Nieuwe Revu abonnementen

Kies voor een Nieuwe Revu abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Nieuwe Revu is hét mentaliteitsblad van NL. U kunt ook een Nieuwe Revu abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€38,25 51,87
13 nummers
27% korting

€71,00 103,74
26 nummers
31% korting

€119,00 203,49
51 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nieuwe Revu cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,25 51,87
13 nummers
27% korting

€71,00 103,74
26 nummers
31% korting

€119,00 203,49
51 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • MrPigeon

Heel goed blad met leuke intervieuws en onderwerpen, kan er echt uren in lezen

  • Mariska

Abonnement nieuwe revu cadeau gegeven om ik weet dat dit familielid het blad graag leest.

  • Pieter

Vaak schokkend, maar nooit gemakkelijk. Ook altijd goed voor een lach.

Over Nieuwe Revu

Nieuwe Revu is een eigentijds en brutaal weekblad over sport, muziek, films, misdaad, politiek, uitgaan en reizen. Elke week weer staat het blad vol met diepgaande artikelen met een stevige of provocerende mening, spannende fotografie en indringende verhalen. Nieuwe Revu laat een andere kant van het nieuws zien en laat u zien dat nieuws spannend kan zijn. De Nieuwe Revu staat zijn mannetje met zijn spectaculaire undercoveracties en onthullingen. Neem nu een abonnement op de Nieuwe Revu en beleef het nieuws!

Wat zijn de kosten van een Nieuwe Revu abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €119,00. En tot 42% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Nieuwe Revu. En kies uw abonnement.

Nieuwe Revu verschijnt 51x per jaar.

digitaal lezen

Abonnees van Nieuwe Revu ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt Nieuwe Revu ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Nieuwe Revu ontvangt, activeert u uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer. Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u daarna inzien zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

cadeau geven

Kent u iemand die Nieuwe Revu met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Nieuwe Revu cadeau. Voor €119,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Nieuwe Revu met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Nieuwe Revu cadeau.

voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €119,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • 51x per jaar als eerste Nieuwe Revu thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 42% korting op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nieuwe Revu op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.