BN DeStem

Kies voor een BN DeStem abonnement met tot 91% korting op de winkelprijs. Dit is de krant voor iedereen uit West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. De redacteuren en journalisten van dit dagblad weten als geen ander wat er speelt in deze regio. U krijgt al het nieuws dat u raakt. Met achtergronden en zonder poespas. Niet overtuigd? Kies dan voor een BN DeStem proefabonnement. En ontdek zelf de kracht van dit regionaal dagblad.

Ik ben enorm geïnteresseerd in het nieuws van binnen en buitenland mar ook uit de eigen regio die ik hier terug vind.

BN DeStem abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
BN DeStem van maandag tot vrijdag

De krant van West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen

BN DeStem kent West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen als geen andere krant. Meer dan 50 verslaggevers, die veelal in de regio wonen, brengen u iedere dag het laatste nieuws dat u raakt. Van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Tot het nieuws van bij u om de hoek.

Uw buurtgenoten met een BN DeStem abonnement weten wat er gebeurt in uw dorp of stad. Wat zijn de problemen? Wat zijn de oplossingen, waaraan wordt gewerkt? En hoe goed zijn deze? De verslaggevers van BN DeStem nemen niets zomaar aan. Maar gaan voor nieuws en duiding.

BN DeStem komt uit in niet minder dan 7 regionale edities voor verschillende delen van West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Zo brengt de krant het nieuws nog dichterbij.

Tegelijkertijd kan BN DeStem voor het landelijke en buitenlandse nieuws een beroep doen op de andere kranten binnen DPG Media, zoals Trouw en De Volkskrant. Een abonnement geeft u indirect ook toegang tot de journalistiek van deze kwaliteitskranten.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief Mezza magazine
 • Extra dikke weekendkrant
 • BN DeStem Digitaal

  Ongeacht het abonnement (compleet, zaterdag of digitaal) dat u kiest, u heeft altijd toegang tot de apps van BN DeStem; onbeperkt en advertentievrij. Hierin vindt u al het nieuws uit de krant, verrijkt met podcasts, video's en interactieve graphics. Daarnaast krijgt u onbeperkt toegang tot de Premium artikelen op de website.

  • Premium artikelen op bndestem.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  BN DeStem Digitaal
BN DeStem op zaterdag

BN DeStem Weekend

De zaterdagkrant van BN DeStem komt met 2 extra bijlagen plus een magazine. In Z vindt u achtergronden bij het nieuws. Terwijl ZO meer gaat over praktisch, alledaagse zaken als geldzaken, opvoeding, wonen, werk en relaties.

Mezza magazine is iedere week gevuld met reportages over de mooie dingen in het leven, zoals reizen, muziek, film, boeken, mode en interieur: een heerlijk magazine voor een momentje op de bank.

BN DeStem op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 90%
Compleet 1 jaar €6,50 p/w 37%
Compleet 2 jaar €6,00 p/w 42%
Compleet 3 jaar €5,50 p/w 47%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €4,25 p/w 38%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €4,00 p/w 41%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €3,75 p/w 45%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 91%
Digitaal 1 jaar €3,75 p/w 32%
Digitaal 2 jaar €3,50 p/w 37%
Digitaal 3 jaar €3,25 p/w 41%
BN DeStem wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
Een jaarabonnement op BN DeStem kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een BN DeStem proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op BN DeStem voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van BN DeStem. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u BN DeStem leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op BN DeStem neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van BN DeStem

" Ik heb al meer dan 30 jaar abonnement op BN de Stem en lees ook altijd met veel plezier de krant. Ik stoor me alleen verschrikkelijk over de verslaglegging van het ... "

" Ik ben zeer tevreden over BN De Stem alleen vindt ik op maandag voor mij teveel sportnieuws tegenover het gewone nieuws, dit is dan wat minder. "

" Goed de informatie van de regio te ontvangen. Echter de krant is een kopie van het AD, behalve het plaatselijke nieuws. "

" Steeds meer nutteloze informatie, steeds meer de oren laten hangen naar onjuiste berichten vanuit overheid. Geen reacties op opmerkingen hierover, geen reactie wanneer ... "

" Voor het werk het nieuws even doornemen. Goede inhoud. "

" Goede informatie bij stad en streek. "

" voor de oudere boven een bepaalde leeftijd moest deze krant wel wat goedkoper zijn "

" het beste blad voor geheel Brabant en omstreken "

" Fijne krant bij het ontbijt. Met ook het regionale nieuws. "

" de stem is een prima krant voor iedereen goed en overzichtelijk ingedeeld "