verrassen, die regelmatig op de mountainbike stapt? Geef Up/Down magazine cadeau.

Voordelen Up/Down Mountainbike abonnement

  • 4x per jaar als eerste dit mountainbike magazine in huis
  • Ook digitaal
  • Vrijblijvend* en voordelig kennis maken

* Alleen bij aanbiedingen waarbij "stopt automatisch" staat vermeld.

Up/Down Mountainbike Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Up/Down Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Up/Down Magazine klantenservice