Up/Down Magazine abonnementen

Kies voor een Up/Down Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor mountainbikers. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over mountainbiken. Van de verschillende disciplines tot de mooiste routes in binnen- en buitenland. En natuurlijk heel veel informatie over fietsen, onderdelen, accessoires en kleding.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Magazine

Up/Down Mountainbike magazine is er voor de mountainbikers die niet bang zijn om vies te worden. Neem nu een Up/Down Mountainbike abonnement. En lees alles over deze sport, het materiaal en de mooiste tochten.

Up/Down Magazine is een 'tool' voor de gepassioneerde mountainbikers die op zoek zijn naar de mooiste routes. Het magazine laat zien dat de wereld er compleet anders uit ziet op twee wielen: als een speelparadijs voor mountainbikers.

Met een abonnement Up/Down Magazine blijft u op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, doet u inspiratie op aan de hand van prachtige reisreportages, en leert u nog beter rijden met leerzame instructies door professionele rijders. Kortom, Up/Down Mountainbike magazine vergroot uw kennis, skills en rijplezier!

Hoeveel kost een Up/Down Magazine abonnement? Voor wie wil kennismaken met Up/Down Magazine is er al een abonnement vanaf €12,50. En u geniet tot 58% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Up/Down Magazine. En kies uw abonnement.

Up/Down Magazine verschijnt 4x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Up/Down Magazine

Met een Up/Down Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Up/Down Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 58% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 4x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Up/Down Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.