Fietsbladen

Hieronder vindt u voordelige aanbiedingen voor abonnementen en proefabonnementen op alle populaire fietsmagazines. Bijna alle fietsbladen hebben bovendien een aantrekkelijk cadeauabonnement. Dus geef uw fietsmaatje de volgende keer gewoon een abonnement voor zijn of haar verjaardag. Als hij of zij hem dan uit heeft, gaat u even langs op de fiets.
Bekijk ondermeer de aanbiedingen voor Fiets: al 40+ jaar dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen. Met dit fraaie maandblad haalt u nog meer uit uw hobby.

Fietsbladen aanbiedingen

Hieronder vindt u voordelige aanbiedingen voor abonnementen en proefabonnementen op alle populaire fietsmagazines. Bijna alle fietsbladen hebben bovendien een aantrekkelijk cadeauabonnement. Dus geef uw fietsmaatje de volgende keer gewoon een abonnement voor zijn of haar verjaardag. Als hij of zij hem dan uit heeft, gaat u even langs op de fiets.

Veelgestelde vragen

<p>Nederland kent als fietsland meerdere veel gelezen wielertijdschriften. 3 van de meest populaire zijn Fiets, Procycling en Wielrenblad. </p> <p>Fiets is misschien wel het bekendste Nederlands wielertijdschrift. Het magazine over wielrennen en mountainbiken (MTB). In ieder nummer vindt u alles over training, voeding en fietsmaterialen. Het biedt ook uitgebreide testen en reviews van fietsen en accessoires.</p> <p>Procycling is een internationaal wielertijdschrift dat ook populair is onder Nederlandse wielerliefhebbers. Het richt zich vrijwel uitsluitend op de professionele wielersport. In ieder nummer vindt u interviews met bekende renners, wedstrijdverslagen, analyses en achtergrondverhalen.</p> <p>Net als Procycling richt ook Wielrenblad zich op professionele als amateurwielrenners. Ieder nummer staat vol met artikelen over training, techniek, voeding en wielersportevenementen.</p>

FietsActief en Toeractief worden gemaakt voor recreatieve fietsers. Ook als u op vakantie gaat met de fiets, vindt u in de fietsbladen voldoende informatie en inspiratie. Zo bevatten beide ideeën voor fietsroutes in binnen- en buitenland, tips voor leuke fietsvakanties en interviews met fietsliefhebbers die u voorgingen. Ook vindt u in ieder nummer aanbevelingen voor leuke zogenaamde afstapadressen, zoals bijzondere bezienswaardigheden en fijne horecagelegenheden onderweg.

Zoals van een fietsland mag worden verwacht zijn er verschillende Nederlandse wielertijdschriften die zich specifiek richten op wielrennen en alles wat daarmee te maken heeft, waaronder Wieler Revue en Procycling. In Wieler Revue vindt u uitgebreide verslagen van professionele wielerwedstrijden, exclusieve interviews met renners, analyses, (technische) artikelen over training en materiaal.

ProCycling is een internationaal wielertijdschrift met een populaire Nederlandse editie. Ook dit magazine concentreert zich op de professionele wielersport, met diepgaande interviews, reportages, analyses en achtergrondverhalen over bekende renners en teams.

UP/DOWN Mountainbike Magazine is het wielertijdschrift voor mountainbikers. Met artikelen over mountainbiken in zijn puurste vorm, van verschillende disciplines zoals crosscountry, trail, enduro, all mountain, downhill en zelfs strandracen. Met in ieder nummer aandacht voor de nieuwste mountainbikes, de mooiste mountainbikeroutes en de nieuwste trends en gadgets.

Met een fietsblad op pad

Nederland is een echt fietsland. Of u nu dagelijks naar uw werk fietst, in het weekend een mooie toertocht maakt of een fanatieke wielrenner bent, de fiets speelt een grote rol in het leven van veel Nederlanders. Deze passie voor fietsen komt ook duidelijk naar voren in de verscheidenheid aan fietsbladen die beschikbaar zijn. Deze bladen bieden inspiratie, informatie en entertainment voor fietsers van alle niveaus en interesses.

Van de tour tot toeren

Fietsbladen zijn er in vele soorten en maten, elk gericht op een specifieke groep fietsers. Voor de serieuze mountainbikers en wielrenners zijn er bladen vol met technische artikelen, trainingsschema’s en wedstrijdverslagen. U leest over de nieuwste fietstechnologie, reviews van high-end fietsen en de beste accessoires. Daarnaast zijn er diepgaande analyses van de prestaties van topatleten.

Aan de andere kant zijn er fietsbladen die zich meer richten op de recreatieve fietser, die houdt van mooie tochten en het ontdekken van nieuwe routes. Deze bladen bieden prachtige routebeschrijvingen, tips voor fietsvriendelijke accommodaties en verhalen over de mooiste fietslocaties in binnen- en buitenland. Denk aan artikelen die u meenemen langs pittoreske dorpjes, door weidse landschappen en langs verborgen pareltjes die alleen met de fiets te ontdekken zijn.

Top 5 fietsbladen

Fiets magazine

Fiets magazine is een must-read voor iedere wielrenner. Met diepgaande artikelen over trainingsmethoden, voeding en materiaalkeuze, helpt dit blad u om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Bovendien biedt het interviews met bekende renners en uitgebreide reviews van de nieuwste racefietsen en accessoires.

FietsActief

FietsActiefFietsActief richt zich op de recreatieve fietser die van ontspannende fietstochten houdt. Het blad staat vol met prachtige fietsroutes door Nederland en daarbuiten, praktische tips voor onderweg en suggesties voor fietsvriendelijke verblijfsplaatsen. Inspirerende verhalen en adembenemende fotografie maken van FietsActief een plezier om door te bladeren.

Procycling

Procycling is dé bron voor liefhebbers van professionele wielersport. Het blad biedt exclusieve interviews met topcoureurs, analyses van grote wedstrijden zoals de Tour de France en het laatste nieuws uit de wielerwereld. Met Procycling blijft u altijd op de hoogte van wat er speelt in het peloton.

Up/Down Mountainbike magazine

Voor de fanatieke mountainbiker is Up/Down Mountainbike magazine onmisbaar. Het biedt uitgebreide tests van mountainbikes en accessoires, technische tips voor het verbeteren van uw rijvaardigheid en reportages van de mooiste trails. Of u nu een beginner bent of een ervaren rijder, Up/Down helpt u om het meeste uit uw mountainbike-ervaring te halen.

Bicycling

Bicycling is een veelzijdig tijdschrift dat zich richt op alle soorten fietsers. Het blad biedt een mix van inspirerende verhalen, praktische tips en diepgaande artikelen over fietsuitrusting, gezondheid en fitness. Of u nu een sportieve fietser bent of gewoon graag af en toe een tochtje maakt, Bicycling heeft voor ieder wat wils.