De Telegraaf

Kies voor een De Telegraaf abonnement. De krant van wakker Nederland zegt waar het op staat. Geen enkel dagblad combineert nieuws en entertainment zoals de grootste van Nederland dat doet.

Ik vind het een genot om elke morgen de krant en de goede artikelen te kunnen lezen om zo weer up to date de dag door te komen.

De Telegraaf abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Maandag t/m vrijdag de krant op papier
Op zaterdag de dikke weekendeditie op papier
VROUW magazine en VRIJ op papier
6 dagen per week de krant digitaal
Onbeperkt Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
De Telegraaf van maandag tot vrijdag

De krant van wakker Nederland

De Telegraaf is de grootste en meest populaire krant in Nederland. En is er voor mensen met een duidelijke mening. Voor iedereen die een standpunt durft in te nemen en ergens voor te staan. Voor al deze mensen brengt de krant van Wakker Nederland dagelijks al het belangrijke nieuws uit binnen- en buitenland.

Geen enkele krant in Nederland weet entertainment en serieuze journalistiek zo goed te combineren als De Telegraaf. Enerzijds staat de krant bekend om haar showbizz-nieuws (in secties als Privé), ontmaskering van kleine oplichters en sportverslaggeving. Anderzijds heeft het internationale reputatie voor serieuze onderzoeksjournalistiek.

De serieuze kant van De Telegraaf komt vooral tot uiting in haar kritische artikelen over de politiek uit Den Haag. En in haar financiële secties. De Financiële Telegraaf (DFT) is misschien wel de beste gewaardeerde financiële bijlage van alle Nederlandse kwaliteitskranten.

 • De Telegraaf apps voor smartphone en tablet
 • VROUW magazine en VRIJ
 • De bekende dikke zaterdagkrant
 • De Telegraaf Digitaal

  Elk De Telegraaf abonnement dat wordt aangeboden op Abonnement.nl is inclusief 6 dagen per week de digitale editie van de krant. Daarnaast heeft u onbeperkt en advertentievrij toegang tot de apps en Premium-artikelen op De Telegraaf.nl.

  • Digitale edities online en in apps
  • Premium-artikelen op De Telegraaf.nl
  • De Telegraaf apps voor smartphone en tablet
  De Telegraaf digitaal
De Telegraaf op zaterdag

De Telegraaf op zaterdag

In het weekend wordt de dikke zaterdagkrant aangevuld met een fraai magazine en een extra katern. Allereerst is er VROUW: "voor, door en over de NLse vrouw die midden in het leven staat". Behalve in dit wekelijkse magazine, vindt u VROUW ook online met dagelijkse Premium-artikelen voor abonnees.

VRIJ is een uniek, uitneembaar katern in tabloid formaat over lifestyle, reizen, eten en drinken, en wonen. Naast een wekelijks diepgravend en persoonlijk interview, vindt u in dit katern fijne columns en heerlijke reisreportages. Dit alles mooi vormgegeven en geïllustreerd met prachtige foto’s.

 • De extra dikke zaterdagkrant
 • VROUW magazine
 • VRIJ katern

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

De Telegraaf wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 08:00 uur op de mat. (De bezorgtijden voor de Waddeneilanden kunnen hier vanaf wijken.) De digitale krant is iedere dag via de app vanaf 07:00 uur beschikbaar.
De Telegraaf wordt bezorgd in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden. In het buitenland kunt u De Telegraaf lezen via de app met een digitaal abonnement.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op De Telegraaf. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u De Telegraaf voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van De Telegraaf. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u De Telegraaf leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op De Telegraaf neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van De Telegraaf

" Een goed blad, alleen is het jammer dat je drie keer zoveel moet betalen als je driejarige abonnement is afgelopen. "

" Al meer dan 40 jaar abonnee tot volle tevredenheid. Maandag beetje te veel sport, maar dat vinden anderen weer fijn. Doorgaan a.u.b. en voor de lezers zoek goed naar een ... "

" Goede bezorging op vakantieadres voor 8 weken en na vakantie weer netjes op thuis adres. "

" Lekker informatief, voor elk wat wils. Alleen ontzettend duur geworden voor bestaande abonnees. Ik heb een abo voor vr-za-ma en betaal hier inmiddels bijna 40 euro ... "

" Prima krant maar duur als je jaren abonnee bent, dan betaal je de hoofdprijs. "

" Heerlijk om elke morgen wakker te worden en te weten dat de krant op je wacht. Kopje koffie erbij super en in het weekend nog de bijlagen erbij vrouw en vrij. Heerlijk om ... "

" Prima informatief en lekker vroeg op de mat. Nadeel vind ik persoonlijk dat er teveel over voetbal geschreven wordt en te weinig over de formule 1 of andere sporten. ... "

" Interessant, goed format, altijd op tijd, prachtig. "

" Er verschijnt te weinig informatie in de krant over Rotterdam en het financiële gedeelte wordt ook steeds minder. Daarentegen lijkt het wel of de enige sport in ... "

" We lezen de telegraaf al jaren naar tevredenheid. Is altijd op tijd. "

Gerelateerde artikelen