Roots

Kies voor een Roots abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Misschien wel het mooiste tijdschrift over de Nederlandse natuur. In ieder nummer van Roots vindt u prachtige foto's en tips hoe u deze zelf kunt maken. Alsmede een overzicht van de mooiste plekken in Nederland en hoe u deze zelf kunt ontdekken.

Roots abonnement

Het onafhankelijke natuurmagazine Roots brengt u midden in de natuur. Roots biedt de ideale mix tussen ontspanning en zélf actief op pad gaan. Het magazine staat vol met prachtige natuurreportages van toonaangevende fotografen wereldwijd. Maar dat is nog niet alles.

In iedere editie vindt u de beste fotografietips. In prachtige natuurreportages raakt u geïnspireerd voor uw volgende bijzondere wandeling. En biologen en deskundigen, waaronder boswachter André Donker en boerin Mariska ten Den, vertellen hoe u tijdens die wandelingen nog meer van de natuur kunt genieten.

Voor wie wil kennismaken met Roots is er al een abonnement vanaf €20,00. Met tot 33% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Roots. En kies uw abonnement.

Roots digitaal lezen

Bent u abonnee van Roots? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Roots ook digitaal lezen. Roots biedt u een app. In deze app leest u de digitale editie. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de Roots app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Roots

Wilt u Roots eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Roots proefabonnement voor €20,00.

Roots cadeau geven

Het is mogelijk om Roots cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Roots cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 33% goedkoper dan het magazine los kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Roots op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Roots tijdelijk te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €20,00.

Een Roots abonnement is verkrijgbaar vanaf €20,00. Een proefabonnement voor €20,00. En een cadeauabonnement vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Roots abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Roots abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Roots te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Roots cadeauabonnement voor €20,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Roots is €65,00. Voor dit bedrag ontvangt u Roots 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Roots. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Roots heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Roots komt 12 keer per jaar uit.

Roots verschijnt op 19-01, 16-02, 22-03, 19-04, 17-05, 21-06, 16-08, 20-09, 18-20, 22-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift een dag later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Roots. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Roots, neemt u contact op met de klantenservice van Roots. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Roots

" Mooi blad, veel informatie vooral meer dieptegang per onderwerp vind ik erg prettig. "

" Mooie foto's, artikelen weinig pakkend‚ of interessant. Gebieden en routes door het hele land (en België), dus vaak wat verder van je woonadres vandaan. "

" Een prachtig blad met mooie foto's en geschreven tekst. "

" Roots geeft je rust in een woelige wereld, droom weg in mooie foto's en prachtige natuurverhalen, ik ben heel blij met roots! "

" Voor ieder wat leuks te beleven met Roots! De geweldige foto's, prachtige wandelingen en interessante en educatieve items. In 1 woord gezegd, ge-wel-dig! "

" Roots is een prachtig blad. De foto's en tekst geven inspiratie; je wilt meteen naar buiten. Ik ben erg blij met het abonnement, dat ik nam na een tip van een vriendin. ... "

" Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt. "

" Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest. "

" Ik heb een abonnement genomen omdat er leuke dingen in staan die over de natuur te maken hebben. Je leest allerlei dingen en af en toe staan er mogelijk ook tips bij. ... "