TC Tubantia

Kies voor een TC Tubantia abonnement met tot 91% korting op de winkelprijs. Dit is de krant voor iedereen die in Twente of de Achterhoek woont. In 2015 werd dit regionaal dagblad zelfs verkozen tot ‘European Newspaper of the Year’. Niet alleen voor het regionale nieuws, maar voor ál het nieuws dat u raakt. Niet overtuigd? Kies dan voor een Tubantia proefabonnement. En ontdek zelf de kracht van dit regionaal dagblad.

Iedere ochtend komt er weer een lach op mijn gezicht als ik de Tubantia krant in mijn brievenbus zie liggen.

TC Tubantia abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
TC Tubantia van maandag tot vrijdag

De Twentsche Courant Tubantia

Tubantia zet iedere dag Twente en de Achterhoek voorop. Juist uw directe omgeving heeft immers vaak de meeste invloed op uw dagelijks leven. Daarom brengen de Tubantia nieuws en nieuwtjes van bij u ‘om de hoek’.

Landelijk en internationaal nieuws ontbreekt hierbij zeker niet. De Tubantia brengt u compleet en actueel nieuws, inclusief achtergronden. Alle berichtgeving is zo helder en objectief mogelijk. Neem nu een abonnement Tubantia met korting. En blijf op de hoogte van het nieuws dat u raakt.

Om het nieuws nog meer op maat aan te bieden, komt Tubantia uit in 7 edities voor verschillende regio's in en rondom Twente en de Achterhoek. De makers van de krant wonen in vrijwel alle gevallen in de regio. U kunt er dus van op aan dat zij net zo betrokken zijn als u dat bent.

Voor het landelijke en buitenlands nieuws kan Tubantia een beroep doen op onder meer Trouw, de Volkskrant en AD; kranten uit dezelfde uitgeversgroep. Hiermee neemt Tubantia een unieke positie in voor alle inwoners van Twente en de Achterhoek; een regionaal dagblad met de reikwijdte van een grote kwaliteitskrant.

 • Tubantia apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief Mezza magazine
 • Extra dikke Tubantia zaterdagkrant
 • Tubantia Digitaal

  Ongeacht het abonnement, waarvoor u kiest, u bent altijd verzekerd van het complete nieuwsaanbod van Tubantia. U ontvangt immers altijd alle digitale edities. Daarnaast heeft u onbeperkt en advertentievrij toegang tot de Premium-artikelen in de apps en Tubantia.nl.

  • Premium-artikelen op Tubantia.nl
  • Tubantia apps voor smartphone en tablet
  • Digitale Tubantia edities in apps en pdf
  TC Tubantia digitaal
TC Tubantia op zaterdag

Tubantia op zaterdag

De zaterdagkrant van Tubantia wordt ieder weekend voor 10:00 bezorgd, samen 2 extra bijlagen en een gratis magazine. In bijlage Z leest u de achtergronden bij het belangrijkste nieuws en wat het voor u zou kunnen betekenen. En in ZO gaat het over zaken die ons allemaal raken: geld, gezondheid, wonen, werk en relaties.

Tot slot ontvangt u Mezza. Dit magazine richt zich op de goede dingen van het leven: eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek. In persoonlijke interviews en inspirerende verhalen gaat Mezza gaat voor het positieve weekendgevoel.

TC Tubantia op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 90%
Compleet 1 jaar €6,50 p/w 37%
Compleet 2 jaar €6,00 p/w 42%
Compleet 3 jaar €5,50 p/w 47%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €4,25 p/w 38%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €4,00 p/w 41%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €3,75 p/w 47%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 91%
Digitaal 1 jaar €3,75 p/w 32%
Digitaal 2 jaar €3,50 p/w 37%
Digitaal 3 jaar €3,25 p/w 41%
TC Tubantia wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
TC Tubantia wordt bezorgd in De Achterhoek en Reggestreek. En in de steden Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Zwolle, Deventer en Apeldoorn en omstreken.
Een jaarabonnement op TC Tubantia kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een TC Tubantia proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op TC Tubantia voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van TC Tubantia. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u TC Tubantia leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op TC Tubantia neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van TC Tubantia

" Ik heb enkele keren een proefabonnement gehad, maar de laatste keer heb ik bericht gehad dat ik een half jaar moet wachten. Ik ben stadsgids en gebruik de krant ... "

" Het lijkt wel of ik het AD lees, met heel weinig regionale artikelen en te veel sport. "

" Regionale krant, weinig breed internationaal nieuws en achtergronden. Ook in de week bestaat de krant voor een derde uit sport berichten uit de regio en overige. Bijna ... "

" In de vakantie van onze bezorger kreeg ik de krant doordeweeks om half negen en op zaterdag soms pas om kwart over tien. Omdat ik om 08:00 uur de deur uitga heb ik dus ... "

" We lezen hem elke dag, maar vinden het streeknieuws wel steeds minder worden. Jammer, daarvoor lees je eigenlijk toch ook een streek krant en geen landelijke krant. "

" Na 40 jaar abonnee te zijn geweest, is de krant van maandag 7-8- 20017 niet bezorgd. Kan gebeuren. 3 Keer gebeld. Wat mij steekt is, dat de krant ... "

" Waarom zoveel woorden, terwijl het een uitstekende krant is. "

" De krant is zo langzamerhand verworden tot een rioolblad. "

" Goede krant. "

" Prompte bezorging! "