MOTO73

Kies voor een MOTO73 abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Van testen van de nieuwste motoren tot interviews met de helden van de motorsport. U vindt het allemaal in ieder nummer van dit heerlijke motormagazine.

MOTO73 abonnement

Een nieuw model motor? Gegarandeerd dat u de test erover leest in MOTO73. De redactie maakt tienduizenden kilometers per jaar in binnen- en buitenland, zodat ze met recht als autoriteit een oordeel kunnen vellen. In de vergelijkingstesten gaat het er soms hard aan toe: welke motor is nou eigenlijk de beste?

Naast de testen, die de ruggengraat van het blad vormen, duidt MOTO73 de techniek van deze motoren en leert de lezer om simpele klusjes aan zijn of haar motor zelf uit te voeren. En wil de lezer een tweedehands motor kopen? Ook daarin is MOTO73 leidend. Zelfs voor een mooie toer- of reisbestemming kan de lezer bij MOTO73 terecht. Routes en avontuur liggen voor het oprapen.

Tot slot volgt MOTO73 ook de motorsport op de voet. Valentino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden komen aan bod. Deze brede formule wordt aangevuld met opinie, interviews, reportages, producttesten en natuurlijk met aandacht voor de motorrijder zelf.

Voor wie wil kennismaken met MOTO73 is er al een aanbieding vanaf €106,70. Met tot 38% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele MOTO73 aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

MOTO73 digitaal lezen

Met een abonnement op MOTO73 ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. MOTO73 biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal op plekken waar internet slecht of duur is.

MOTO73 cadeau geven

Het is mogelijk om MOTO73 cadeau te doen. Voor €55,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die een MOTO73 abonnement zal weten te waarderen? Geef een MOTO73 abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 38% korting op de winkelprijs
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 26x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van MOTO73 op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een MOTO73 abonnement is verkrijgbaar vanaf €106,70. En een cadeauabonnement vanaf €55,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen MOTO73 abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een MOTO73 abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor MOTO73 cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een MOTO73 cadeauabonnement voor €55,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Als abonnee van MOTO73 heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

MOTO73 verschijnt 26 keer per jaar.

Als u MOTO73 in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van MOTO73. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van MOTO73. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op MOTO73, neemt u contact op met de klantenservice van MOTO73. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van MOTO73

" Ik vind het een leuke blad en kreeg hem van mijn moeder kado "

Gerelateerde artikelen