Wieler Revue

Kies voor een Wieler Revue abonnement. Dit langstlopende wielertijdschrift houdt u op de hoogte over alles op het gebied van wielrennen. Van techniek tot renners en koersen.

Wieler Revue abonnement

Wieler Revue is hét tijdschrift voor iedere wielerliefhebber. Of u nu een fervente wielrenner bent of gewoonweg geniet van het volgen van de grote rondes, dit magazine biedt voor ieder wat wils. Met diepgaande interviews, uitgebreide analyses en boeiende reportages neemt Wieler Revue u mee in de fascinerende wereld van het wielrennen. Elk nummer is gevuld met inspirerende verhalen en praktische tips om uw eigen fietsprestaties te verbeteren.

Uitgebreide reportages en interviews

Wieler Revue staat bekend om zijn uitgebreide en gedetailleerde reportages. Van de Tour de France tot de Giro d'Italia, geen enkel groot evenement wordt overgeslagen. Bovendien biedt het wielermagazine exclusieve interviews met topwielrenners, waarin zij hun persoonlijke ervaringen en inzichten delen. Deze interviews geven u een unieke kijk achter de schermen van de wielersport en laten u kennismaken met de mens achter de sporter.

Praktische tips en advies

Naast boeiende verhalen en analyses, biedt Wieler Revue ook praktische tips en adviezen. Of het nu gaat om trainingstechnieken, voedingsadvies of de nieuwste fietstechnologie, u vindt het allemaal in dit tijdschrift. De deskundige redactie zorgt ervoor dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de wielerwereld. Zo kunt u uw eigen fietsprestaties naar een hoger niveau tillen en optimaal genieten van uw sport.

Voor de echte wielerfan

Wieler Revue is meer dan alleen een tijdschrift; het is een community van gepassioneerde wielerliefhebbers. Door lid te worden van deze community krijgt u niet alleen toegang tot het magazine, maar ook tot exclusieve evenementen en aanbiedingen. Kortom, Wieler Revue is een onmisbare bron van inspiratie en informatie voor iedereen die de wielersport een warm hart toedraagt.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande interviews met topwielrenners
  • Uitgebreide analyses van de grootste wielerwedstrijden
  • Praktische tips voor training en voeding
  • De nieuwste fietstechnologieën en trends
  • Inspirerende verhalen uit de wielerwereld

Wieler Revue digitaal lezen

Als abonnee van Wieler Revue leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Wieler Revue tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde edities opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Wieler Revue cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Wieler Revue cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €26,97 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een Wieler Revue abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Wieler Revue cadeauabonnement.

  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Wat kost een abonnement op Wieler Revue?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €26,97. Een jaarabonnement op Wieler Revue kost €53,94. Bekijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Wieler Revue. En kies uw abonnement.

Met een Wieler Revue proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Wieler Revue proefabonnement is er al voor €26,97.

Bekijk de aanbiedingen voor een Wieler Revue abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wieler Revue op. Doe dit o.a. bij vragen met betrekking tot incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Wieler Revue voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €26,97.

Een Wieler Revue abonnement is verkrijgbaar vanaf €26,97. Een proefabonnement voor €26,97. En een cadeauabonnement vanaf €26,97. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Wieler Revue abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Wieler Revue abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor Wieler Revue cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Wieler Revue cadeauabonnement voor €26,97.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Wieler Revue betaalt u €53,94. Voor deze prijs ontvangt u Wieler Revue 6 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Wieler Revue. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Wieler Revue heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Wieler Revue verschijnt 6 keer per jaar.

Wieler Revue komt uit op 05-04, 28-05, 09-08, 11-10, 22-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Wieler Revue. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Wieler Revue, neemt u contact op met de klantenservice van Wieler Revue. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Wieler Revue

" Mooi blad met vrij duidelijke routekaarten en -profielen van de Giro, Vuelta en Tour. De hoeveelheid uitslagen die er nog in staan is echter bedroevend weinig. In de ... "

" Vvind het een goed blad en lees het graag. "

" Wat ik heel erg mis zijn de meer gedetailleerde route kaartjes. "