Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke tijdschrift dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen, ontdekkingen en nieuwtjes. Van geschiedenis tot geneeskunde. En van microbiologie tot ruimtevaart. Wetenschap in Beeld onderscheidt zich door het prachtig en soms grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 35,70
6 nummers
30% korting

€45,00 71,40
12 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 35,70
6 nummers
30% korting

€45,00 71,40
12 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Arno
Heel interessant blad met goede thema's

Super interessant en elke keer weer blij dat hij er is. De thema’s zijn gevarieerd en zeer prettig om te lezen.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine neemt u op toegankelijke wijze mee op reis door de fascinerende wereld van de wetenschap en de natuur. Het tijdschrift bevat nieuws, vragen en antwoorden, uitgebreide artikelen en korte weetjes en het beste uit nieuwsarchieven op gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie.

Wetenschap in Beeld bevat een combinatie van internationale artikelen, prachtige topfotografie en gedetailleerde illustraties. Ontdek en leer waar de wetenschap toe in staat is en bijdraagt aan onze toekomst.

Proefabonnement Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fraaie populair-wetenschappelijke tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Wetenschap in Beeld cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een liefhebber van fotografie en wetenschap verrassen? Geef een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau.

Voordelen Wetenschap in Beeld abonnement

  • Iedere maand Wetenschap in Beeld als eerste op de mat
  • Exclusieve abonneeacties
  • Veel voordeliger dan los in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken met een Wetenschap in Beeld proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wetenschap in beeld Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wetenschap in Beeld. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wetenschap in Beeld klantenservice