VPRO Gids

Kies voor een VPRO Gids abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het meest vrijzinnige programmablad van NL. Deze tv-gids is een weekblad vol achtergrondverhalen, persoonlijke interviews en recensies van nieuwe films en boeken. En natuurlijk het bekende no-nonsense programmaoverzicht.

Aanbiedingen

VPRO Gids abonnement

De VPRO Gids biedt u een helder programmaoverzicht en helpt u kiezen uit het enorme mediaaanbod. VPRO selecteert voor u de beste programma's in een weekblad vol achtergrondverhalen, interviews, boek- en filmbesprekingen.

Met een VPRO Gids abonnement ontvangt deze unieke tv-gids thuis - nog voor deze in de winkel ligt. Bekijk de VPRO Gids aanbiedingen op deze pagina. En bepaal zelf voor welke korting en/of welkomstgeschenk u kiest.

Origineel en tegendraads

De VPRO staat voor "het vrije denken". De omroep maakt originele, verdiepende en soms tegendraadse programma's. En dit ziet u terug in de VPRO Gids: in boeiende artikelen, scherpe columns en het unieke Achterwerk.

De VPRO en VPRO Gids zijn onlangs veranderd. Maar u vindt er uiteraard nog steeds de uitgebreide filmrecensies, achtergrondartikelen, de jeugdrubriek Achterwerk en een deskundig overzicht voor de kritische TV-kijker. Dit alles is slechts verpakt in een nieuw fris jasje.

VPRO Gids proefabonnement

Wilt u voordelig en vrijblijvend kennis maken met deze unieke tv-gids? Kies dan voor een proefabonnement VPRO Gids. U ontvangt de VPRO Gids nu 10 weken lang voor slechts €10. Na de actieperiode stopt het abonnement automatisch.

Voordelen van een abonnement VPRO Gids

  • Dagelijks de beste kijktips voor films en series
  • Columns van Esther Gerritsen, Arnon Grunberg e.a.
  • Wekelijks een verrassende, kunstzinnige cover
  • Korting t.o.v. de normale winkelprijs

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Met een VPRO Gids proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op VPRO Gids voor €10,00.
Op dit moment biedt VPRO Gids helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op VPRO Gids kost €86,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op VPRO Gids neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van VPRO Gids

" Goede steun bij het zoeken in het woud van tv programma’s en films. Overzichtelijk, informatief en inspirerend. ... "

" Dat tv extra 2 op de eerste gids staat. "

" De papier- en printkwaliteit van deze tv-gids is de beste van alle tv-gidsen die ik geprobeerd heb. De grootte en lettertype maakte het heerlijk om te lezen en ... "

" Goede voorbeschouweningen die uitnodigen om te kijken. Leuke columns. "

" 11 gratis nummers leek ons wel wat nadat NRC was opgehouden met dagelijkse publicatie van de TV gids. Maar we bleken buiten de grote verandering in ons eigen kijkgedrag ... "

" Aan het blad is verder niets aan te merken. Als de letters groter waren waren wij zeker abonnee geworden. Helaas nu houden we de gids die we al hebben. "

" Het enthousiasme start al bij de cover. Leuke en spraakmakende interviews. Een geweldig blad voor tv minnende kijkers. Hoort naast mijn krant voor een dagelijkse frisse ... "

" Het is de beste tv gids ooit! Een superblad! Kent zijn gelijke niet onder het enorme aanbod van gelijksoortige tijdschriften. Waar ik enorm van geniet ook zijn de ... "

" Sinds ons pensioen meer behoefte aan extra leeswaar. Tv-programma en radio programmering lijken bijzaak. De extra informatie/ achtergronden zijn waardevol. En man haalt ... "

" Mooie artikelen en opmaak. "