MOTO73 abonnementen

Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Van testen van de nieuwste motoren tot interviews met de helden van de motorsport. U vindt het allemaal in ieder nummer van dit heerlijke motormagazine. U kunt ook een MOTO73 abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€106,70 106,70
22 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 55,00
11 nummers
 

€106,70 106,70
22 nummers
 

Laatste reviews

  • Dave

Ik vind het een leuke blad en kreeg hem van mijn moeder kado

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over MOTO73

Een nieuw model motor? Gegarandeerd dat u de test erover leest in MOTO73. De redactie maakt tienduizenden kilometers per jaar in binnen- en buitenland, zodat ze met recht als autoriteit een oordeel kunnen vellen. In de vergelijkingstesten gaat het er soms hard aan toe: welke motor is nou eigenlijk de beste?

Naast de testen, die de ruggengraat van het blad vormen, duidt MOTO73 de techniek van deze motoren en leert de lezer om simpele klusjes aan zijn of haar motor zelf uit te voeren. En wil de lezer een tweedehands motor kopen? Ook daarin is MOTO73 leidend. Zelfs voor een mooie toer- of reisbestemming kan de lezer bij MOTO73 terecht. Routes en avontuur liggen voor het oprapen.

Tot slot volgt MOTO73 ook de motorsport op de voet. Valentino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden komen aan bod. Deze brede formule wordt aangevuld met opinie, interviews, reportages, producttesten en natuurlijk met aandacht voor de motorrijder zelf.

MOTO73 heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie leest. Wat zijn de kosten van een abonnement op MOTO73? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €106,70. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor MOTO73. En kies uw abonnement.

MOTO73 verschijnt 26x per jaar.

MOTO73 digitaal lezen

Abonnees van MOTO73 ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot de digitale editie in de app. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

MOTO73 cadeau geven

Het is ook mogelijk om een MOTO73 abonnement cadeau te geven. Voor €55,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een abonnement op MOTO73 cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 26x per jaar als eerste MOTO73 in de bus
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Geef al voor €55,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van MOTO73 op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.