Nieuwe Revu abonnementen

Kies voor een Nieuwe Revu abonnement met tot 15% korting op de winkelprijs. Nieuwe Revu is hét mentaliteitsblad van NL. U kunt ook een Nieuwe Revu abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€50,00 58,37
13 nummers
15% korting

€99,50 116,74
26 nummers
15% korting

€199,00 228,99
51 nummers
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nieuwe Revu cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€50,00 58,37
13 nummers
15% korting

€99,50 116,74
26 nummers
15% korting

€199,00 228,99
51 nummers
13% korting

Laatste reviews

 • Henri
Een lekker bad voor de zomerperiode...

Tijdens de zomer las ik graag veel leesmomenten in, op of bij het water, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Nieuwe Revu is daar onlosmakelijk mee verbonden! In de winterperiode lukt me dat minder goed. Maar in de zomerperiode heerlijk even de gedachten verzetten. Leest lekker weg!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • MrPigeon

Heel goed blad met leuke intervieuws en onderwerpen, kan er echt uren in lezen

 • Mariska

Abonnement nieuwe revu cadeau gegeven om ik weet dat dit familielid het blad graag leest.

 • Pieter

Vaak schokkend, maar nooit gemakkelijk. Ook altijd goed voor een lach.

Over Nieuwe Revu

Nieuwe Revu is een opinieweekblad dat zich onderscheidt van de massa. Met een rijke journalistieke geschiedenis spreekt dit tijdschrift zonder aarzeling zijn mening uit.

Het magazine is de gedurfde rebel onder de serieuze publicaties. Het aarzelt niet om tegen schenen te schoppen en de waarheid te vertellen zoals zij die ziet. Dit maakt Nieuwe Revu het magazine voor alle vrije geesten, dwarsdenkers en unieke individuen in heel Nederland.

De pijlers van ieder nieuw nummer van Nieuwe Revue:

 • Diepgaande interviews en scherpzinnige columns
  Elke week kunt u zich verdiepen in prikkelende interviews en opiniecolumns die dwars door de ruis snijden en u een dieper inzicht geven in verschillende kwesties.
 • Reportages uit het hart van de samenleving
  Dit tijdschrift brengt u ter plaatse verslagen die inzicht bieden tot in de kern van de samenleving. U krijgt een beter beeld van wat leeft in de maatschappij.
 • Uitdagende nieuwsfotografie
  Naast woorden biedt Nieuwe Revu visueel prikkelende nieuwsfotografie die de verhalen tot leven brengt.
 • Achtergrondverhalen over misdaad en entertainment
  Dit tijdschrift graaft dieper en onthult de achtergronden van misdaad en entertainment, waardoor u een vollediger beeld krijgt van deze wereld.
 • Veel humor
  Want zonder een lach vaart niemand wel.

Nieuwe Revu is een gedurfd, eigenzinnig en verfrissend geluid in de wereld van de Nederlandse media. Als u op zoek bent naar een tijdschrift dat u uitdaagt en entertainende, informatieve inhoud biedt, dan is Nieuwe Revu een must-read.

Een Nieuwe Revu abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Nieuwe Revu wil proberen is er al een aanbieding vanaf €50,00. U geniet tot 15% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle aanbiedingen voor Nieuwe Revu. En kies uw abonnement.

Nieuwe Revu digitaal lezen

Met een abonnement op Nieuwe Revu ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Nieuwe Revu ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Nieuwe Revu ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de alle nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna raadplegen zonder internet.

Nieuwe Revu cadeau geven

U kunt een Nieuwe Revu abonnement ook cadeau geven. Voor €50,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Nieuwe Revu zal genieten? Geef een abonnement op Nieuwe Revu cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 15% op de winkelprijs
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • Geef een abonnement cadeau vanaf €50,00
 • 51x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nieuwe Revu op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.