Leidsch Dagblad

De krant met het laatste nieuws en achtergrondverhalen uit Leiden, Rijn- en Veenstreek en de Bollenstreek. Weet wat er speelt in uw gemeente, Den Haag, Brussel en Washington. Van culturele evenementen in de buurt tot de Amerikaanse verkiezingen, in het regionaal dagblad voor Leiden en omstreken vindt u al het nieuws dat u raakt.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Leidsch Dagblad abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Maandag t/m vrijdag de krant op papier
Op zaterdag de dikke weekendeditie op papier
VRIJ magazine op papier
6 dagen per week de krant digitaal
Onbeperkt Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
Leidsch Dagblad van maandag tot vrijdag

De kwaliteitskrant van Leiden en omstreken

Volg al het nieuws uit de regio Leiden, Rijn- en Veenstreek en de Bollenstreek in het Leidsch Dagblad. Deze zeer complete regionale krant heeft, naast voor politiek en economie, ook veel aandacht voor sport, media en cultuur. Of het nu om de hoek is of aan de andere kant van de wereld, het Leidsch Dagblad brengt u het nieuws dat u raakt.

Kortom, genoeg redenen voor een abonnement Leidsch Dagblad. Als u in Leiden en omstreken woont en ook het nieuws in uw woonplaats wil volgen, bent u bij deze krant aan het goede adres.

Nieuws dat u raakt in 2 regio-edities

Het Leidsch Dagblad komt in 2 regionale edities om u nog meer nieuws-op-maat te bieden. Zo krijgt u echt alleen het nieuws dat u raakt.

 1. Editie Leiden en omstreken
 2. Editie Duin- en Bollenstreek

U ontvangt automatisch de editie die past bij uw postcode.

 • Leidsch Dagblad Digitaal

  Bij ieder Leidsch Dagblad abonnement dat wordt aangeboden op Abonnement.nl krijgt u altijd de digitale editie van de krant. Daarnaast heeft u onbeperkt en advertentievrij toegang tot apps en Premium-artikelen op de website van LD.

  • Digitale edities online en in apps
  • Toegang tot online Premium-artikelen
  • Leidsch Dagblad apps voor smartphone en tablet
  Leidsch Dagblad digitaal
Leidsch Dagblad op zaterdag

Leidsch Dagblad op zaterdag

Zaterdag vindt u bij de weekendeditie van Leidsch Dagblad een nieuwe editie van VRIJ Magazine: een uitneembaar katern in tabloid formaat over lifestyle, reizen, eten en drinken, en wonen. Met iedere week persoonlijke interviews, populaire columns en inspirerende reisreportages.

 • De dikke zaterdagkrant
 • VRIJ Magazine
Leidsch Dagblad op zaterdag

Leidsch Dagblad abonnement

Compleet abonnement:

alle edities op papier en digitaal
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Zaterdag + digitaal abonnement:

alle edities digitaal en de zaterdagkrant op papier
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Digitaal abonnement:

alle edities digitaal
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Het Leidsch Dagblad is een zeer complete regionale krant met veel aandacht voor sport, media en cultuur. Of het nu om de hoek is of aan de andere kant van de wereld, het Leidsch Dagblad brengt u het nieuws dat u raakt.

Naast de nieuwskrant geeft een Leidsch Dagblad abonnement u recht op populaire bijlage, zoals UIT (op donderdag), Goed Wonen (op zaterdag) en de SPORT tabloid (op maandag). Daar is nu VRIJ magazine aan toegevoegd: een kleurrijk lifestyle magazine dat u gratis bij uw zaterdagkrant ontvangt.

Kortom, genoeg redenen voor een abonnement Leidsch Dagblad. Als u in Leiden en omstreken woont en ook het nieuws in uw woonplaats wil volgen, bent u bij deze krant aan het goede adres.

Stel uw eigen Leidsch Dagblad abonnement samen

Kies het abonnement dat het best bij u past. Als u net zo lief de krant digitaal leest, kies dan voor een digitaal abonnement. Dit is de meest voordelige, handzame en duurzame manier om al het nieuws te volgen. U ontvangt alle digitale edities voor uw smartphone, tablet en computer. En u heeft onbeperkt toegang tot alle (premium-)artikelen online en in de app.

Leest u echter, zoals velen, nog steeds het liefst de krant op papier? Ga dan voor een compleet abonnement. U ontvangt dan alles wat het Leidsch Dagblad te bieden heeft: digitaal en op papier. Als u doordeweeks de krant eigenlijk voornamelijk (onderweg) digitaal leest, is er voor u het Leidsch Dagblad zaterdagabonnement.

Leidsch Dagblad proefabonnement

De uitgever, Mediahuis, biedt helaas geen proefabonnementen aan; voor geen van haar kranten en via geen enkel kanaal. Dit betekent dat er ook geen proefabonnement Leidsch Dagblad is.

In plaats hiervan biedt de uitgever jaarabonnementen met extra korting. Als u eigenlijk al overtuigd bent van de kwaliteit en meerwaarde van de krant, biedt u dit meer voordeel. En minder papier en hoe langer het abonnement, hoe groter de korting op de normale abonnementsprijs.

Voordelen van een Leidsch Dagblad abonnement

 • Iedere dag een heerlijke ochtendkrant
 • Alle edities altijd digitaal en op papier naar wens
 • Wekelijks interessante bijlagen en VRIJ magazine
 • Onbeperkt toegang tot online Premium-artikelen
 • Veel voordeliger dan in de winkel

Veelgestelde vragen

Leidsch Dagblad wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 08:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Leidsch Dagblad. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Leidsch Dagblad voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Leidsch Dagblad. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Leidsch Dagblad leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Leidsch Dagblad neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Leidsch Dagblad

" Overal op de hoogte van het laatste plaatselijke nieuws. "

" Prima krant, de bijlagen op zaterdag vind ik heerlijk om te lezen, over van alles en nog wat! Alleen ik en de krant met een bakkie Nespresso, genieten toch! "

" Heerlijk om de krant te lezen 's ochtends voordat ik naar mijn drukke werk ga. Erg fijn om even een rustpuntje op de dag te hebben. Even een update over de regio, nieuws ... "

" Vooral het uitgebreid bieden van, wat onderbelicht, nieuws ui t Leiden en de omliggende gemeenten, is een sterk punt. Ook sport uit deze regio is nergens anders, zo ... "

" Wij hebben eerder ( ca 40 jaar ) een abonnement gehad en wegens slechte bezorging opgezegd. Nu hebben wij een proefabonnement. Twee dagen in de bus en vandaag weer geen ... "

" Goede krant. Uitstekende bezorging. "

" Fijne streek krant leest prettig. Alleen jammer dat je toch regelmatig dubbele stukjes leest. Eerst op de ene paar pagina's verder weer?. Voor weekend leuke bijlage? "

" Van alles wat maar regionaal nieuws is het heerlijkste van de krant! "

" Informatief over het nieuws en en ook het nieuws uit de regio. "

" Uitgebreid nieuws uit de regio. Goed algemeen nieuws, en leuke soms interessante bijlagen. "