TV Gidsen

De moderne tv-gidsen bieden natuurlijk een goed overzicht van alle programma's op radio en televisie. Maar ze bieden nog veel meer. Leuke reportages, interessante interviews en beoordelingen van de nieuwste gadgets, films, boeken en zelfs vakantiebestemmingen. Dit en meer maakt de tv-gids een heerlijk weekblad voor iedere dag.
Neem MAX Magazine: het lijfblad van Omroep MAX. Naast het heldere programmaoverzicht vindt u in dit magazine wekelijks nuttige informatie over geldzaken en gezondheid. Met leuke tips voor een dagje- of weekendjeweg, uitdagende puzzels en veel meer. Alles voor minder dan €1 per week.

TV Gidsen aanbiedingen

De moderne tv-gidsen bieden natuurlijk een goed overzicht van alle programma's op radio en televisie. Maar ze bieden nog veel meer. Leuke reportages, interessante interviews en beoordelingen van de nieuwste gadgets, films, boeken en zelfs vakantiebestemmingen. Dit en meer maakt de tv-gids een heerlijk weekblad voor iedere dag.

Veelgestelde vragen

De prijzen variëren, maar onderstaande tv-gidsen behoren tot de goedkoopste in Nederland:

MAX Magazine: Deze gids is altijd voordelig, maar heeft vaak ook nog zeer aantrekkelijke kennismakingsaanbiedingen.

VARAgids: Dit omroepblad van de VARA is misschien iets duurder in, maar heeft aantrekkelijke kennismakingsaanbiedingen en abonnementen voor nieuwe abonnees.

TV Krant: Deze moderne tv-gids biedt heel veel waar voor het geld en heeft vaak aanbiedingen met veel korting.

Onderstaande tv-gidsen bieden een groter lettertype en zijn hierdoor beter leesbaar voor veel mensen. Hier zijn enkele tv-gidsen die bekendstaan om het gebruik van een groter lettertype:

MAX Magazine: MAX Magazine is een tv-gids gericht op senioren en biedt een groter lettertype voor betere leesbaarheid. Het richt zich op familie- en entertainmentprogramma's en bevat ook artikelen en interviews.

TV Krant: TV Krant is een tv-gids die bekendstaat om zijn eenvoudige opmaak en een groter lettertype. Het richt zich op een breed publiek en biedt een overzicht van programma's en shows.

Er zijn verschillende tv-gidsen populair bij gezinnen. Welke bij uw gezin past, hangt af de gezinssamenstelling, persoonlijke interesses en kijkersprofielen. Hier zijn enkele populaire tv-gidsen die vaak worden aanbevolen voor gezinnen:

Veronica Superguide: Deze opvolger van Veronica Magazine is onverminderd populair bij gezinnen met tieners. In ieder nummer vindt u het programmaoverzicht voor zo'n 50 zenders, alsmede nieuws, interviews, filmrecensies en meer.

Tv-film: Tv-film is een andere populaire tv-gids, die naast het vermelden van de programma's en shows ook recensies, interviews en achtergrondinformatie biedt. En met name heel, heel veel filmnieuws.

Totaal TV: Totaal TV richt zich op digitale televisie en meer dan 100 digitale zenders. Deze tv-gids komt tweewekelijks zodat u al ruim van tevoren weet wat u wanneer kunt zien. Met ook het laatste entertainment nieuws, uitgebreide tests van de gadgets, interviews en nog veel meer.

Een moderne tv-gids is een programmaoverzicht en magazine ineen. Behalve dat u kunt zien wat, waar en wanneer op de televisie en radio komt, vindt u ook:

  • achtergrondinformatie bij programma's in interviews met acteurs, recensies en samenvattingen

  • columns en recensies zodat u kunt zien welke shows het bekijken waard zijn

  • nieuws over bekende sterren en programma's die aantocht zijn

  • kruiswoordpuzzels en spelletjes voor tijdens het wachten op uw favoriete programma's

  • informatie over streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, HBO Max en anderen.

Kortom, een tv-gids is meer zijn dan alleen een programmaoverzicht. Het is een volwaardig magazine dat u helpt bij het plannen en genieten van uw kijkervaring.