MOTO73 abonnementen

Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Van testen van de nieuwste motoren tot interviews met de helden van de motorsport. U vindt het allemaal in ieder nummer van dit heerlijke motormagazine. U kunt ook een MOTO73 abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€106,70 106,70
22 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 55,00
11 nummers
 

€106,70 106,70
22 nummers
 

Laatste reviews

  • Dave

Ik vind het een leuke blad en kreeg hem van mijn moeder kado

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over MOTO73

Een nieuw model motor? Gegarandeerd dat u de test erover leest in MOTO73. De redactie maakt tienduizenden kilometers per jaar in binnen- en buitenland, zodat ze met recht als autoriteit een oordeel kunnen vellen. In de vergelijkingstesten gaat het er soms hard aan toe: welke motor is nou eigenlijk de beste?

Naast de testen, die de ruggengraat van het blad vormen, duidt MOTO73 de techniek van deze motoren en leert de lezer om simpele klusjes aan zijn of haar motor zelf uit te voeren. En wil de lezer een tweedehands motor kopen? Ook daarin is MOTO73 leidend. Zelfs voor een mooie toer- of reisbestemming kan de lezer bij MOTO73 terecht. Routes en avontuur liggen voor het oprapen.

Tot slot volgt MOTO73 ook de motorsport op de voet. Valentino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden komen aan bod. Deze brede formule wordt aangevuld met opinie, interviews, reportages, producttesten en natuurlijk met aandacht voor de motorrijder zelf.

MOTO73 heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers leest. Hoeveel kost een MOTO73 abonnement? Voor wie MOTO73 wil proberen is er al een aanbieding vanaf €106,70. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle MOTO73 aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

MOTO73 verschijnt 26x per jaar.

MOTO73 digitaal lezen

Abonnees van MOTO73 ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna lezen zonder internet. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

MOTO73 cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op MOTO73 cadeau te doen. Voor €55,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef MOTO73 cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €55,00
  • 26x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van MOTO73 op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.