Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 57% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke tijdschrift dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen, ontdekkingen en nieuwtjes. Van geschiedenis tot geneeskunde. En van microbiologie tot ruimtevaart. Wetenschap in Beeld onderscheidt zich door het prachtig en soms grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 34,75
5 nummers Feestmaand aanbieding!
57% korting

€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 34,75
5 nummers Feestmaand aanbieding!
57% korting

€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Arno
Heel interessant blad met goede thema's

Super interessant en elke keer weer blij dat hij er is. De thema’s zijn gevarieerd en zeer prettig om te lezen.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine neemt u op toegankelijke wijze mee op reis door de fascinerende wereld van de wetenschap en de natuur. Het tijdschrift bevat nieuws, vragen en antwoorden, uitgebreide artikelen en korte weetjes en het beste uit nieuwsarchieven op gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie.

Wetenschap in Beeld bevat een combinatie van internationale artikelen, prachtige topfotografie en gedetailleerde illustraties. Ontdek en leer waar de wetenschap toe in staat is en bijdraagt aan onze toekomst.

Een Wetenschap in Beeld abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Wetenschap in Beeld is er al een abonnement vanaf €14,95. Met tot 57% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Wetenschap in Beeld. En kies het abonnement dat bij u past.

Wetenschap in Beeld digitaal lezen

Abonnees van Wetenschap in Beeld ontvangen alle edities op papier én digitaal. Wetenschap in Beeld heeft een app. In deze app leest u de digitale editie. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Wetenschap in Beeld app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Wetenschap in Beeld cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau te doen. Voor €14,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van Wetenschap in Beeld zal genieten? Geef Wetenschap in Beeld cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €14,95)
  • Bespaar tot 57% op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste Wetenschap in Beeld op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.