Voetbalbladen

Volg het laatste voetbalnieuws met alle achtergronden en opinies met een van onderstaande voetbalbladen. Leer de 'ins and outs' van het voetbal kennen met behulp experts, clubwatchers en (oud-)profs. En beleef nog meer plezier aan deze fantastische sport.
Bent u net als miljoenen anderen een voetbalfan? Bekijk dan in ieder geval Voetbal International: dé autoriteit op alles wat met voetbal te maken. Als abonnee ontvangt u het gerenommeerde magazine én krijgt u exclusieve toegang tot het online platform VI Pro.

Voetbalbladen aanbiedingen

Volg het laatste voetbalnieuws met alle achtergronden en opinies met een van onderstaande voetbalbladen. Leer de 'ins and outs' van het voetbal kennen met behulp experts, clubwatchers en (oud-)profs. En beleef nog meer plezier aan deze fantastische sport.

Geef een voetbalblad cadeau

Kent u een echte voetballiefhebber? Zo'n eentje die zelf ieder weekend op of langs het veld staat? En op zondagavond al het eredivisievoetbal kijkt? Geef dan een voetbalblad cadeau. Ieder nummer voelt als een nieuw cadeau.
Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Veelgestelde vragen

In Nederland zijn er verschillende populaire voetbalmagazines waar u uit kunt kiezen. Hier zijn enkele van de bekendste:

  • Voetbal International - Dit magazine is al jarenlang een begrip in Nederland en biedt uitgebreide analyses, interviews en nieuws over nationale en internationale voetbalcompetities.
  • Helden Magazine - Hoewel het niet uitsluitend over voetbal gaat, biedt Helden Magazine vaak inspirerende verhalen en interviews met bekende voetballers en andere sportpersoonlijkheden.
  • ELF Voetbal Magazine - Dit magazine is gericht op de Nederlandse voetbalwereld en bevat interviews, achtergrondverhalen en nieuws over de Eredivisie en andere Nederlandse competities.

Met VI Pro krijgt u als abonnee van Voetbal International (VI) exclusieve online toegang tot diepgaande analyses, uitgebreide achtergrondverhalen, interviews en premium content die niet beschikbaar is in de reguliere Voetbal International-publicaties.

Als abonnee geniet u van een hoogwaardige voetbalervaring, met diepgaande inzichten en nieuws van experts uit de voetbalwereld. Of u nu een gepassioneerde voetbalfan, een scout, een journalist of een professional in de voetbalindustrie bent, VI Pro biedt u de informatie en het inzicht dat u nodig hebt om een voorsprong te krijgen in de voetbalwereld.

Panna! is een populair voetbalmagazine gericht op jonge lezers die gepassioneerd zijn over de sport. Het biedt spannende verhalen, profielen van spelers, quizzen en leuke activiteiten gerelateerd aan voetbal.