Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke tijdschrift dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen, ontdekkingen en nieuwtjes. Van geschiedenis tot geneeskunde. En van microbiologie tot ruimtevaart. Wetenschap in Beeld onderscheidt zich door het prachtig en soms grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Arno
Heel interessant blad met goede thema's

Super interessant en elke keer weer blij dat hij er is. De thema’s zijn gevarieerd en zeer prettig om te lezen.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine neemt u op toegankelijke wijze mee op reis door de fascinerende wereld van de wetenschap en de natuur. Het tijdschrift bevat nieuws, vragen en antwoorden, uitgebreide artikelen en korte weetjes en het beste uit nieuwsarchieven op gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie.

Wetenschap in Beeld bevat een combinatie van internationale artikelen, prachtige topfotografie en gedetailleerde illustraties. Ontdek en leer waar de wetenschap toe in staat is en bijdraagt aan onze toekomst.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €14,95. U profiteert van tot 57% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Wetenschap in Beeld. En pak dit voordeel.

Wetenschap in Beeld digitaal lezen

Abonnees van Wetenschap in Beeld ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Wetenschap in Beeld biedt u een app waarin u de digitale edities leest. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Ideaal in situaties waar internet slecht of duur is.

Wetenschap in Beeld cadeau geven

Het is mogelijk om een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €14,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verrassen? Geef een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Profiteer van tot 57% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.