Duiken

Kies voor een Duiken abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Het magazine met de mooiste duikbestemmingen ver weg en dichtbij. Met iedere editie van dit tijdschrift blijft u op de hoogte van de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. En u geniet van schitterende (foto)reportages over en door fervente duikers.

Duiken abonnement

Duiken is het magazine voor iedereen die duiken als hobby heeft. Iedere maand staat dit 100 pagina dikke magazine vol met artikelen over meest adembenemende duikbestemmingen, fotograferen onderwater, archeologie, wrakduiken en nog veel meer.

Natuurlijk houdt dit duiktijdschrift u ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de duikwereld. Wilt alles op het gebied van duiken weten? Abonneer u nu op Duiken!

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €14,95. U geniet tot 53% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Duiken. En profiteer van dit voordeel.

Duiken digitaal lezen

Bent u abonnee van Duiken? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Duiken ook digitaal lezen. Duiken heeft een app. Hierin leest u de digitale editie. Om het magazine online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Duiken cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Duiken? Dat is mogelijk. Voor €14,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Duiken abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Duiken cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 53% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar Duiken thuis bezorgd
  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €14,95

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Duiken op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Duiken abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €14,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Duiken abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Duiken abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Duiken cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Duiken cadeauabonnement voor €14,95.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Duiken is €50,00. Hiervoor ontvangt u Duiken 12 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Duiken. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Duiken heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Duiken verschijnt 12 keer per jaar.

Als u Duiken op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Duiken. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Duiken. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Duiken, neemt u contact op met de klantenservice van Duiken. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Duiken

" Gevarieerd tijdschrift om buiten het duiken, thuis ook gezellig met je hobby bezig te zijn. "

" Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven. "

" Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer ... "