Columbus Travel

Kies voor een Columbus Travel abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het inspirerende reismagazine dat u meeneemt naar de mooiste plekken op aarde. Ver weg, dichtbij en voor elk budget. De bevlogen redactie geeft u het gevoel alsof u mee bent op reis.

Columbus Travel abonnement

Columbus Travel neemt u als lezer mee naar de plekken waar nog geen voetafdrukken staan. Dit zijn natuurlijk niet zomaar plekken: dit zijn de mooiste plekken op de wereld. Weg van de bussen vol toeristen kunt u heerlijk genieten van al het moois wat onze planeet te bieden heeft. De sprekende en meest schitterende reportages in Columbus Travel geven u het gevoel alsof u er zelf bij bent.

Columbus Travel zorgt voor reislust en zorgt ervoor dat u deze schitterende plaatsen op de wereld zelf kan gaan ontdekken. Reist u graag de mooiste plekken van de wereld af? Abonneer u dan nu op Columbus Travel!

Een Columbus Travel abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Columbus Travel is er al een abonnement vanaf €22,50. U geniet tot 37% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele Columbus Travel aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Columbus Travel digitaal lezen

Als abonnee van Columbus Travel leest u alle edities op papier én digitaal. Columbus Travel heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Columbus Travel app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. In de app gelezen edities zijn daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Columbus Travel

Niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Columbus Travel proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Columbus Travel proefabonnement is er al voor €22,50.

Columbus Travel cadeau geven

U kunt een abonnement op Columbus Travel ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €22,50. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Columbus Travel abonnement zal weten te waarderen? Geef Columbus Travel cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 9x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Columbus Travel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Columbus Travel vrijblijvend te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €22,50.

Een Columbus Travel abonnement is verkrijgbaar vanaf €22,50. Een proefabonnement voor €22,50. En een cadeauabonnement vanaf €22,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Columbus Travel heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Columbus Travel abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Columbus Travel te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Columbus Travel cadeauabonnement voor €22,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Columbus Travel betaalt u €50,00. Voor deze prijs ontvangt u Columbus Travel 9 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Columbus Travel. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Columbus Travel heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Columbus Travel verschijnt 9 keer per jaar.

Columbus Travel verschijnt op 19-01, 01-03, 12-04, 24-05, 21-06, 23-08, 11-10, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Columbus Travel. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Columbus Travel, neemt u contact op met de klantenservice van Columbus Travel. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Columbus Travel

" Mooie reportages met prachtige foto's. Veel praktische tips over de reis, het verblijf en wat te zien. Wel soms erg exclusieve bestemmingen "

" Leuk blad, maar voor in de praktijk vind ik toch vaak tegenvallen. Ik zou wat meer afwisseling tussen buiten de ongebaande paden en de gebaande paden met leuke tips. "

" Wij hebben nu een aantal nummers gelezen. De foto's en vormgeving zijn erg mooi. Persoonlijk spreken de bestemmingen uit die nummers me minder aan, omdat deze vaak ... "

" Leuk tijdschrift met goede reisartikelen en traveltips en prachtige foto's. "

" veel goede informatie en achtergrond revieuws. inspiratie voor nieuwe bestemmingen "

" Ik vind Columbus Travel veruit het mooiste reismagazine in Nederland. Ook de combinatie van ver weg en dichtbij past goed bij ons. We hebben er al leuke city trips voor ... "