Procycling

Kies voor een Procycling abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het enige tijdschrift dat echt over profwielrennen gaat en niets anders. Thema's, zoals de voorjaarsklassiekers, de Giro d’Italia, het WK, de Tour de France en de andere grote ronden, worden uitvoerig (voor)besproken. En de redactie neemt je mee achter de schermen.

Procycling abonnement

Procycling is het ultieme fietsblad voor elke wielerfanaat. Dit tijdschrift biedt diepgaande analyses, exclusieve interviews en prachtige fotoreportages die u meenemen naar de hartslag van het wielrennen. Of u nu een fervent volger van de Tour de France bent of gewoon geïnteresseerd bent in de nieuwste technologieën en trends binnen de wielersport, Procycling heeft alles wat u zoekt.

De wereld van het wielrennen

Procycling onderscheidt zich door zijn gedetailleerde verslaggeving en deskundige analyses. Elk nummer zit boordevol achtergrondverhalen over de grootste races en de meest prominente renners. U krijgt een kijkje achter de schermen bij de belangrijkste wielerploegen en ontdekt wat er nodig is om aan de top te komen. Van de trainingstechnieken van topatleten tot de strategieën die hen naar de overwinning leiden, Procycling biedt een ongeëvenaard inzicht in de wereld van het wielrennen.

Exclusieve interviews en inspirerende verhalen

Procycling heeft altijd exclusieve interviews met de sterren van het peloton. In elk nummer leest u persoonlijke verhalen en inzichten van renners als Chris Froome, Peter Sagan en andere legendes. Deze interviews bieden een uniek perspectief op hun carrières, hun uitdagingen en hun triomfen. Daarnaast bevat het tijdschrift inspirerende verhalen van opkomende talenten en de mensen achter de schermen, zoals ploegleiders en technici.

Prachtige fotoreportages en technische inzichten

Procycling is niet alleen informatief maar ook visueel aantrekkelijk. De prachtige fotoreportages brengen de spanning en schoonheid van het wielrennen tot leven. Daarnaast biedt het wielermagazine diepgaande technische analyses van de nieuwste fietsen en uitrustingen. Of u nu geïnteresseerd bent in aerodynamica, materiaalinnovaties of de fijnere details van fietsafstelling, Procycling houdt u op de hoogte.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide raceverslagen en analyses
  • Interviews met topwielrenners en teamleiders
  • Fotoreportages van de mooiste wielermomenten
  • Technische reviews van de nieuwste fietsen en uitrustingen
  • Inzichten in training en strategie

Procycling cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Procycling abonnement? Dat kan. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €19,99. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Procycling met plezier zal lezen? Geef een Procycling abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Procycling cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 45% op de winkelprijs
  • 6x per jaar Procycling automatisch thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Procycling?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,99. Een jaarabonnement op Procycling kost €29,99. En u profiteert van tot 45% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Procycling. En kies het abonnement dat bij u past.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies in dat geval voor een Procycling proefabonnement. En beoordeel dit unieke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Procycling proefabonnement is er al voor €19,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Procycling abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op Procycling? Neem contact met de uitgever op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Procycling voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €19,99.

Een abonnement op Procycling is verkrijgbaar vanaf €19,99. Een proefabonnement voor €19,99. En een cadeauabonnement vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Procycling abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Procycling abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Procycling cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Procycling cadeauabonnement voor €19,99.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op Procycling is verkrijgbaar voor €29,99. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Procycling.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Procycling verschijnt 6 keer per jaar.

Procycling komt uit op 23-02, 05-04, 31-05, 26-07, 08-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Procycling. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Procycling, neemt u contact op met de klantenservice van Procycling. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Procycling

" Prima wielerblad, nu nog de seizoens/voorjaarsklassiekerseditie 2 weken eerder en dan is het perfect. "

" Mooi wielerblad met mooie interviews en verhalen. Uitgebreid met mooie foto's, zowel voor mannen als vrouwen een goed blad om te lezen "

" Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro,tour de france,vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte ... "

" Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker "