Formule 1 abonnementen

Kies voor een Formule 1 abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het magazine voor de fan van Formule 1 en autosport in het algemeen. Geen ander tijdschrift in Nederland heeft zoveel toegang tot alle Grands Prix ter wereld. Wilt u alles weten over deze grootste raceklasse en altijd op de hoogte zijn? Neem dan een abonnement. U kunt ook een Formule 1 abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€44,00 55,20
10 nummers
20% korting

€79,99 115,92
21 nummers incl. 3 specials
31% korting

€149,99 249,90
42 nummers incl. 4 specials
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Formule 1 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,50 16,65
3 nummers
6% korting

€49,99 55,20
10 nummers
9% korting

€99,99 115,92
21 nummers incl. 3 specials
14% korting

Laatste reviews

 • Martijn Gijze
Mooie foto’s

Heerlijk blad om na te geniet van de race. Schitterende foto’s en leuke achtergrond verhalen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Dick

Heerlijk als je thuis komt en het blad op de mat vindt. Meteen alles doornemen en de foto's bekijken.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Sander

Leuke tijdschrift. Komt niet te vaak. Veel leesvoer. Ben tevreden.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Vincent en zoon

Mijn zoon en ik volgen Max Verstappen. En Formule1 Magazine is leuk daarbij. Ik lees het meer en mijn zoon bekijkt de (mooie) foto's en heeft de grootste foto's en de posters die er zo nu en dan bij zitten op zijn kamer hangen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie

Over Formule 1

Formule1 is het grootste en best geïnformeerde tijdschrift voor de Formule 1 liefhebber. Na de Grand Prix kunt u met Formule1 heerlijk nagenieten van het spectaculaire raceweekend.

Behalve Formule 1 besteedt dit tijdschrift ook aandacht aan andere takken van de autosport zoals: DTM, A1 Grand Prix en Masters. Dus heeft u ook een passie voor autosport. En wilt u niets missen van de Formule 1? Neem dan een abonnement op Formule1!

Formule 1 heeft hiervoor een eigen app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Wat zijn de kosten van een abonnement op Formule 1? Voor wie wil kennismaken met Formule 1 is er al een abonnement vanaf €44,00. En u profiteert van tot 40% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Formule 1. En kies het abonnement dat bij u past.

Formule 1 verschijnt 21x per jaar.

Formule 1 digitaal lezen

Als abonnee van Formule 1 leest u alle nummers op papier én digitaal. Om het tijdschrift online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers overal en altijd in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Formule 1 cadeau geven

Het is ook mogelijk om een Formule 1 abonnement cadeau te doen. Voor €15,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die Formule 1 met plezier zal lezen? Geef een Formule 1 abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €15,50
 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 21x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Formule 1 op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.