Nieuwe Revu

Kies voor een Nieuwe Revu abonnement met tot 15% korting op de winkelprijs. Nieuwe Revu is hét mentaliteitsblad van NL.

Nieuwe Revu abonnement

Nieuwe Revu is een opinieweekblad dat zich onderscheidt van de massa. Met een rijke journalistieke geschiedenis spreekt dit tijdschrift zonder aarzeling zijn mening uit.

Het magazine is de gedurfde rebel onder de serieuze publicaties. Het aarzelt niet om tegen schenen te schoppen en de waarheid te vertellen zoals zij die ziet. Dit maakt Nieuwe Revu het magazine voor alle vrije geesten, dwarsdenkers en unieke individuen in heel Nederland.

De pijlers van ieder nieuw nummer van Nieuwe Revue:

 • Diepgaande interviews en scherpzinnige columns
  Elke week kunt u zich verdiepen in prikkelende interviews en opiniecolumns die dwars door de ruis snijden en u een dieper inzicht geven in verschillende kwesties.
 • Reportages uit het hart van de samenleving
  Dit tijdschrift brengt u ter plaatse verslagen die inzicht bieden tot in de kern van de samenleving. U krijgt een beter beeld van wat leeft in de maatschappij.
 • Uitdagende nieuwsfotografie
  Naast woorden biedt Nieuwe Revu visueel prikkelende nieuwsfotografie die de verhalen tot leven brengt.
 • Achtergrondverhalen over misdaad en entertainment
  Dit tijdschrift graaft dieper en onthult de achtergronden van misdaad en entertainment, waardoor u een vollediger beeld krijgt van deze wereld.
 • Veel humor
  Want zonder een lach vaart niemand wel.

Nieuwe Revu is een gedurfd, eigenzinnig en verfrissend geluid in de wereld van de Nederlandse media. Als u op zoek bent naar een tijdschrift dat u uitdaagt en entertainende, informatieve inhoud biedt, dan is Nieuwe Revu een must-read.

Een Nieuwe Revu abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Nieuwe Revu wil proberen is er al een aanbieding vanaf €50,00. U geniet tot 15% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle aanbiedingen voor Nieuwe Revu. En kies uw abonnement.

Nieuwe Revu digitaal lezen

Met een abonnement op Nieuwe Revu ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Nieuwe Revu ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Nieuwe Revu ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de alle nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna raadplegen zonder internet.

Nieuwe Revu cadeau geven

U kunt een Nieuwe Revu abonnement ook cadeau geven. Voor €50,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Nieuwe Revu zal genieten? Geef een abonnement op Nieuwe Revu cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 15% op de winkelprijs
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • Geef een abonnement cadeau vanaf €50,00
 • 51x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nieuwe Revu op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Nieuwe Revu is verkrijgbaar vanaf €50,00. En een cadeauabonnement vanaf €50,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Nieuwe Revu heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Nieuwe Revu abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Nieuwe Revu cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Nieuwe Revu cadeauabonnement voor €50,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Nieuwe Revu betaalt u €199,00. Voor dit bedrag ontvangt u 51 keer Nieuwe Revu automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Nieuwe Revu. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Nieuwe Revu abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Nieuwe Revu verschijnt 51 keer per jaar.

Als u Nieuwe Revu in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Nieuwe Revu. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Nieuwe Revu. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Nieuwe Revu, neemt u contact op met de klantenservice van Nieuwe Revu. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Nieuwe Revu

" Tijdens de zomer las ik graag veel leesmomenten in, op of bij het water, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Nieuwe Revu is daar onlosmakelijk mee ... "

" Heel goed blad met leuke intervieuws en onderwerpen, kan er echt uren in lezen "

" Abonnement nieuwe revu cadeau gegeven om ik weet dat dit familielid het blad graag leest. "

" Vaak schokkend, maar nooit gemakkelijk. Ook altijd goed voor een lach. "