EW

Kies voor een EW abonnement met tot 69% korting op de winkelprijs. Het opinieblad dat orde schept in de informatiechaos. Met wekelijks informatieve (en kritische) artikelen over economie, politiek, wetenschap en cultuur.

Aanbiedingen

EW abonnement

EW Magazine, voorheen bekend als Elsevier Weekblad, is een van de meest gerenommeerde opiniebladen van Nederland. Met een EW abonnement bent u verzekerd van diepgaande analyses, scherpe opiniestukken en uitgebreide achtergrondartikelen over de belangrijkste nationale en internationale gebeurtenissen. EW Magazine staat bekend om zijn grondige onderzoeksjournalistiek en betrouwbare informatie. Hierdoor is het een onmisbare bron van kennis voor de kritische lezer.

Het grootste opinieblad van NL

Elke week behandelt EW Magazine een brede waaier aan onderwerpen, variërend van politiek en economie tot cultuur en wetenschap. De redactie bestaat uit ervaren journalisten en experts die hun sporen in de wereld van de journalistiek ruimschoots hebben verdiend. Dankzij de veelzijdigheid en diepgang van de artikelen blijft u altijd goed geïnformeerd en krijgt u nieuwe perspectieven op de actualiteit. Daarnaast biedt een EW aanbieding de perfecte gelegenheid om voordelig kennis te maken met dit kwalitatieve opinieblad.

  • Toegang tot exclusieve en diepgaande artikelen
  • Wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Betrouwbare informatie van ervaren journalisten
  • Interessante aanbiedingen en kortingen voor nieuwe abonnees

Met een EW abonnement haalt u niet alleen een bron van informatie in huis, maar ook een blad dat uw kijk op de wereld verrijkt en verdiept. Of u nu geïnteresseerd bent in de laatste politieke ontwikkelingen, economische trends, of culturele verschijnselen, EW Magazine biedt het allemaal. Mis deze kans niet en ontdek wat een EW abonnement voor u kan betekenen.

Papier & digitaal Digitaal
Wekelijks het magazine in de brievenbus
Alle edities digitaal via app en website
Volledige toegang tot de website en app

EW digitaal lezen

Abonnees van EW ontvangen alle edities op papier én digitaal. EW biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Om het tijdschrift online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Fijn voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste EW in huis
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 69% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op EW?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €28,49 per kwartaal. Een jaarabonnement op EW kost €28,49 per kwartaal. Met tot 69% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor EW. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een EW abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van EW op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op EW is verkrijgbaar vanaf €28,49 per kwartaal. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen EW abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op EW kost €28,49 per kwartaal. Hiervoor ontvangt u EW 52 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een EW abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

EW komt 52 keer per jaar uit.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van EW. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op EW, neemt u contact op met de klantenservice van EW. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van EW

" Sinds ruim 25 jaar lees ik het met aandacht cq spel ik het. Waarom? Consistentie en idd de feiten met statistiek gestaafd, to the point mbt internationale politiek, de ... "

" Heldere, actuele en afwisselende artikelen. "

" Elsevier heeft zeer aktuele en interessante informatie. Ik kreeg 2 elseviers tegelijk aan het begin van de proefperiode, een oude van de week er voor. "

" Leuk blad veel nieuws, en met goede artikelen en onderwerpen. "

" Ik vind Elsevier een goed tijdschrift. "

" Interessante artikelen; altijd up-to-date; past precies in mijn straatje! "

" Leraar op school raadde het aan. Mijn dochter heeft dyslexie en moet dus veel lezen op een niet te laag niveau. Omdat ik Elsevier zelf ook een erg fijn blad vind om te ... "