Up/Down Mountainbike abonnementen

Kies voor een Up/Down Mountainbike abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor mountainbikers. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over mountainbiken. Van de verschillende disciplines tot de mooiste routes in binnen- en buitenland. En natuurlijk heel veel informatie over fietsen, onderdelen, accessoires en kleding.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Mountainbike

Up/Down Mountainbike magazine is er voor de mountainbikers die niet bang zijn om vies te worden. Neem nu een Up/Down Mountainbike abonnement. En lees alles over deze sport, het materiaal en de mooiste tochten.

Up/Down Magazine is een 'tool' voor de gepassioneerde mountainbikers die op zoek zijn naar de mooiste routes. Het magazine laat zien dat de wereld er compleet anders uit ziet op twee wielen: als een speelparadijs voor mountainbikers.

Met een abonnement Up/Down Magazine blijft u op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, doet u inspiratie op aan de hand van prachtige reisreportages, en leert u nog beter rijden met leerzame instructies door professionele rijders. Kortom, Up/Down Mountainbike magazine vergroot uw kennis, skills en rijplezier!

Een Up/Down Mountainbike abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Up/Down Mountainbike is er al een aanbieding vanaf €12,50. U profiteert van tot 58% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele Up/Down Mountainbike aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Up/Down Mountainbike

Wilt u Up/Down Mountainbike eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Up/Down Mountainbike proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Up/Down Mountainbike op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.