Kunst- en Cultuurmagazines

Van muziek tot verre culturen. Lees er over in deze magazines. Over belangrijke personen, trends en gebeurtenissen, in uitgebreide artikelen van experts met dezelfde passie als uzelf. Gebundeld in prachtige magazines met schitterende foto's en illustraties.
Bekijk bijvoorbeeld Heaven: dé gids voor de echte muziekliefhebber. In dit magazine leest u alles over folk, pop, rock, blues, jazz, soul en wereldmuziek. Met in ieder nummer exclusieve interviews en uitgebreide recensies.

Kunst- en Cultuurmagazines aanbiedingen

Van muziek tot verre culturen. Lees er over in deze magazines. Over belangrijke personen, trends en gebeurtenissen, in uitgebreide artikelen van experts met dezelfde passie als uzelf. Gebundeld in prachtige magazines met schitterende foto's en illustraties.

Geef een magazine cadeau

Kent u een liefhebber van kunst en cultuur? Iemand die zich graag verdiept in muziek? Of juist in andere culturen? Geef dan een abonnement op een van deze magazines cadeau. Ieder nieuw nummer zal als een nieuw cadeau voelen.
Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Kunstmagazines voor de serieuze liefhebber

Houdt u van kunst en cultuur? En wilt u daar ook thuis van kunnen genieten? Neem dan een abonnementen of proefabonnement op een van de tijdschriften op deze pagina. Ontsnap even naar andere culturen. Of geniet van de artistieke prestaties van anderen. De cultuur- en kunsttijdschriften die u hier ziet zijn niet tijdgebonden. U heeft er heel lang plezier van. En als u ze uit hebt, kunt u er ongetwijfeld iemand anders nog blij mee maken.

Dans magazine

Heeft u een passie voor dansen? Probeer dan een abonnement op Dans Magazine. In dit prachtige magazine vindt u alles over dansen, zoals reportages over bekende dansers, gezelschappen en choreografen, recensies van lopende voorstellingen en de agenda van komende optredens. Als u zelf danst en/of graag naar dans voorstellingen gaat, kunt u niet om Dans Magazine heen.

Archeologie Magazine

Archeologie Magazine laat zien hoe het écht was. Aan de hand van archeologische vondsten wordt geschiedenis geschreven. Niet alleen over de oertijd met skeletten van dinosaurussen. Maar ook over meer recente perioden. Er is daarbij aandacht voor de grote internationale vondsten én voor die in Nederland en wat zij vertellen over onze geschiedenis en misschien wel uw stad. Archeologie Magazine is voor een breder publiek interessant dan de naam misschien doet vermoeden.

National Geographic Traveler

Meer geïnteresseerd in cultuur als reiziger en vakantieganger? Dan is National Geographic Traveler een magazine voor u. Ontstaan uit de legendarische National Geographic Society kent dit magazine ieder hoekje van de wereld. Dit is het summum van reisreportage en -fotografie. National Geographic Traveler komt slechts 4 keer per jaar uit. Maar dan is het iedere keer ook een feest van ontdekking.