Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke tijdschrift dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen, ontdekkingen en nieuwtjes. Van geschiedenis tot geneeskunde. En van microbiologie tot ruimtevaart. Wetenschap in Beeld onderscheidt zich door het prachtig en soms grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Arno
Heel interessant blad met goede thema's

Super interessant en elke keer weer blij dat hij er is. De thema’s zijn gevarieerd en zeer prettig om te lezen.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine neemt u op toegankelijke wijze mee op reis door de fascinerende wereld van de wetenschap en de natuur. Het tijdschrift bevat nieuws, vragen en antwoorden, uitgebreide artikelen en korte weetjes en het beste uit nieuwsarchieven op gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie.

Wetenschap in Beeld bevat een combinatie van internationale artikelen, prachtige topfotografie en gedetailleerde illustraties. Ontdek en leer waar de wetenschap toe in staat is en bijdraagt aan onze toekomst.

Wetenschap in Beeld heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities leest. Hoeveel kost een Wetenschap in Beeld abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €25,00. En tot 37% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Wetenschap in Beeld aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Wetenschap in Beeld digitaal lezen

Abonnees van Wetenschap in Beeld ontvangen alle edities op papier en digitaal. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Wetenschap in Beeld cadeau geven

U kunt een Wetenschap in Beeld abonnement ook cadeau doen. Voor €25,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Wetenschap in Beeld met plezier zal lezen? Geef een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00
  • Profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.