Beet abonnementen

Kies voor een Beet abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Hét hengelsportmagazine van de Benelux. Met blogs van experts, het laatste hengelsportnieuws en natuurlijk vele vistips en tricks. Een tijdschrift voor alle visliefhebbers. U kunt ook een Beet abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Michel gouda
Zo jammer

Beet slokt het zeevisblad op. De reden kan ik goed begrijpen. Maar bij de eerste uitgave moet je knallen. Nu was het hier en daar een stkje zout water. Waarom niet bij elkaar zetten. Ik sla het zoete gedeelte over. Hoop dat de volgende uitgave wat beter is. Ook de vangst barometer mag terug. Zelf daar div bijdrage voor gedaan. Hoor van veel abbonees dat ze het zonde vonden dat deze er uit was. Jammer dat veel hun abonnement hebben opgezegd. Die komen niet meer terug.

Zwakke punten
  • Saaie uitvoering
  • Thomas Terlouw

Ik lees BEET altijd na mijn huiswerk, dat stel ik dat als een soort van beloning op mij huiswerk. Ik haal er ook tips, tricks en informatie uit en die gebruik ik ook in het vissen. Ik vind het ook leuk als je korting krijgt op visartikelen en soms ook als je iets stuurt dat je daar een visartikel mee kan winnen (bijv. met een maandcode die je in vult) Tip: doe misschien iets aan de opmaak en de uitvoering van het blad. Dat wil zeggen dat het niet een saai blad is maar meer afwisseling van de opmaak.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Saaie uitvoering

Over Beet

Beet is het meest informatieve magazine over vissen. Zo vindt u alles over de beste visplekken, de mooiste spullen, nationaal- en internationaal hengelnieuws en recente wedstrijden.

Wilt u alles weten over de beste manieren om een vis te vangen? Neem een abonnement op Beet.

Proefabonnement Beet

Met een Beet proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fantastisch visblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Beet cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vissende vriend of vriendin verrassen? Geef een Beet abonnement cadeau.

Voordelen Beet abonnement

  • De nieuwe Beet altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Beet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Beet. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Beet klantenservice