Voetbal International

Kies voor een Voetbal International abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Het bekendste voetbalblad van NL is een voetbaltijdschrift voor iedere liefhebber.

Aanbiedingen

Voetbal International abonnement

Als u een voetballiefhebber bent, dan is Voetbal International het tijdschrift voor u. Met uitgebreide verslaggeving over zowel nationaal als internationaal voetbal, biedt Voetbal International alles wat u nodig heeft om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Van de Eredivisie tot de Champions League, dit voetbalblad heeft het allemaal. De deskundige redactie zorgt ervoor dat u altijd de meest actuele en relevante informatie krijgt, zodat u geen enkel belangrijk moment mist.

Voetbal International is uw go-to bron voor het laatste voetbalnieuws uit Nederland. Of het nu gaat om de nieuwste transfergeruchten, diepgaande analyses van wedstrijden, of exclusieve interviews met topspelers en coaches, dit tijdschrift levert het allemaal. Met speciale aandacht voor de Eredivisie, krijgt u een compleet overzicht van wat er speelt in het Nederlandse voetbal. De deskundige journalisten van Voetbal International brengen u de verhalen achter de krantenkoppen, waardoor u een dieper inzicht krijgt in de wereld van het voetbal.

Voetbalnieuws uit binnen- en buitenland

Naast de uitgebreide focus op het Nederlandse voetbal, besteedt Voetbal International ook veel aandacht aan internationale competities en toernooien. Of u nu geïnteresseerd bent in de Premier League, La Liga, Serie A of de Bundesliga, dit tijdschrift houdt u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Bovendien biedt Voetbal International diepgaande analyses en opiniestukken van experts uit de voetbalwereld, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over wat er speelt op het wereldtoneel.

De VI seizoensgids bij ieder jaarabonnement

Met een VI jaarabonnement ontvangt u automatisch de VI seizoensgids: de ultieme bron voor elke voetbalfan die volledig voorbereid aan het nieuwe seizoen wil beginnen. Deze uitgebreide gids biedt diepgaande voorbeschouwingen en analyses van alle teams in de Eredivisie, aangevuld met gedetailleerde spelersprofielen en teamstatistieken. Daarnaast behandelt de seizoensgids ook de belangrijkste Europese competities en geeft het inzicht in opkomende talenten en transfers die het komende seizoen kunnen beïnvloeden. Met exclusieve interviews met coaches en spelers, en een overzicht van de speelschema's, zorgt de VI seizoensgids ervoor dat u geen enkel aspect van het komende voetbalseizoen mist. Het is een onmisbaar naslagwerk voor wie serieus met voetbal bezig is.

In ieder regulier nummer vindt u:

  • Eredivisie verslagen
  • Internationaal voetbal
  • Exclusieve interviews
  • Diepgaande voetbalanalyses
  • Actuele transfergeruchten
  • Uitgebreide voetbalhistorie
  • Opiniecolumns
  • Champions League updates
VI Pro

VI Pro: voor de serieuze voetballiefhebber

VI Pro is de premium dienst van Voetbal International, speciaal ontwikkeld voor de serieuze voetballiefhebber die niets wil missen. Met een abonnement op VI Pro krijgt u toegang tot exclusieve artikelen, diepgaande analyses en uitgebreide interviews die u nergens anders vindt. De deskundige redacteurs van VI Pro bieden u inzichten en achtergronden die verder gaan dan de reguliere verslaggeving. Van gedetailleerde tactische analyses tot persoonlijke verhalen van spelers en coaches, VI Pro biedt u een ongeëvenaarde kijk op het voetbal.

Met VI Pro geniet u ook van extra voordelen, zoals toegang tot live blogs tijdens wedstrijden, podcasts met prominente voetbalanalisten en exclusieve video-inhoud. Bovendien kunt u als VI Pro-lid deelnemen aan interactieve Q&A-sessies en webinars met experts, waardoor u nog dieper in de materie kunt duiken. Met VI Pro haalt u het maximale uit uw passie voor voetbal en blijft u altijd een stap voor op de rest.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 43% op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Voetbal International?

Voor wie Voetbal International wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00 per maand. Een jaarabonnement op Voetbal International kost €19,00 per maand. Met tot 43% korting op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Voetbal International. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Voetbal International abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag via deze website? En heeft u na 14 dagen nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neem contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen over betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Voetbal International abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Voetbal International heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Voetbal International is verkrijgbaar voor €19,00 per maand. Voor dit bedrag ontvangt u 52 keer Voetbal International.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Voetbal International komt 52 keer per jaar uit.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Voetbal International. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Voetbal International, neemt u contact op met de klantenservice van Voetbal International. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Voetbal International

" Een leuk voetbaltijdschrift met veel informatie. Komt elke week dus niet elke maand. Aan het eind altijd leuke stukjes geschreven over oud-profvoetballers. ook kleine ... "

" LEUK BLAD "

" Er wordt verteld dat het blad duur is ? Als je hem los koopt betaal je €5,50, ... "

" Een mooi geïllustreerd voetbaltijdschrift die niet schroomt om soms diepgaande interviews te plaatsen. Niet goedkoop, maar alle waarden naar z'n geld. "

" Goed blad. Graag wel nog meer achtergrond over historie clubs, (historie) wedstrijden, tactische systemen, spelconcepten en voorbeschouwingen. Artikel over het belgische ... "

" Ik ben voetballiefhebber, jammer genoeg veel artikelen die mijn interesse niet hebben. Cijfers en standen zijn goed, zouden meer verslagen over eredivisieclubs moeten ... "

" Goed, informatief, leuk blad "

" Prima "

" Alles over voetbal "

" Eerlijk gezegd heb ik een foute keuze gemaakt, en lees ik het nauwelijks. "