Nat Geo Traveler abonnementen

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het reistijdschrift van de National Geographic. Met reisreportages en foto's zoals u van deze legendarische organisatie gewend bent. Dit is het magazine voor iedereen die graag leest en reist. U kunt ook een Nat Geo Traveler abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,99 31,00
4 nummers
19% korting

€32,99 46,50
6 nummers
29% korting

€39,99 62,00
8 nummers onze keuze
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€25,00 31,00
4 nummers
19% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

  • Jeroen G

Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Engelse National Geographic. Een prachtig blad. Maar de volgende lag vaak al op de mat voordat ik er in was begonnen. Nu heb ik gekozen voor National Geographic Traveler (NLse versie) want het mij toch met name over de reportages over landen, steden en volken (naast de prachtige fotografie natuurlijk). En Traveler komt maar 4 keer per jaar uit. Een groot voordeel voor mij. Geen schuldgevoel meer. Alleen maar lees- en kijkplezier.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Nat Geo Traveler

Reist u graag naar vreemde landen en culturen? Ver weg en dichtbij? Met hart voor de omgeving en plaatselijke cultuur? Ga dan op wereldreis met National Geographic Traveler. Met fascinerende reisreportages en topfotografie. Wilt u graag samen met National Geographic Traveler de meest fascinerende plekken op aarde bezoeken? Neem dan nu een abonnement!

Met een National Geographic Traveler abonnement steunt u automatisch het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society.

Wat zijn de kosten van een Nat Geo Traveler abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €24,99. En tot 36% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Nat Geo Traveler. En kies het abonnement dat bij u past.

Nat Geo Traveler verschijnt 4x per jaar.

Nat Geo Traveler digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Nat Geo Traveler? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Nat Geo Traveler digitaal lezen.

U kunt Nat Geo Traveler ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van Nat Geo Traveler eenvoudig via Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft bekeken, blijven zonder internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Nat Geo Traveler cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau te doen. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Geef al voor €20,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Traveler op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.