EW Weekblad abonnementen

Kies voor een EW Weekblad abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het magazine van het grootste opinieplatform van Nederland. Als abonnee van EW magazine profiteert u automatisch van de voordelen van het online-platform, korting op evenementen, en nog heel veel meer.

compleet abonnement | digitaal abonnementen

Bij een compleet abonnement op EW magazine krijgt u:

alle papieren edities als eerste thuisbezorgd
alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website


€14,56 25,00per maand
1 jaar print + digitaal
42% korting

€14,05 25,00per maand
2 jaar print + digitaal
44% korting

Digitaal

Bij een digitaal abonnement op EW magazine is inbegrepen:

alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website

€9,00 25,00per maand
1 jaar digitaal
68% korting

€8,70 25,00per maand
2 jaar digitaal
68% korting

Laatste reviews

 • JeeG
goed actuele artikelen

Heldere, actuele en afwisselende artikelen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • anoniem

Elsevier heeft zeer aktuele en interessante informatie. Ik kreeg 2 elseviers tegelijk aan het begin van de proefperiode, een oude van de week er voor.

 • Zeewolde

Leuk blad veel nieuws, en met goede artikelen en onderwerpen.

 • Attie

Ik vind Elsevier een goed tijdschrift.

 • Anna B

Interessante artikelen; altijd up-to-date; past precies in mijn straatje!

 • Nouk

Leraar op school raadde het aan. Mijn dochter heeft dyslexie en moet dus veel lezen op een niet te laag niveau. Omdat ik Elsevier zelf ook een erg fijn blad vind om te lezen heb ik meteen maar een proefabonnement op de Elsevier genomen.

Over EW Weekblad

De redactie van EW scheidt voor u zin van onzin. In plaats van korte tweets en uitsmijters, krijgt u een onderbouwde opinie over onderwerpen die er toe doen; onderwerpen die in het nieuws zijn en onderwerpen die in het nieuws zouden moeten zijn.

EW magazine is kritisch en niet bang om harde conclusies te trekken. Maar altijd op basis van feiten en onderbouwde redenering. U wordt geprikkeld om mee te denken en zelfs mee te discusieren. Dus bent u nieuwsgierig, nuchter en betrokken? Probeer dan een EW magazine abonnement.

EW Weekblad heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Wat zijn de kosten van een EW Weekblad abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €12,50. En u profiteert van tot 50% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele EW Weekblad aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

EW Weekblad verschijnt 52x per jaar.

EW Weekblad digitaal lezen

Met een abonnement op EW Weekblad ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 50% op de prijs in de winkel
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 52x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van EW Weekblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.