Dagblad van het Noorden

Deze krant wordt dagelijks gemaakt voor iedereen die in Groningen of Drenthe woont of werkt. Politiek, cultuur, sport en opinie; als het u als Groninger of Drentenaar raakt, wordt het besproken in dit regionaal dagblad. Nuchter en feitelijk, met aandacht voor mens en milieu.

Duidelijke lay out, goede (regionale) artikelen.

Vergelijk DVHN abonnementen

Compleet Weekend+ Digitaal Digitaal Basis
Papieren krant op werkdagen
Papieren zaterdagkrant met bijlagen
Digitale krant 6 dagen p.w.
Online artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
Dagblad van het Noorden van maandag tot vrijdag

Nieuws dat u raakt

Dagblad van het Noorden (DVHN) is het regionale dagblad voor de provincies Groningen en Drenthe. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1888, biedt deze krant dagelijks een uitgebreide mix van lokaal, nationaal en internationaal nieuws. Door de jaren heen heeft DVHN zich ontwikkeld tot een betrouwbare bron van informatie, met diepgaande analyses, opiniestukken en achtergrondverhalen die inspelen op de behoeften en interesses van de Noord-Nederlandse lezers. Of het nu gaat om politiek, cultuur, sport of het laatste regionale nieuws, u bent verzekerd van actuele en relevante informatie.

Dagelijks vers en betrouwbaar nieuws

Elke dag weer streeft Dagblad van het Noorden ernaar om u van het meest recente nieuws te voorzien. Met een team van toegewijde journalisten, verspreid over de regio, garandeert de krant een snelle en nauwkeurige berichtgeving. Daarnaast biedt DVHN uitgebreide rapportages en diepgaande interviews, zodat u altijd op de hoogte blijft van wat er speelt. De krant onderscheidt zich door haar regionale focus, maar vergeet niet om ook het nationale en internationale nieuws aan bod te laten komen.

  • Dagblad van het Noorden apps voor smartphone en tablet
  • Extra dikke weekendkrant
  • DVHN Digitaal

    Met de digitale krant heeft u overal en altijd toegang tot de meest recente edities, inclusief alle bijlagen en specials. Of u nu op uw smartphone, tablet of computer leest, de digitale versie van DVHN is perfect geoptimaliseerd voor een naadloze leeservaring.

    Een DVHN abonnement betekent ook toegang tot online artikelen en video's die niet beschikbaar zijn in de papieren versie. Daarnaast kunt u notificaties instellen voor het laatste nieuws, zodat u nooit een belangrijk verhaal mist. Zo blijft u altijd en overal verbonden met het nieuws uit uw regio en de rest van de wereld.

    Dagblad van het Noorden digitaal
Dagblad van het Noorden op zaterdag

DVHN zaterdagkrant

De zaterdagkrant van Dagblad van het Noorden is een uitgave vol diepgang en ontspanning, ideaal voor een ontspannen weekend. Naast het reguliere nieuws biedt de zaterdagkrant uitgebreide achtergrondverhalen, interviews en analyses. Het is een perfecte manier om uw weekend goed geïnformeerd te beginnen met de beste journalistiek van Noord-Nederland.

Dagblad van het Noorden op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 1 jaar €7,49 p/w 38%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €3,49 p/w 56%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 1 jaar €2,49 p/w 55%

Dagblad van het Noorden wordt doordeweeks voor 7:00 te bezorgen en op zaterdag voor 8:00. Onder bepaalde omstandigheden kan het voorkomen dat de krant iest later wordt bezorgd.

Indien u de krant niet heeft ontvangen, meld dit dan voor 12:00 via mijn.dvhn.nl, zodat een nabezorging kan worden geregeld. Vaak kan deze nog tussen 12:00 en 14:00 plaatsvinden.

Dagblad van het Noorden wordt verspreid in de provincies Groningen en Drenthe. Voor abonnementen buiten dit verspreidingsgebied, behalve in Friesland, worden extra portokosten in rekening gebracht en ontvangt u de krant minimaal één dag later. Op maandag wordt de krant niet bezorgd via de post.
Een jaarabonnement op Dagblad van het Noorden kost €7,49 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Dagblad van het Noorden. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Dagblad van het Noorden voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Dagblad van het Noorden. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Dagblad van het Noorden leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Dagblad van het Noorden neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Dagblad van het Noorden

" Vind de krant fijn om te lezen voor het regionale nieuws. Maar mis objectiviteit in een aantal rubrieken en vind de krant te eenzijdig politiek gekleurd. "

" Jammer dat er voor AOW's geen speciaal tarief is voor bijvoorbeeld alleen de zaterdagkrant. Het wordt allemaal wel erg duur voor deze groep mensen. Helaas kent men ... "

" De meeste ouderen willen de op tijd bezorgde krant lezen. Je bent op de hoogte van alles wat je interesseert. ... "

" Hebben hem opgezegd veel te duur voor ons en aanbiedingen hebben ze niet. "

" Een slechte krant omdat er pagina's vol met advertenties in staan. "

" Opstaan, krant uit de bus! Een fijne start van de dag. Eerst even vlug de actualiteiten uit nieuwsgierigheid doornemen. Vervolgens met koffie aan de eettafel van begin ... "

" Erg duidelijke artikelen met sterk regionaal karakter, mooie nieuwe layout. "

" Krant met veel informatie uit wereld, Nederland en breed in de hele regio. Zaterdagkrant is erg fijn. Voor ieder wat wils. Sport, vrije tijd, economie en regio. "

" Informatief en veel noordelijk nieuws waar ik zelf woon. "

" Lees hem altijd van A tot Z. Een goed leesbaar blad. Afzonderlijke Drenthe editie vind ik prettig en rubrieksindeling overzichtelijk. "