De Limburger

Kies voor een De Limburger abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. In een van vijf regionale edities krijgt u het nieuws uit uw buurt en het belangrijkste nieuws uit de rest van de wereld. Economie, politiek, sport en cultuur. Van de uitslagen van de lokale voetbalclub tot die van de Amerikaans verkiezingen. De grootste regionale krant van Nederland brengt het nieuws dat iedere Limburger raakt.

De Limburger is goed voor het nieuws in de regio. En de krant ligt lekker iedere morgen omstreeks 6 uur in de bus, weer of geen weer.

De Limburger abonnementen

Compleet Zaterdag Extra Digitaal Extra
Maandag t/m vrijdag de krant op papier
De zaterdagkrant en bijlagen op papier
Dagelijks de digitale krant en bijlagen
Onbeperkt toegang tot alle Plus-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
De Limburger van maandag tot vrijdag

Voor alle Limburgers

De Limburger is een begrip voor alle Limburgers. En dat sinds lange, lange tijd. De Limburger viert in 2021 namelijk haar 175-jarig bestaan. "Trots op Limburg waar het kan, kritisch waar het moet." Dat is waar de hele redactie voor staat.

De krant brengt betrouwbaar, onpartijdig en onafhankelijk nieuws naar alle Limburgers. Vanzelfsprekend staat het lokale en regionale Limburgse nieuws centraal. Maar ook binnen- en buitenlands nieuws, sport, economie, entertainment en cultuur komen uitgebreid aan de orde.

Regionieuws op maat

Omdat Limburg zo groot is en de krant relevant lokaal nieuws wil brengen, wordt er gewerkt aan 5 regionale edities van De Limburger. Zo hebben Noord-Limburg, Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek, Parkstad Limburg en Maastricht Heuvelland hun eigen editie. Als u in een van deze streken woont, krijgt u automatisch de juiste editie. Zodat u altijd op de hoogte bent van het nieuws dat ú raakt.

De weekkrant VIA

Dat De Limburger meer is dan alleen een krant komt ook tot uitdrukking in de speciale bijlagen en magazines. Zo is VIA is de weekkrant van Limburg met al het lokale nieuws uit alle Limburgse dorpen en steden. Met een De Limburger abonnement ontvangt u VIA iedere woensdag als bijlage bij de krant; gratis in de bus.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Winnaar Journalistieke Tegel 2016, 2020 en 2021
 • De Limburger Digitaal

  Ieder De Limburger abonnement op Abonnement.nl is inclusief de digitale edities van de krant. Daarnaast kunt u onbeperkt en advertentievrij gebruik maken van de apps van De Limburger voor smartphone en tablet. Tot slot krijgt u onbeperkt toegang tot de Plus-artikelen op de website van De Limburger.

  • Dagelijks de digitale editie van de krant
  • Toegang tot alle online Plus-artikelen
  • Onbeperkt gebruikt van apps voor smartphone en tablet
  De Limburger digitaal
Zine en Voila Magazine

Zine en Voila Magazine

Iedere maand ontvangen abonnees van De Limburger met Zine Magazine een prachtig lifestyle magazine. Hierin vindt u een allerlei artikelen over (mentale) gezondheid, slimmer leven, maatschappelijke thema's, relaties en natuurlijk Limburg.

Tot slot ontvangen de abonnees één keer per maand het zakenblad Voilà. In dit full colour magazine voor het bedrijfsleven vertellen bevlogen Limburgse ondernemers het boeiende verhaal vertellen over hun product of bedrijf. Zo leert u uw Limburgse landgenoten nog beter kennen en doet u misschien nog leuke ideeën op.

Zine en Voila Magazine

Veelgestelde vragen

De Limburger wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 08:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
De Limburger wordt bezorgd in heel Limburg.
Een jaarabonnement op De Limburger kost €19,50 per maand. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op De Limburger. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u De Limburger voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van De Limburger. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u De Limburger leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op De Limburger neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van De Limburger

" Het meeste nieuws hebben we al gezien op tv of op internet daarom te duur. "

" Lokaal nieuws is het enige pluspunt maar alleen daarvoor veel te duur. Algemeen nieuws veel te weinig diepgang en amper opinie/duiding. "

" Positieve punten: de artikelen zijn informatief en afwisselend, maar helaas vaak nauwelijks echt nieuws omvattend. ... "

" Fijne krant om 's ochtends bij het ontbijt te lezen. Ideale start van de dag, met een pot thee erbij. "

" Heerlijk de krant in de ochtend en ze is er al voor 7 uur chapeau voor de bezorgers "

" Ik gebruik de Limburger puur voor de informatie van de regio. Ik ben veel in het buitenland en neem daarom geen abonnement op een krant. Heb me aangeleerd om alle ... "

" Jammer dat het televisieblad samen met de puzzels en weerbericht niet meer op een dubbel blad staan. Je kon het eruit halen en apart gebruiken. Nu ben je aan het zoeken ... "

" "

" "

" Vooral van belang voor regionaal nieuws. "