Nat Geo Traveler abonnementen

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Het reistijdschrift van de National Geographic. Met reisreportages en foto's zoals u van deze legendarische organisatie gewend bent. Dit is het magazine voor iedereen die graag leest en reist. U kunt ook een Nat Geo Traveler abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,99 20,97
3 nummers
2% korting

€29,99 27,96
4 nummers
3% korting

€39,99 41,94
6 nummers
14% korting

€44,99 55,92
8 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
14% korting

€25,00 27,96
4 nummers
19% korting

€50,00 62,91
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

  • Jeroen G

Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Engelse National Geographic. Een prachtig blad. Maar de volgende lag vaak al op de mat voordat ik er in was begonnen. Nu heb ik gekozen voor National Geographic Traveler (NLse versie) want het mij toch met name over de reportages over landen, steden en volken (naast de prachtige fotografie natuurlijk). En Traveler komt maar 4 keer per jaar uit. Een groot voordeel voor mij. Geen schuldgevoel meer. Alleen maar lees- en kijkplezier.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Nat Geo Traveler

Reist u graag naar vreemde landen en culturen? Ver weg en dichtbij? Met hart voor de omgeving en plaatselijke cultuur? Ga dan op wereldreis met National Geographic Traveler. Met fascinerende reisreportages en topfotografie. Wilt u graag samen met National Geographic Traveler de meest fascinerende plekken op aarde bezoeken? Neem dan nu een abonnement!

Met een National Geographic Traveler abonnement steunt u automatisch het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society.

Een Nat Geo Traveler abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €22,99. U geniet tot 27% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Nat Geo Traveler. En kies het abonnement dat bij u past.

Nat Geo Traveler digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Nat Geo Traveler? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Nat Geo Traveler ook digitaal lezen.

U kunt Nat Geo Traveler tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle nummers van Nat Geo Traveler eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Nat Geo Traveler cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Nat Geo Traveler abonnement zal weten te waarderen? Geef een Nat Geo Traveler abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 27% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Traveler op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.