MAX Magazine

MAX Magazine is het tv-magazine voor de actieve 50-plusser die graag op de hoogte blijft van alles wat er speelt. Elke editie biedt een mix van informatieve en vermakelijke artikelen, van gezondheid en lifestyle tot interviews met bekende Nederlanders en inspirerende verhalen. En natuurlijk een uitgebreide, heldere tv-gids.

MAX Magazine houdt u up-to-date met de laatste trends en ontwikkelingen, maar biedt ook praktische tips voor een gezond en actief leven. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die graag goed geïnformeerd en geïnspireerd wil blijven.

Aanbiedingen

MAX Magazine abonnement

MAX Magazine is dé tv-gids voor mensen die graag alles uit hun televisiekijkervaring willen halen. Elke week biedt dit tijdschrift een uitgebreide programmering van radio- en tv-programma’s, inclusief diepgaande achtergrondartikelen en exclusieve interviews met bekende persoonlijkheden. Dankzij de overzichtelijke indeling mist u nooit meer uw favoriete programma’s of de nieuwste series.

Omroep MAX en MAX Magazine

Senioren blijven steeds langer vitaal en zelfstandig, en staan volop in het leven. Omroep MAX, de omroep voor de actieve 50-plusser, speelt hier perfect op in. Met radio- en televisieshows die hun doelgroep recht in het hart raken en aansluiten bij hun leefwereld, biedt Omroep MAX een waardevolle aanvulling. MAX Magazine vertaalt deze filosofie naar een tv-gids.

Actueel en veelzijdig

MAX Magazine is meer dan alleen een tv-gids; het is een compleet lifestyleblad. Naast de gebruikelijke tv-programmering vindt u actuele artikelen over gezondheid, financiën en levensvragen. Of het nu gaat om tips voor een gezond leven, financieel advies of ontroerende waargebeurde verhalen, MAX Magazine heeft het allemaal. Het tijdschrift biedt ook regelmatig tips voor leuke dagjes uit, wonen en het huishouden, wat het een veelzijdige gids maakt voor het hele gezin.

Leuke extra's en voordelen

Naast de uitgebreide tv- en radiogids staan er in MAX Magazine ook tal van leuke puzzels en winacties. Voor abonnees zijn er speciale aanbiedingen en kortingen beschikbaar, waardoor het abonnement nog aantrekkelijker wordt. Bovendien is het tijdschrift super overzichtelijk en biedt het de meeste pagina’s voor de laagste prijs, wat het tot de grootste tv-gids van Nederland maakt.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide tv- en radiogids
  • Actuele artikelen over gezondheid, financiën en levensvragen
  • Aangrijpende en waargebeurde verhalen
  • Tips voor dagjes uit, wonen en huishouden
  • Leuke puzzels en winacties
  • Speciale aanbiedingen voor abonnees

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Met een MAX Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op MAX Magazine voor €10,00.
Op dit moment biedt MAX Magazine helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op MAX Magazine kost €25,90 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op MAX Magazine neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van MAX Magazine

" Interessante artikelen, prettig om te lezen, leuke winacties van de puzzels. Qua prijs ook heel prettig. Daarom voor dit blad gekozen. "

" Makkelijk weghappend. "

" Proefabonnement gehad. Verbaasd dat het zo’n leuk blad is. Informatief op heel veel gebieden. We keken uit naar de volgende week. Nu jaarabonnement genomen. "

" In de Max nummer 26 staan wel heel erg kleine letters, kan ze bijna niet lezen, hoop dat het volgend Jaar beter is. "

" Een heel fijn blad waarin zowel TV en Radio altijd heel duidelijk in staan. Maar een leuke bijkomstigheid is dat er verschillende leuke verhalen, tips en artikelen in ... "

" Prima tv gids, maar ik mis de programmering van de sportzender als ziggo en ESPN "

" Ik mis uitgebreide inlichtingen over de series of films die die week spelen. "

" Ik vond Max Magazine een leuke tv gids, overzichtelijk en makkelijk te lezen. Maar waarom nu in schuine letters de tv-programma's gedrukt, dat is niet fijn lezen, ... "

" Wat ben ik altijd blij, als M. Magazine weer door de brievenbus valt.( weer een week voorbij ?) Naast het TV gebeuren , staat er ,over verschillende onderwerpen ,veel te ... "

" Elke week zie ik het blad graag verschijnen. Leuke artikelen en informatief. Elke dag een planning maken welke programma's ik graag wil volgen op tv. "