EW Weekblad abonnementen

Kies voor een EW Weekblad abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Het magazine van het grootste opinieplatform van Nederland. Als abonnee van EW magazine profiteert u automatisch van de voordelen van het online-platform, korting op evenementen, en nog heel veel meer.

compleet abonnement | digitaal abonnementen

Bij een compleet abonnement op EW magazine krijgt u:

alle papieren edities als eerste thuisbezorgd
alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website


€16,65 14,56per maand
6 maanden 100% digitaal
24% korting

€15,29 30,29per maand
1 jaar print + digitaal
50% korting

€14,76 30,29per maand
2 jaar print + digitaal
51% korting

Digitaal

Bij een digitaal abonnement op EW magazine is inbegrepen:

alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website

€9,40 14,56per maand
1 jaar digitaal
35% korting

€8,75 14,56per maand
2 jaar digitaal
40% korting

Laatste reviews

 • Frits
EW weekblad

Sinds ruim 25 jaar lees ik het met aandacht cq spel ik het. Waarom? Consistentie en idd de feiten met statistiek gestaafd, to the point mbt internationale politiek, de EU, de historie van diverse hedendaagse standpunten zowel politiek, bio psyho sociaal, energietransitioneel maar ook op culureel gebied. Informatie zonder het standaardcynisme, herhalingen en "zeurverhalen vulling" uit veel landelijke kranten. Om het als "rechts blaadje" te framen, dat is net als met elk framen mn een beetje zielig...

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • JeeG
goed actuele artikelen

Heldere, actuele en afwisselende artikelen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • anoniem

Elsevier heeft zeer aktuele en interessante informatie. Ik kreeg 2 elseviers tegelijk aan het begin van de proefperiode, een oude van de week er voor.

 • Zeewolde

Leuk blad veel nieuws, en met goede artikelen en onderwerpen.

 • Attie

Ik vind Elsevier een goed tijdschrift.

 • Anna B

Interessante artikelen; altijd up-to-date; past precies in mijn straatje!

 • Nouk

Leraar op school raadde het aan. Mijn dochter heeft dyslexie en moet dus veel lezen op een niet te laag niveau. Omdat ik Elsevier zelf ook een erg fijn blad vind om te lezen heb ik meteen maar een proefabonnement op de Elsevier genomen.

Over EW Weekblad

De redactie van EW scheidt voor u zin van onzin. In plaats van korte tweets en uitsmijters, krijgt u een onderbouwde opinie over onderwerpen die er toe doen; onderwerpen die in het nieuws zijn en onderwerpen die in het nieuws zouden moeten zijn.

EW magazine is kritisch en niet bang om harde conclusies te trekken. Maar altijd op basis van feiten en onderbouwde redenering. U wordt geprikkeld om mee te denken en zelfs mee te discusieren. Dus bent u nieuwsgierig, nuchter en betrokken? Probeer dan een EW magazine abonnement.

Voor wie wil kennismaken met EW Weekblad is er al een abonnement vanaf €9,95. U geniet tot 53% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor EW Weekblad. En profiteer van dit voordeel.

EW Weekblad digitaal lezen

Bent u abonnee van EW Weekblad? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u EW Weekblad ook digitaal lezen. EW Weekblad biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met EW Weekblad

Met een EW Weekblad proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een EW Weekblad proefabonnement voor €9,95.

Voordelen van een abonnement

 • 52x per jaar het nieuwste nummer in de bus
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • Een abonnement is tot 53% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van EW Weekblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.