KRO Magazine

Kies voor een KRO Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Deze televisiegids is meer dan enig andere tv-gids persoonlijk en betrokken. Dat ziet u terug in de verhalen, reportages en interviews die u wekelijks in dit magazine vindt. Daarnaast biedt het tv-magazine een praktisch en helder programmaoverzicht, zodat u nooit meer een favoriet programma hoeft te missen.

Aanbiedingen

KRO Magazine abonnement

KRO Magazine is niet zo lang geleden vernieuwd. Een goede en overzichtelijke tv-gids: frisser en moderner, maar inhoudelijk net zo sterk. KRO Magazine helpt u kiezen uit het totale tv-aanbod met heldere overzichten en duidelijk tips. Iedere week vindt u in het magazine ook een groot interview en een aantal andere verhalen. KRO Magazine is spiritueel vanuit een katholiek gedachtegoed waarin goed zorgen voor uzelf en anderen centraal staat.

Dus kies voor KRO Magazine als u betrouwbare, geïnformeerde en prettige tv-gids zoekt.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op KRO Magazine. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u KRO Magazine voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt KRO Magazine helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op KRO Magazine kost €51,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op KRO Magazine neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van KRO Magazine

" Het blad doet wat er van verwacht mag worden. "

" Ik lees met plezier en alles is duidelijk. "

" Overzichtelijk "

" Gezellig en leesbaar, veel informatie over wat er op t. v komt en gaat komen. "

" Goed overzicht van tv aanbod "

" inhoud blad op zich is prima. maar dat ik een oud juni nummer krijg met een adres is Darlinton is niet netjes. ook op 2 mailtjes hierover wordt niet gereageerd. "

" Duidelijk overzichtelijk en fijn blad om zo te lezen. "

" Ik betaal eens per 3mnd.Wat is de betaling per jaar? "

" De KRO gids biedt een goede weergave van de progammas. Mag wel graag wat meer duitse zenders. "

" Duidelijk overzicht maar geen interessante artikels. "