BIKE Explorer abonnementen

Kies voor een BIKE Explorer abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor mensen die van fietsen houden. U kunt ook een BIKE Explorer abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op BIKE Explorer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

Laatste reviews

Over BIKE Explorer

BIKE explorer is hét tijdschrift voor iedereen die van fietsen houdt. In ieder nummer is er veel aandacht voor (bijzondere) routes in Europa - en af en toe daarbuiten. En natuurlijk worden nieuwe fietsen en accessoires uitgebreid getest door een deskundige redactie.

Bike Explorer richt zich echter vooral op fietsers die graag nieuwe plekken ontdekken, op korte dagtochten of lange fietsvakanties. In het ieder nummer van die fietsmagazine vindt u inspirerende reisverslagen, veel praktische informatie en natuurlijk prachtige foto's van het landschap en de culturele hoogtepunten, die u tegenkomt.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,95. U profiteert van tot 43% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor BIKE Explorer. En pak dit voordeel.

BIKE Explorer cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een BIKE Explorer abonnement? Dat is mogelijk. Voor €19,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef BIKE Explorer cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 43% op de prijs in de winkel
  • 5x per jaar BIKE Explorer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van BIKE Explorer op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.