Beet abonnementen

Kies voor een Beet abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. En ontvang 9x per jaar hét hengelsportmagazine van de Benelux. Met blogs van experts, het laatste hengelsportnieuws en natuurlijk vele vistips en tricks. Een tijdschrift voor alle visliefhebbers. U kunt ook een Beet abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,75 59,50
1 jaar (9 nrs.)
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,75 59,50
1 jaar (9 nrs.)
50% korting

Laatste reviews

  • Thomas Terlouw

Ik lees BEET altijd na mijn huiswerk, dat stel ik dat als een soort van beloning op mij huiswerk. Ik haal er ook tips, tricks en informatie uit en die gebruik ik ook in het vissen. Ik vind het ook leuk als je korting krijgt op visartikelen en soms ook als je iets stuurt dat je daar een visartikel mee kan winnen (bijv. met een maandcode die je in vult) Tip: doe misschien iets aan de opmaak en de uitvoering van het blad. Dat wil zeggen dat het niet een saai blad is maar meer afwisseling van de opmaak.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Saaie uitvoering

Beet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Beet. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Beet klantenservice