Formule 1

Kies voor een Formule 1 abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Ontdek de wereld van de Formule 1 met diepgaande analyses, exclusieve interviews en prachtig beeldmateriaal in elk nummer van Formule 1 Magazine.

Formule 1 abonnement

Ontdek de spanning van de formule 1

Formule 1 Magazine is dé bron voor alles wat met de koningsklasse van de autosport te maken heeft. Of u nu een doorgewinterde fan bent of net begint met het volgen van de races, dit tijdschrift biedt u een diepgaande kijk op de wereld van de Formule 1. Met exclusieve interviews, gedetailleerde analyses en prachtige fotografie neemt het magazine u mee achter de schermen van deze dynamische sport.

Nieuws en analyses

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen in de Formule 1 met Formule 1 Magazine. Van technische innovaties tot teamstrategieën en coureursprofielen, elke editie biedt een schat aan informatie. De deskundige schrijvers en analisten van het tijdschrift zorgen ervoor dat u niets mist en altijd goed geïnformeerd bent over wat er speelt binnen de teams en tijdens de races.

Diepgaande interviews en exclusieve toegang

Wat Formule 1 Magazine echt onderscheidt, zijn de diepgaande interviews met de sterren van de sport. Ontmoet de coureurs, teameigenaren en technici die de Formule 1 tot leven brengen. Lees over hun persoonlijke verhalen, uitdagingen en triomfen. Dankzij exclusieve toegang tot de paddock en pitlane krijgt u een uniek kijkje achter de schermen en ontdekt u de geheimen van succes in de Formule 1.

Met in ieder nummer:

  • Exclusieve interviews met coureurs en teamleden
  • Diepgaande analyses van races en strategieën
  • Het laatste nieuws en updates uit de Formule 1 wereld
  • Prachtige fotografie en beeldverslagen
  • Technische innovaties en ontwikkelingen
  • Achter de schermen verhalen en reportages

Formule 1 digitaal lezen

Met een abonnement op Formule 1 ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Formule 1 biedt u een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie overal en altijd in de app. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Formule 1 cadeau geven

Het is mogelijk om een Formule 1 abonnement cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €15,99 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Formule 1 met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Formule 1 cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Formule 1 cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 50% op de prijs in de winkel
  • 18x per jaar als eerste Formule 1 in huis
  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet

Wat kost een abonnement op Formule 1?

Voor wie wil kennismaken met Formule 1 is er al een aanbieding vanaf €15,99. En u profiteert van tot 50% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Formule 1. En kies het abonnement dat bij u past.

Wilt u Formule 1 eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Er is al een Formule 1 proefabonnement voor €15,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Formule 1 abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een bestelling via deze website? En na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement op Formule 1? Neemt u dan contact met de uitgever van Formule 1 op. Doe dit o.a. bij vragen over incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Formule 1 tijdelijk te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €15,99.

Een abonnement op Formule 1 is verkrijgbaar vanaf €15,99. Een proefabonnement voor €15,99. En een cadeauabonnement vanaf €15,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Formule 1 heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Formule 1 abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Formule 1 te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Formule 1 cadeauabonnement voor €15,99.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Met een Formule 1 abonnement heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Formule 1 verschijnt 18 keer per jaar.

Formule 1 komt uit op 18-01, 07-03, 28-03, 25-04, 24-05, 06-06, 11-07, 29-08, 26-09, 07-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het blad iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Formule 1. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Formule 1, neemt u contact op met de klantenservice van Formule 1. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Formule 1

" Het leest heerlijk weg en het gaat altijd ergens over. De foto's zijn van erg goede kwaliteit. Ook oude verhalen zijn erg leuk. Echt genieten, vooral als er net weer ... "

" Heerlijk blad om na te geniet van de race. Schitterende foto’s en leuke achtergrond verhalen. "

" Heerlijk als je thuis komt en het blad op de mat vindt. Meteen alles doornemen en de foto's bekijken. "

" Leuke tijdschrift. Komt niet te vaak. Veel leesvoer. Ben tevreden. "

" Mijn zoon en ik volgen Max Verstappen. En Formule1 Magazine is leuk daarbij. Ik lees het meer en mijn zoon bekijkt de (mooie) foto's en heeft de grootste foto's en de ... "