Nieuwe Revu abonnementen

Kies voor een Nieuwe Revu abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Nieuwe Revu is hét mentaliteitsblad van NL. U kunt ook een Nieuwe Revu abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€38,25 51,87
13 nummers
27% korting

€71,00 103,74
26 nummers
31% korting

€119,00 203,49
51 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nieuwe Revu cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,25 51,87
13 nummers
27% korting

€71,00 103,74
26 nummers
31% korting

€119,00 203,49
51 nummers
42% korting

Laatste reviews

 • Henri
Een lekker bad voor de zomerperiode...

Tijdens de zomer las ik graag veel leesmomenten in, op of bij het water, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Nieuwe Revu is daar onlosmakelijk mee verbonden! In de winterperiode lukt me dat minder goed. Maar in de zomerperiode heerlijk even de gedachten verzetten. Leest lekker weg!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • MrPigeon

Heel goed blad met leuke intervieuws en onderwerpen, kan er echt uren in lezen

 • Mariska

Abonnement nieuwe revu cadeau gegeven om ik weet dat dit familielid het blad graag leest.

 • Pieter

Vaak schokkend, maar nooit gemakkelijk. Ook altijd goed voor een lach.

Over Nieuwe Revu

Nieuwe Revu is een eigentijds en brutaal weekblad over sport, muziek, films, misdaad, politiek, uitgaan en reizen. Elke week weer staat het blad vol met diepgaande artikelen met een stevige of provocerende mening, spannende fotografie en indringende verhalen. Nieuwe Revu laat een andere kant van het nieuws zien en laat u zien dat nieuws spannend kan zijn. De Nieuwe Revu staat zijn mannetje met zijn spectaculaire undercoveracties en onthullingen. Neem nu een abonnement op de Nieuwe Revu en beleef het nieuws!

Wat zijn de kosten van een Nieuwe Revu abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €38,25. En u geniet tot 42% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Nieuwe Revu. En pak dit voordeel.

Nieuwe Revu verschijnt 51x per jaar.

Nieuwe Revu digitaal lezen

Met een abonnement op Nieuwe Revu ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Nieuwe Revu ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hiernaactiveert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde nummers te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Nieuwe Revu cadeau geven

Kent u iemand die Nieuwe Revu met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €38,25. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Nieuwe Revu cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 42% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €38,25
 • 51x per jaar Nieuwe Revu thuis bezorgd
 • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nieuwe Revu op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.