MAX Magazine

Kies voor een MAX Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Deze tv-gids is het lijfblad van Omroep MAX. De televisiegids staat iedere week vol met aangrijpende verhalen uit het leven. Daarnaast is er aandacht voor dagjes uit, wonen en gezondheid. En natuurlijk is er het heldere programmaoverzicht. Niet overtuigd? Neem eerst een MAX Magazine proefabonnement en oordeel zelf.

Aanbiedingen

MAX Magazine abonnement

De omroepgids van Omroep MAX is de ultieme metgezel voor televisieliefhebbers en levensgenieters. Met een royaal lettertype dat de leesbaarheid vergroot, onderscheidt Max Magazine zich ten opzicht van andere tv-gidsen: een verademing voor iedereen die soms worstelt met de kleine lettertjes in andere programmabladen. Programmagegevens en uitzendtijden worden bovendien helder en overzichtelijk gepresenteerd. En de week vooruit plannen is hierdoor een koud kunstje.

Max Magazine is echter meer dan alleen een programmaoverzicht: het is dé gids voor plezierig leven. Ieder nummer staat vol met boeiende artikelen en prikkelende interviews. In het magazine volgt u de laatste trends op het gebied van financiën, gezond leven, reizen en lifestyle. Hiermee wordt het niet alleen een onmisbare metgezel voor tv-avonden, maar ook een bron van inspiratie voor het dagelijks leven.

Max Magazine digitaal

Tot slot helpt Max Magazine abonnees contact te maken. Bent u op zoek naar oude vrienden, collega's of klasgenoten? Of wilt u uw oude spullen verkopen of een vakantiehuis verhuren? Max Magazine biedt een platform om uw boodschap te delen en verbinding te leggen met gelijkgestemden.

Kortom, Max Magazine is een veelzijdige metgezel die u niet alleen door de tv-programmering leidt, maar ook uw leven verrijkt met interessante artikelen en connecties. Het is een verademing in de wereld van televisiegidsen en een absolute aanrader voor iedereen die wil genieten van het leven in al zijn facetten.

De voordelen van een Max Magazine abonnement

  • Gratis thuisbezorgd en nog voordeliger dan in de winkel
  • Wekelijks een helder programmaoverzicht
  • Informatieve artikelen over gezondheid, financiën en wonen
  • Aangrijpende levensverhalen van bekende en minder bekende Nederlanders
  • Leuke uitgaanstips voor een avondje uit en een weekendje weg
  • Uitdagende puzzels met mooie prijzen

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Met een MAX Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op MAX Magazine voor €10,00.
Op dit moment biedt MAX Magazine helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op MAX Magazine kost €25,90 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op MAX Magazine neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van MAX Magazine

" Makkelijk weghappend. "

" Proefabonnement gehad. Verbaasd dat het zo’n leuk blad is. Informatief op heel veel gebieden. We keken uit naar de volgende week. Nu jaarabonnement genomen. "

" In de Max nummer 26 staan wel heel erg kleine letters, kan ze bijna niet lezen, hoop dat het volgend Jaar beter is. "

" Een heel fijn blad waarin zowel TV en Radio altijd heel duidelijk in staan. Maar een leuke bijkomstigheid is dat er verschillende leuke verhalen, tips en artikelen in ... "

" Prima tv gids, maar ik mis de programmering van de sportzender als ziggo en ESPN "

" Ik mis uitgebreide inlichtingen over de series of films die die week spelen. "

" Ik vond Max Magazine een leuke tv gids, overzichtelijk en makkelijk te lezen. Maar waarom nu in schuine letters de tv-programma's gedrukt, dat is niet fijn lezen, ... "

" Wat ben ik altijd blij, als M. Magazine weer door de brievenbus valt.( weer een week voorbij ?) Naast het TV gebeuren , staat er ,over verschillende onderwerpen ,veel te ... "

" Elke week zie ik het blad graag verschijnen. Leuke artikelen en informatief. Elke dag een planning maken welke programma's ik graag wil volgen op tv. "

" Er staat veel informatie in. Het blad is nuttig en er staan leuke adviezen en tips in. "

Gerelateerde artikelen