Onze missie

Kranten en tijdschriften forever!

Wij geloven in kranten en tijdschriften. Digitaal, maar vooral ook op papier. Nu en in de toekomst. De "teloorgang binnen enkele jaren" van gedrukte bladen werd al vlak na de eeuwwisseling aangekondigd. Maar decennia later blijft het aanbod onverminderd groot en kwalitatief hoogstand. En dat gaat volgens ons voorlopig niet veranderen.

Natuurlijk zijn oplagen afgenomen. Beeldschermen eisen nu eenmaal onze tijd en aandacht. Maar zelfs wetenschappelijk onderzoek (mochten we dat hier nodig hebben) bevestigt dat lezen van papier echt anders is dan lezen van een beeldscherm; het is een fijnere ervaring, met meer aandacht en meer ontspannen.

En voor al die mensen, die dit blijven waarderen en zoeken, maken wij het beste overzicht van aanbiedingen in Nederland. Dat is onze missie.

mevrouw leest tijdschrift op de bank

Over ons

Geen bedrijf, maar mensen

Abonnement.nl is geen bedrijf, maar een website onderhouden door meerdere personen. We werken ieder vanuit ons eigen huis; in Breda, Arnhem, Auckland (NZ) of waar het dan ook staat. En samen werken we aan het beste en grootste overzicht van aanbiedingen voor kranten en tijdschriften in Nederland. Als marketeer, programmeur of helpdesk-medewerker. Virtueel naast elkaar en echt met elkaar.

Het grootste overzicht (meer niet)

Wanneer u op Abonnement.nl een abonnement aanvraagt, geven wij deze aanvraag 1-op-1 door aan de desbetreffende uitgever. In een aantal gevallen wordt u voor de aanvraag zelfs automatisch doorgestuurd naar een formulier van de uitgever, zodat uw aanvraag direct bij deze binnenkomt. Welke weg uw aanvraag ook volgt, de uitgever verwerkt uiteindelijk de aanvraag. Met andere woorden, de uitgever is de partij waarmee u het abonnement afsluit, die het abonnementsgeld incasseert, en die er voor zorgt dat het blad wordt bezorgd.

Gratis maar niet voor niets

Voor ieder abonnement, dat via Abonnement.nl wordt afgesloten, ontvangen wij een vergoeding. Het overzicht kost u dus niets. En de uitgever is ook niet duurder uit, want tegenover de vergoeding staat een besparing op reclamekosten. Kortom, het is een win-win-win situatie.

Wij gaan iedere dag voor...

magazine

Gebruiksgemak

Onze website is voortdurend in ontwikkeling, zodat deze beter vindbaar, leesbaar en navigeerbaar wordt.

Transparantie

We zijn altijd helder in wat we zijn (en niet zijn). En waar we fouten maken, biechten wij deze eerlijk op.

Privacy

Gegevens worden beveiligd, alleen gebruikt voor de aanvraag, en automatisch verwijderd. Meer over privacy.

Vriendelijkheid

Het abonnement wordt afgesloten met de uitgever, maar onze klantenservice staat altijd voor u klaar.