Beet abonnementen

Kies voor een Beet abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Hét hengelsportmagazine van de Benelux. Met blogs van experts, het laatste hengelsportnieuws en natuurlijk vele vistips en tricks. Een tijdschrift voor alle visliefhebbers. U kunt ook een Beet abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Michel gouda
Zo jammer

Beet slokt het zeevisblad op. De reden kan ik goed begrijpen. Maar bij de eerste uitgave moet je knallen. Nu was het hier en daar een stkje zout water. Waarom niet bij elkaar zetten. Ik sla het zoete gedeelte over. Hoop dat de volgende uitgave wat beter is. Ook de vangst barometer mag terug. Zelf daar div bijdrage voor gedaan. Hoor van veel abbonees dat ze het zonde vonden dat deze er uit was. Jammer dat veel hun abonnement hebben opgezegd. Die komen niet meer terug.

Zwakke punten
  • Saaie uitvoering
  • Thomas Terlouw

Ik lees BEET altijd na mijn huiswerk, dat stel ik dat als een soort van beloning op mij huiswerk. Ik haal er ook tips, tricks en informatie uit en die gebruik ik ook in het vissen. Ik vind het ook leuk als je korting krijgt op visartikelen en soms ook als je iets stuurt dat je daar een visartikel mee kan winnen (bijv. met een maandcode die je in vult) Tip: doe misschien iets aan de opmaak en de uitvoering van het blad. Dat wil zeggen dat het niet een saai blad is maar meer afwisseling van de opmaak.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Saaie uitvoering

Over Beet

Beet is het meest informatieve magazine over vissen. Zo vindt u alles over de beste visplekken, de mooiste spullen, nationaal- en internationaal hengelnieuws en recente wedstrijden.

Wilt u alles weten over de beste manieren om een vis te vangen? Neem een abonnement op Beet.

Wat zijn de kosten van een Beet abonnement? Voor wie Beet wil proberen is er al een aanbieding vanaf €29,95. En tot 50% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Beet aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Beet verschijnt 9x per jaar.

Beet cadeau geven

U kunt een Beet abonnement ook cadeau geven. Voor €29,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Beet met plezier zal lezen? Geef Beet cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 50% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 9x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Geef al voor €29,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Beet op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.