EW Weekblad abonnementen

Kies voor een EW Weekblad abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het magazine van het grootste opinieplatform van Nederland. Als abonnee van EW magazine profiteert u automatisch van de voordelen van het online-platform, korting op evenementen, en nog heel veel meer.

compleet abonnement | digitaal abonnementen

Bij een compleet abonnement op EW magazine krijgt u:

alle papieren edities als eerste thuisbezorgd
alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website


€14,56 25,00per maand
1 jaar print + digitaal
42% korting

€14,05 25,00per maand
2 jaar print + digitaal
44% korting

Digitaal

Bij een digitaal abonnement op EW magazine is inbegrepen:

alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website

€9,00 25,00per maand
1 jaar digitaal
68% korting

€8,70 25,00per maand
2 jaar digitaal
68% korting

Laatste reviews

 • JeeG
goed actuele artikelen

Heldere, actuele en afwisselende artikelen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • anoniem

Elsevier heeft zeer aktuele en interessante informatie. Ik kreeg 2 elseviers tegelijk aan het begin van de proefperiode, een oude van de week er voor.

 • Zeewolde

Leuk blad veel nieuws, en met goede artikelen en onderwerpen.

 • Attie

Ik vind Elsevier een goed tijdschrift.

 • Anna B

Interessante artikelen; altijd up-to-date; past precies in mijn straatje!

 • Nouk

Leraar op school raadde het aan. Mijn dochter heeft dyslexie en moet dus veel lezen op een niet te laag niveau. Omdat ik Elsevier zelf ook een erg fijn blad vind om te lezen heb ik meteen maar een proefabonnement op de Elsevier genomen.

Over EW Weekblad

De redactie van EW scheidt voor u zin van onzin. In plaats van korte tweets en uitsmijters, krijgt u een onderbouwde opinie over onderwerpen die er toe doen; onderwerpen die in het nieuws zijn en onderwerpen die in het nieuws zouden moeten zijn.

EW magazine is kritisch en niet bang om harde conclusies te trekken. Maar altijd op basis van feiten en onderbouwde redenering. U wordt geprikkeld om mee te denken en zelfs mee te discusieren. Dus bent u nieuwsgierig, nuchter en betrokken? Probeer dan een EW magazine abonnement.

EW Weekblad heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Wat kost een EW Weekblad abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €14,56. En u geniet tot 44% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor EW Weekblad. En kies uw abonnement.

EW Weekblad verschijnt 52x per jaar.

EW Weekblad digitaal lezen

Als abonnee van EW Weekblad leest u alle nummers op papier én digitaal. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot de digitale editie in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna lezen zonder internet. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Voordelen van een abonnement

 • 52x per jaar als eerste EW Weekblad thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 44% korting op de winkelprijs
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van EW Weekblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.