Beet

Kies voor een Beet abonnement. Hét hengelsportmagazine van de Benelux. Met blogs van experts, het laatste hengelsportnieuws en natuurlijk vele vistips en tricks. Een tijdschrift voor alle visliefhebbers.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Beet abonnement

Beet is het meest informatieve magazine over vissen. Zo vindt u alles over de beste visplekken, de mooiste spullen, nationaal- en internationaal hengelnieuws en recente wedstrijden.

Wilt u alles weten over de beste manieren om een vis te vangen? Neem een abonnement op Beet.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Beet. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Beet voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Beet helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Beet neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Beet

" Beet slokt het zeevisblad op. De reden kan ik goed begrijpen. Maar bij de eerste uitgave moet je knallen. Nu was het hier en daar een stkje zout water. Waarom niet bij ... "

" Ik lees BEET altijd na mijn huiswerk, dat stel ik dat als een soort van beloning op mij huiswerk. Ik haal er ook tips, tricks en informatie uit en die gebruik ik ook in ... "