JFK Magazine

Kies voor een JFK Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland. Met alles voor de moderne man, die geniet van het goede leven.

JFK Magazine abonnement

JFK Magazine is het ultieme blad voor de moderne man die geniet van het goede leven. Dit mannenmagazine biedt een verfijnde mix van mode, cultuur, technologie en lifestyle, allemaal met een vleugje klasse en stijl. Elk nummer staat bol van inspirerende artikelen, diepgaande interviews en schitterende fotografie die de lezers betovert en informeert. Of u nu op zoek bent naar de laatste modetrends, de beste gadgets of boeiende verhalen, JFK Magazine heeft het allemaal.

Exclusieve interviews en reportages

In JFK Magazine leest u exclusieve interviews met invloedrijke mannen uit diverse sectoren. Van succesvolle ondernemers en beroemde artiesten tot baanbrekende sporters, de interviews bieden een uniek kijkje in hun levens en carrières. Daarnaast vindt u uitgebreide reportages over fascinerende onderwerpen, variërend van reizen naar exotische bestemmingen tot de nieuwste innovaties op het gebied van technologie en design. Met JFK Magazine bent u altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen die er echt toe doen.

Praktische tips en adviezen

JFK Magazine gaat verder dan alleen inspireren; het biedt ook praktische tips en adviezen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Of het nu gaat om stijladvies, fitness tips, culinaire aanbevelingen of carrière-inzichten, dit blad biedt waardevolle informatie die u helpt om uw leven naar een hoger niveau te tillen.

Met in ieder nummer:

  • Interviews met invloedrijke persoonlijkheden
  • De laatste modetrends en stijladvies
  • Innovatieve gadgets en technologie
  • Reisreportages naar luxe bestemmingen
  • Fitness- en gezondheidstips
  • Culinaire ontdekkingen en recepten

JFK Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een JFK Magazine abonnement? Dat is mogelijk. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €17,50. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een abonnement op JFK Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een JFK Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar JFK Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 27% op de prijs in de winkel

Wat kost een abonnement op JFK Magazine?

Voor wie wil kennismaken met JFK Magazine is er al een aanbieding vanaf €17,50. Een jaarabonnement op JFK Magazine kost €34,99. Met tot 27% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor JFK Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Wilt u JFK Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Een JFK Magazine proefabonnement is er al voor €17,50.

Bekijk de aanbiedingen voor een JFK Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot een aanvraag via deze website? En na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op JFK Magazine? Neemt u dan contact met de uitgever van JFK Magazine op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen over betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u JFK Magazine voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €17,50.

Een abonnement op JFK Magazine is verkrijgbaar vanaf €17,50. Een proefabonnement voor €17,50. En een cadeauabonnement vanaf €17,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen JFK Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een JFK Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op JFK Magazine te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een JFK Magazine cadeauabonnement voor €17,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op JFK Magazine betaalt u €34,99. Hiervoor ontvangt u JFK Magazine 6 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

JFK Magazine komt 6 keer per jaar uit.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van JFK Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op JFK Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van JFK Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van JFK Magazine

" Mooi blad (voor op tafel). Komt niet vaak uit maar ik vind dat juist lekker. "