MOTO73 abonnementen

Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Van testen van de nieuwste motoren tot interviews met de helden van de motorsport. U vindt het allemaal in ieder nummer van dit heerlijke motormagazine. U kunt ook een MOTO73 abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€93,50 93,50
44 weken (22 nrs.)
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€47,50 47,50
22 weken (11 nrs.)
 

€93,50 93,50
44 weken (22 nrs.)
 

Laatste reviews

  • Dave

Ik vind het een leuke blad en kreeg hem van mijn moeder kado

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over MOTO73

Een nieuw model motor? Gegarandeerd dat u de test erover leest in MOTO73. De redactie maakt tienduizenden kilometers per jaar in binnen- en buitenland, zodat ze met recht als autoriteit een oordeel kunnen vellen. In de vergelijkingstesten gaat het er soms hard aan toe: welke motor is nou eigenlijk de beste?

Naast de testen, die de ruggengraat van het blad vormen, duidt MOTO73 de techniek van deze motoren en leert de lezer om simpele klusjes aan zijn of haar motor zelf uit te voeren. En wil de lezer een tweedehands motor kopen? Ook daarin is MOTO73 leidend. Zelfs voor een mooie toer- of reisbestemming kan de lezer bij MOTO73 terecht. Routes en avontuur liggen voor het oprapen.

Tot slot volgt MOTO73 ook de motorsport op de voet. Valentino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden komen aan bod. Deze brede formule wordt aangevuld met opinie, interviews, reportages, producttesten en natuurlijk met aandacht voor de motorrijder zelf.

MOTO73 cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een motorfan verrassen? Geef een MOTO73 abonnement cadeau.

Voordelen MOTO73 abonnement

  • Tweewekelijks MOTO73 als eerste op de mat
  • Alle online artikelen van MOTO73, Promotor en Classic&Retro
  • Korting op alle MotorNL activiteiten
  • Exclusieve abonneeacties

MOTO73 Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van MOTO73. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over MOTO73 klantenservice