FietsActief

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Fiets Actief biedt recreatieve fietsers inspirerende routes, uitgebreide fietsvakanties, gedetailleerde fietstests en praktische technische adviezen.

FietsActief abonnement

FietsActief is hét fietsblad voor iedereen die houdt van recreatief fietsen. Dit fietsmagazine biedt u elke maand een schat aan inspiratie en informatie om het maximale uit uw fietservaringen te halen. Van prachtige dagtochten in Nederland tot avontuurlijke fietsvakanties in Europa, FietsActief heeft het allemaal. Of u nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon graag af en toe een rondje trapt, dit lifestylemagazine voor recreatieve fietsers biedt voor ieder wat wils.

Dagtochten in Nederland

Een van de hoogtepunten van FietsActief zijn de gedetailleerde routes voor dagtochten in Nederland. Deze routes worden zorgvuldig geselecteerd en beschreven, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de mooiste fietspaden die Nederland te bieden heeft. Van de schilderachtige landschappen in Friesland tot de historische stadjes in Zuid-Holland, FietsActief zorgt ervoor dat u altijd nieuwe en interessante plekken kunt ontdekken. Elke route wordt vergezeld van nuttige tips, zoals gezellige stopplaatsen en culturele bezienswaardigheden onderweg.

Fietsvakanties in Europa

Wilt u verder weg? FietsActief neemt u mee op onvergetelijke fietsvakanties in Europa. Ontdek de schilderachtige wijngaarden van de Franse Provence, de betoverende kustlijnen van Spanje of de adembenemende bergen van Oostenrijk. Elk nummer bevat uitgebreide reisverslagen en praktische tips om uw fietsvakantie tot een succes te maken. Of u nu kiest voor een georganiseerde reis of liever zelf op pad gaat, FietsActief biedt de inspiratie en informatie die u nodig heeft.

Techniek en fietstests

Natuurlijk is er ook veel aandacht voor techniek en fietstests. FietsActief test regelmatig de nieuwste fietsen en accessoires, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Of het nu gaat om e-bikes, racefietsen of hybride modellen, u vindt gedetailleerde reviews en objectieve beoordelingen. Daarnaast worden handige onderhoudstips en technische adviezen gedeeld, zodat u altijd veilig en comfortabel op weg kunt.

Met in ieder nummer:

 • Informatieve en inspirerende routes voor dagtochten in Nederland
 • Uitgebreide reisverslagen van fietsvakanties in Europa
 • Gedetailleerde fietstests en reviews
 • Technische adviezen en onderhoudstips
 • Interviews met fietsers en experts
 • Reportages over fietsgerelateerde evenementen
 • Gezonde leefstijl en voedingstips voor fietsers
 • Fietsaccessoires en kleding
 • Praktische tips voor fietsveiligheid
 • Historische en culturele bezienswaardigheden langs de route

FietsActief digitaal lezen

Heeft u een abonnement op FietsActief? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u FietsActief ook digitaal lezen. FietsActief heeft een app waarin u de digitale editie leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert u de FietsActief app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle edities waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

FietsActief cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een FietsActief abonnement? Dat kan. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef FietsActief cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een FietsActief cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 33% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
 • 9x per jaar FietsActief thuis bezorgd
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Wat kost een abonnement op FietsActief?

Voor wie wil kennismaken met FietsActief is er al een abonnement vanaf €22,50. Een jaarabonnement op FietsActief kost €45,00. Met tot 33% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor FietsActief. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een FietsActief abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FietsActief op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen over betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een FietsActief abonnement is verkrijgbaar vanaf €22,50. En een cadeauabonnement vanaf €25,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen FietsActief abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een FietsActief abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op FietsActief te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een FietsActief cadeauabonnement voor €25,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op FietsActief kost €45,00. Voor dit bedrag ontvangt u 9 keer FietsActief automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op FietsActief heeft u altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

FietsActief komt 9 keer per jaar uit.

FietsActief verschijnt op 01-03, 05-04, 10-05, 14-06, 26-07, 13-09, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van FietsActief. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op FietsActief, neemt u contact op met de klantenservice van FietsActief. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van FietsActief

" Mijn meest favoriete blad, mooie verhalen en foto’s, mooie routes met leuke weetjes in de omgeving. "

" Goede informatie en leuke routes en tips, ook wel een min puntje: slecht te bereiken via mail over vragen abonnement. "

" FietsActief is een aantrekkelijk tijdschrift voor wie van fietsen houdt, het rijwiel en het rijden daarop. Het geeft handige tips en weetjes, korte reviews van nieuwe ... "

" Leuk. "