National Geographic Traveler abonnementen

Kies voor een National Geographic Traveler abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. U kunt ook een National Geographic Traveler abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

National Geographic Traveler is de meest inspirerende bestemmingen.


€22,50 27,00
1 jaar (4 nrs.)
17% korting

€39,99 54,00
2 jaar (8 nrs.)
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 27,00
9 maanden (3 nrs.)
9% korting

€25,00 27,00
1 jaar (4 nrs.)
9% korting

€35,00 54,00
18 maanden (6 nrs.)
13% korting

Laatste reviews

  • Jeroen G

Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Engelse National Geographic. Een prachtig blad. Maar de volgende lag vaak al op de mat voordat ik er in was begonnen. Nu heb ik gekozen voor National Geographic Traveler (NLse versie) want het mij toch met name over de reportages over landen, steden en volken (naast de prachtige fotografie natuurlijk). En Traveler komt maar 4 keer per jaar uit. Een groot voordeel voor mij. Geen schuldgevoel meer. Alleen maar lees- en kijkplezier.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

National Geographic Traveler Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van National Geographic Traveler. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over National Geographic Traveler klantenservice