Nat Geo Traveler abonnementen

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het reistijdschrift van de National Geographic. Met reisreportages en foto's zoals u van deze legendarische organisatie gewend bent. Dit is het magazine voor iedereen die graag leest en reist. U kunt ook een Nat Geo Traveler abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 27,00
1 jaar (4 nrs.)
17% korting

€29,99 40,50
18 maanden (6 nrs.) onze keuze
26% korting

€39,99 54,00
2 jaar (8 nrs.)
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
9 maanden (3 nrs.)
1% korting

€25,00 27,00
1 jaar (4 nrs.)
9% korting

Laatste reviews

  • Jeroen G

Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Engelse National Geographic. Een prachtig blad. Maar de volgende lag vaak al op de mat voordat ik er in was begonnen. Nu heb ik gekozen voor National Geographic Traveler (NLse versie) want het mij toch met name over de reportages over landen, steden en volken (naast de prachtige fotografie natuurlijk). En Traveler komt maar 4 keer per jaar uit. Een groot voordeel voor mij. Geen schuldgevoel meer. Alleen maar lees- en kijkplezier.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Nat Geo Traveler

Reist u graag naar vreemde landen en culturen? Ver weg en dichtbij? Met hart voor de omgeving en plaatselijke cultuur? Ga dan op wereldreis met National Geographic Traveler. Met fascinerende reisreportages en topfotografie. Wilt u graag samen met National Geographic Traveler de meest fascinerende plekken op aarde bezoeken? Neem dan nu een abonnement!

Met een National Geographic Traveler abonnement steunt u automatisch het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society.

National Geographic Traveler digitaal lezen

Met een National Geographic Traveler abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale National Geographic Traveler abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement National Geographic Traveler

Met een National Geographic Traveler proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit reismagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

National Geographic Traveler cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die graag reist? Geef een National Geographic Traveler abonnement cadeau.

Voordelen National Geographic Traveler abonnement

  • National Geographic Traveler altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

National Geographic Traveler Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nat Geo Traveler. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nat Geo Traveler klantenservice