Eindhovens Dagblad

Kies voor een Eindhovens Dagblad abonnement met tot 91% korting op de winkelprijs. U ontvangt automatisch de regio-editie van het dagblad dat bij uw postcode past. Zo krijgt u echt het nieuws dat u raakt. Van het grote internationale nieuws tot de gebeurtenissen en plannen in uw gemeente. En met natuurlijk heel veel aandacht voor sport. Niet overtuigd? Neemt u dan eerst een Eindhovens Dagblad proefabonnement. En ontdek zelf de meerwaarde van een regionale krant.

Na de vernieuwing alleen maar lof!

Eindhovens Dagblad abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Bijlagen Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot apps en online Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
De Volkskrant van maandag tot vrijdag

Bekend met de stad en regio

De verslaggevers van Eindhovens Dagblad weten als geen ander wat er speelt in Eindhoven e.o. Zij zitten voor u bovenop het nieuws. Geven u achtergronden. En vertellen u wat het nieuws voor u betekent of zou kunnen betekenen.

Met een ED abonnement blijft u dus op de hoogte van het nieuws dat u raakt. Des te meer omdat ED uitkomt in niet minder dan 6 edities voor verschillende regio’s. U krijgt automatisch de editie die het best bij u past.

Regionaal dagblad én internationale kwaliteitskrant

Een ED abonnement betekent niet alleen regionaal nieuws van hoog niveau. Voor het landelijk en buitenlandse nieuws kan de krant namelijk een beroep doen op de verslaggevers van AD, Trouw en de Volkskrant; kranten uit dezelfde uitgeversgroep DPG Media.

Meer dan een nieuwskrant

Dat een abonnement op het ED meer biedt dan regionieuws, komt ook tot uitdrukking in de verschillende bijlagen en katernen. Zo verschijnt de zaterdagkrant met de katernen Z en ZO. En u ontvangt voor het weekend ook het glossy Mezza Magazine met mooie (reis)reportages en recensies van oa. films en boeken.

 • Eindhovens Dagblad apps voor smartphone en tablet
 • Z, ZO en Mezza magazine
 • Uitgebreide, dikke zaterdagkrant
 • Eindhovens Dagblad Digitaal

  Voor welk abonnement ook kiest, compleet, zaterdag of digitaal, u krijgt altijd toegang tot de apps van Eindhovens Dagblad; onbeperkt en advertentievrij. In deze moderne apps vindt u het nieuws uit de krant, aangevuld met podcasts, video's en animaties. Daarnaast leest u onbeperkt alle Premium-artikelen op de website van ED.

  • Premium-artikelen op ed.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  De Volkskrant digitaal
Eindhovens Dagblad op zaterdag

Eindhovens Dagblad Weekend

De zaterdagkrant van Eindhovens Dagblad valt ieder weekend op de mat met 2 bijzondere bijlagen plus een magazine. In bijlage Z leest u verhelderende achtergronden bij het nieuws. En in ZO vindt u verhelderende artikelen over algemene en alledaagse onderwerpen als geld, wonen, werk en relaties.

In Mezza magazine vindt u tot slot inspirerende artikelen over kunst, cultuur, reizen en nog veel meer. Met verrassende interviews, persoonlijke verhalen, uittips en boeksuggesties is Mezza het magazine voor een heerlijk ontspannen weekend.

Eindhovens Dagblad op zaterdag

Veelgestelde vragen

Eindhovens Dagblad wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
In het verspreidingsgebied van Eindhovens Dagblad vallen ondermeer Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Mierlo en Best. Klik op onderstaande link voor een kaart (PDF). Hierop ziet u ook waar de verschillende edities worden bezorgd.

Klik hier voor een kaart van het verspreidingsgebied van Eindhovens Dagblad.
Een jaarabonnement op Eindhovens Dagblad kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een Eindhovens Dagblad proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op Eindhovens Dagblad voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Eindhovens Dagblad. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Eindhovens Dagblad leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Eindhovens Dagblad neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Eindhovens Dagblad

" Nadat ik het abonnement had opgezegd, lag ik s' morgens toch te luisteren of de krant in de bus werd gegooid. Nu gaat het weer gebeuren! "

" EEN GOED DAGBLAD WAT MET NAME DE GEBEURTENISSEN IN DE OMGEVING DUIDELIJK OMSCHIJFT, JAMMER DAT AL HET BELANGRIJKE NIEUWS AL OP TV EN GRATIS ED APP IS GEWEEST. "

" Krant is prima. "

" Ik vind het een goede krant met veel informatie. De nieuwe opzet vind ik ook prima. De puzzeltjes kan ik niet missen. "

" Plaatselijk nieuws prima. "

" Een prima blad voor het plaatselijke nieuws. Misschien een tip: stop nooit met het publiceren van puzzels. Ik ben een puzzelaarster, maar ik weet van velen dat het ... "

" Lees elke morgen graag het algemene nieuws maar vooral het regionale nieuws is prettig om te lezen, zo blijf ik goed op de hoogte van alles wat er in onze omgeving zo al ... "

" Een goede overzichtelijke krant, die het landelijke- en regionale nieuws op een duidelijke manier weet te verwoorden. "

" Een fijne krant die makkelijk leest en een goede mix geeft tussen lokaal, nationaal en internationaal nieuws. "

" Prettig om 's morgens de krant te lezen maar helaas is onze bezorgster slecht, regelmatig geen krant, zodat ik huiverig ben om een vol abonnement te nemen. "