Nat Geo Traveler

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. National Geographic Traveler biedt adembenemende fotografie en unieke verhalen. Ontdek de wereld met inspirerende en praktische tips.

Aanbiedingen

Nat Geo Traveler abonnement

National Geographic Traveler is het ultieme magazine voor iedereen die van reizen houdt en de wereld wil ontdekken. Onderdeel van de gerenommeerde National Geographic Society, biedt dit reismagazine een ongeëvenaarde combinatie van adembenemende fotografie en diepgaande verhalen. Met elk nummer neemt National Geographic Traveler u mee op een onvergetelijke reis naar de meest bijzondere bestemmingen op aarde.

Ontdek de wereld door unieke verhalen

Wat National Geographic Traveler echt onderscheidt, zijn de unieke verhalen die elke bestemming tot leven brengen. De getalenteerde schrijvers en fotografen weten altijd de verborgen parels en authentieke ervaringen te vinden, die een reis echt onvergetelijk maken. Of u nu droomt van een safari in Afrika, een trektocht door de Himalaya of een culinaire reis door Italië, National Geographic Traveler biedt de inspiratie en informatie die u nodig heeft om uw reisplannen werkelijkheid te maken. De hoogwaardige fotoreportages brengen de schoonheid en diversiteit van de wereld op een ongekende manier in beeld.

Praktische tips voor elke reiziger

Naast inspirerende verhalen biedt National Geographic Traveler ook tal van praktische tips om uw reiservaring te verbeteren. Van gedetailleerde reisroutes en accommodatie-aanbevelingen tot advies over lokale gebruiken en veiligheid, het tijdschrift zorgt ervoor dat u goed voorbereid op pad gaat.

De tips worden vaak aangevuld met prachtige foto's die u een voorproefje geven van wat u kunt verwachten. Deze fotoreportages, gemaakt door enkele van 's werelds beste fotografen, zijn een waar visueel feest en brengen de magie van reizen direct naar uw huiskamer. Of u nu een doorgewinterde globetrotter bent of uw eerste grote reis plant, National Geographic Traveler heeft voor elk wat wils.

Met in ieder nummer:

  • Adembenemende fotografie
  • Unieke reisverhalen
  • Praktische reistips
  • Culturele inzichten
  • Milieubewuste reisinformatie
  • Aanbevolen accommodaties en eetgelegenheden

Nat Geo Traveler digitaal lezen

Als abonnee van Nat Geo Traveler leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Nat Geo Traveler ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Nat Geo Traveler?

Voor wie wil kennismaken met Nat Geo Traveler is er al een aanbieding vanaf €22,99. Een jaarabonnement op Nat Geo Traveler kost €29,99. En u geniet tot 27% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Nat Geo Traveler. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Nat Geo Traveler abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling? En na 14 dagen nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Nat Geo Traveler? Neem dan contact met de uitgever van Nat Geo Traveler op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Nat Geo Traveler is verkrijgbaar vanaf €22,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Nat Geo Traveler abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Nat Geo Traveler betaalt u €29,99. Voor deze prijs ontvangt u 4 keer Nat Geo Traveler.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Nat Geo Traveler. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Nat Geo Traveler abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Nat Geo Traveler komt 4 keer per jaar uit.

Nat Geo Traveler verschijnt op 29-02, 14-04, 30-05, 29-08, 12-11, 28-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Nat Geo Traveler. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Nat Geo Traveler, neemt u contact op met de klantenservice van Nat Geo Traveler. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Nat Geo Traveler

" Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Engelse National Geographic. Een prachtig blad. Maar de volgende lag vaak al op de mat voordat ik er in was begonnen. Nu heb ik ... "