Roots

Kies voor een Roots abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor natuurliefhebbers, boordevol prachtige foto's, inspirerende verhalen en praktische tips. Lees alles over de flora en fauna in eigen land - en beetje daarbuiten.

Roots abonnement

Root is het ultieme tijdschrift voor natuurliefhebbers. Bent u iemand die graag wandelt door de bossen, vogels spot of simpelweg geniet van de rust en schoonheid van de natuur? Dan is Roots precies wat u zoekt. Dit tijdschrift brengt u dichter bij de natuur, met prachtige foto's, inspirerende verhalen en praktische tips voor buitenactiviteiten.

Ontdek de mooiste natuurgebieden

In elke editie van Roots neemt het tijdschrift u mee naar de meest betoverende natuurgebieden in Nederland en daarbuiten. Van uitgestrekte bossen en kleurrijke heidevelden tot stille moerassen en ruige berglandschappen. Roots biedt uitgebreide reportages en tips voor wandelroutes, waardoor u de natuur op een geheel nieuwe manier kunt beleven. Of u nu een ervaren hiker bent of gewoon graag een frisse neus haalt, Roots heeft voor ieder wat wils.

Leer alles over flora en fauna

De redactie van Roots deelt in ieder nummer haar diepgaande kennis van flora en fauna. Elke maand ontdekt u nieuwe feiten over planten en dieren, met speciale aandacht voor seizoensgebonden veranderingen. Leer meer over de gewoontes van vogels, de levenscyclus van bomen en de verrassende wereld van insecten. Dankzij de deskundige bijdragen van biologen en natuurfotografen krijgt u een unieke kijk op de natuur om u heen.

Praktische tips voor een groen leven

Natuur en duurzaamheid gaan hand in hand in Roots. Naast inspirerende verhalen biedt het tijdschrift praktische tips om uw leven groener en duurzamer te maken. Van het aanleggen van een natuurvriendelijke tuin tot eenvoudige manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, Roots helpt u om bewustere keuzes te maken. Geniet van de natuur en draag tegelijkertijd bij aan het behoud ervan.

Met in ieder nummer:

  • Wandelroutes door adembenemende landschappen
  • Fotoreportages van top natuurfotografen
  • Tips voor het herkennen van planten en dieren
  • Interviews met natuurkenners en ecologen
  • Praktische adviezen voor een duurzaam leven

Roots digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Roots? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Roots ook digitaal lezen. Roots biedt u een app. In deze app leest u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet minder goed of kostbaar is.

Roots cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Roots? Dat is mogelijk. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Roots met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Roots cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Roots cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 12x per jaar Roots op de mat
  • Bespaar tot 33% op de prijs in de winkel

Wat kost een abonnement op Roots?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €20,00. Een jaarabonnement op Roots kost €65,00. En u geniet tot 33% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Roots. En pak dit voordeel.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Roots proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere magazine zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Er is al een Roots proefabonnement voor €20,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Roots abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag? En heeft u na 2 weken geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Roots op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Roots voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €20,00.

Een Roots abonnement is verkrijgbaar vanaf €20,00. Een proefabonnement voor €20,00. En een cadeauabonnement vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Roots abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Roots abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Roots te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Roots cadeauabonnement voor €20,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Roots betaalt u €65,00. Voor dit bedrag ontvangt u Roots 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Roots. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Roots abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Roots verschijnt 12 keer per jaar.

Roots komt uit op 19-01, 16-02, 22-03, 19-04, 17-05, 21-06, 16-08, 20-09, 18-20, 22-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het tijdschrift een dag eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Roots. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Roots, neemt u contact op met de klantenservice van Roots. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Roots

" Mooi blad, veel informatie vooral meer dieptegang per onderwerp vind ik erg prettig. "

" Mooie foto's, artikelen weinig pakkend‚ of interessant. Gebieden en routes door het hele land (en België), dus vaak wat verder van je woonadres vandaan. "

" Een prachtig blad met mooie foto's en geschreven tekst. "

" Roots geeft je rust in een woelige wereld, droom weg in mooie foto's en prachtige natuurverhalen, ik ben heel blij met roots! "

" Voor ieder wat leuks te beleven met Roots! De geweldige foto's, prachtige wandelingen en interessante en educatieve items. In 1 woord gezegd, ge-wel-dig! "

" Roots is een prachtig blad. De foto's en tekst geven inspiratie; je wilt meteen naar buiten. Ik ben erg blij met het abonnement, dat ik nam na een tip van een vriendin. ... "

" Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt. "

" Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest. "

" Ik heb een abonnement genomen omdat er leuke dingen in staan die over de natuur te maken hebben. Je leest allerlei dingen en af en toe staan er mogelijk ook tips bij. ... "