Muziektijdschriften

Lees de verhalen achter tournees, albums en hits terwijl u naar de muziek luistert. In deze muziektijdschriften zijn de artiesten, producenten en kenners aan het woord. Over muziek van toen, nu en morgen. Voor muziekliefhebbers door muziekliefhebbers.
Bekijk bijvoorbeeld Lust for Life Magazine: de opvolger van het befaamde Revolver Magazine. Met schitterende reportages over alle grote muzikale helden van weleer en de bands van nu, die wel eens zouden kunnen uitgroeien tot de helden van de toekomst.

Muziektijdschriften aanbiedingen

Lees de verhalen achter tournees, albums en hits terwijl u naar de muziek luistert. In deze muziektijdschriften zijn de artiesten, producenten en kenners aan het woord. Over muziek van toen, nu en morgen. Voor muziekliefhebbers door muziekliefhebbers.

Veelgestelde vragen

In Nederland zijn er verschillende populaire muziektijdschriften waar u uit kunt kiezen. Enkele van de bekendste zijn:

OOR- OOR is een van de oudste en meest toonaangevende muziektijdschriften in Nederland. Het bevat recensies, interviews en achtergrondartikelen over diverse muziekgenres.

Muziekblad Soundz - Soundz is een populair tijdschrift dat zich richt op classic rock en popmuziek. Het brengt diepgaande interviews, reportages en achtergrondverhalen over muziekiconen.

Ja, veel Nederlandse muziektijdschriften bieden ook digitale versies aan die u kunt lezen op uw smartphone, tablet of computer. Enkele tijdschriften die digitale versies aanbieden zijn:

OOR - OOR biedt een digitale versie van hun tijdschrift die u kunt lezen via de OOR-app op uw mobiele apparaat.

Musicmaker - Musicmaker heeft ook een digitale versie beschikbaar via hun website. U kunt zich abonneren op de digitale

editie en deze online lezen.

Ja, veel Nederlandse muziektijdschriften bieden cadeau-abonnementen aan. Dit is een geweldig cadeau-idee voor muziekliefhebbers. U kunt meestal een cadeauabonnement bestellen op Abonnement.nl. De aanbiedingen voor een cadeauabonnement staan apart aangegeven.

Muziektijdschriften voor rockers en klassiekers

Naar muziek luister je. Over muziek leest u. En als u echt wil genieten, doet u beide. Blader door deze prachtige muziektijdschriften met de artiesten en composities, waarover u leest, op de achtergrond. En leer zo de muziek nog meer waarderen.

Lust for Life Magazine

Ontstaan uit het befaamde Revolver blijft Lust for Life magazine nieuw licht schijnen op de helden van toen. Van Frank Kappa tot The Editors. Van The Rolling Stones tot Prince. En alles er voor, na en tussen. Met in iedere editie interviews met artiesten en kenners, cd- en dvd-recensies en concertagenda's. Houdt u van muziek, dan houdt u van Lust for Life magazine.

Jazzism

Is jazz uw stijl? Neem dan een abonnement op Jazzism: het jazz magazine van Nederland. Ontdek nieuwe favorieten aan de aan hand van tips van kenners en artiesten. En herbeleef 'classics' met nog meer inzicht in waarom het classics zijn geworden.

Luister

Voor liefhebbers van klassieke muziek is er Luister: een prachtige glossy over schitterende muziek. Met uitgebreide portretten en interviews over sterren van vroeger en nu. Luister is hét muziekblad voor liefhebber door liefhebbers.