Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld is uw gids in de fascinerende wereld van wetenschap, technologie, en biologie. Het tijdschrift biedt toegankelijke artikelen over een breed scala aan onderwerpen, ondersteund door prachtige fotografie en gedetailleerde illustraties. U vindt er vragen en antwoorden, uitgebreide artikelen en korte weetjes die uw nieuwsgierigheid prikkelen.

Met Wetenschap in Beeld blijft u op de hoogte van de nieuwste ontdekkingen en ontwikkelingen. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de wonderen van de wetenschap.

Wetenschap in Beeld abonnement

Wetenschap in Beeld is een fascinerend tijdschrift dat de wonderen van wetenschap en technologie toegankelijk maakt voor een breed publiek. Dit tijdschrift biedt een diepgaande en toch begrijpelijke blik op de nieuwste ontdekkingen en ontwikkelingen in diverse wetenschappelijke disciplines. Of u nu een gepassioneerde wetenschapsliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld om u heen, Wetenschap in Beeld heeft voor ieder wat wils.

Actuele wetenschappelijke ontdekkingen

In elk nummer van Wetenschap in Beeld vindt u boeiende artikelen over de meest recente wetenschappelijke doorbraken. Van baanbrekend medisch onderzoek tot innovatieve technologische vooruitgangen, het tijdschrift houdt u op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van wetenschap en technologie. De artikelen zijn geschreven door experts op hun vakgebied, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en gedetailleerde informatie.

Verhelderende infographics en prachtige fotografie

Wat Wetenschap in Beeld echt uniek maakt, is het gebruik van verhelderende infographics en adembenemende fotografie. Complexe concepten worden op een visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd, waardoor ze gemakkelijker te begrijpen zijn. De foto's en illustraties brengen de wonderen van de natuur en technologie tot leven, wat bijdraagt aan een verrijkende leeservaring. Dit visuele element maakt het tijdschrift niet alleen informatief, maar ook iedere keer heel leuk om door te bladeren.

Met in ieder nummer:

  • Actuele wetenschappelijke ontdekkingen
  • Verhelderende infographics en fotografie
  • Interactieve quizzen en experimenten
  • Inspirerende verhalen van wetenschappers

Wetenschap in Beeld digitaal lezen

Abonnees van Wetenschap in Beeld ontvangen alle edities op papier én digitaal. Wetenschap in Beeld heeft een app waarin u de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet minder goed of kostbaar is.

Wetenschap in Beeld cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €25,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Wetenschap in Beeld zal genieten? Geef Wetenschap in Beeld cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 52% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Wat kost een abonnement op Wetenschap in Beeld?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €25,00. Een jaarabonnement op Wetenschap in Beeld kost €45,00. Met tot 52% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle Wetenschap in Beeld aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een aanvraag via deze website? En na 14 dagen nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neem dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Wetenschap in Beeld 6 nummers €25,00 40%
Wetenschap in Beeld 12 nummers €45,00 46%
Wetenschap in Beeld 24 nummers €80,00 52%
Titel Periode Prijs Korting
Wetenschap in Beeld 6 nummers €25,00 40%
Wetenschap in Beeld 12 nummers €45,00 46%
Wetenschap in Beeld 24 nummers €80,00 52%

Een Wetenschap in Beeld abonnement is verkrijgbaar vanaf €25,00. En een cadeauabonnement vanaf €25,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Wetenschap in Beeld heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Wetenschap in Beeld te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement voor €25,00.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Wetenschap in Beeld is €45,00. Voor deze prijs ontvangt u Wetenschap in Beeld 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Wetenschap in Beeld abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12 keer per jaar.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Wetenschap in Beeld. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Wetenschap in Beeld, neemt u contact op met de klantenservice van Wetenschap in Beeld. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Wetenschap in Beeld

" Super interessant en elke keer weer blij dat hij er is. De thema’s zijn gevarieerd en zeer prettig om te lezen. "

" Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen. "