BIKE Explorer

Kies voor een BIKE Explorer abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor mensen die van fietsen houden.

BIKE Explorer abonnement

Ontdek de wereld van Bicycling

Bicycling is het toonaangevende tijdschrift voor fietsers van alle niveaus. Of u nu een beginnende fietser bent of een doorgewinterde wielrenner, Bicycling biedt u een schat aan informatie, tips en inspiratie. Het fietsblad Bicycling staat bekend om zijn gedetailleerde artikelen over training, voeding, fietstechniek en onderhoud van uw fiets. Door de informatieve en vlot geschreven inhoud, is Bicycling een onmisbare gids voor iedereen die van fietsen houdt.

Uitgebreide fietstests en reviews

Een van de hoogtepunten van Bicycling zijn de uitgebreide tests en reviews van fietsen en fietsonderdelen. Het tijdschrift biedt grondige en eerlijke beoordelingen van de nieuwste modellen, zodat u altijd op de hoogte bent van de beste opties op de markt. Daarnaast vindt u in Bicycling vergelijkende testen van verschillende producten, van fietskleding tot accessoires, waardoor u weloverwogen keuzes kunt maken voor uw volgende aankoop. De deskundige analyses en objectieve beoordelingen maken Bicycling tot een betrouwbare bron voor elke fietsliefhebber.

Inspirerende verhalen en routes

Bicycling gaat verder dan alleen praktische tips en productreviews. Het tijdschrift biedt ook inspirerende verhalen over fietstochten en avonturen van over de hele wereld. Van epische langeafstandstochten tot verborgen juweeltjes in uw eigen omgeving, Bicycling neemt u mee op een ontdekkingsreis vol avontuur en plezier. De gedetailleerde routebeschrijvingen en prachtige fotografie zorgen ervoor dat u direct zin krijgt om op de fiets te stappen en nieuwe plekken te verkennen.

Met in ieder nummer:

 • Uitgebreide routebeschrijvingen in Nederland en Europa
 • Tests en reviews van de nieuwste fietsmodellen en accessoires
 • Inspirerende fotoreportages van fietsavonturen
 • Tips voor dagtochten en fietsvakanties
 • Interviews met professionele fietsers en experts
 • Gezondheid en fitheid voor fietsers
 • Techniek en onderhoud van fietsen
 • Veiligheidsadvies en regelgeving voor fietsers
 • Nieuwe trends en innovaties in de fietswereld

BIKE Explorer cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk BIKE Explorer abonnement? Dat is mogelijk. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef BIKE Explorer cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een BIKE Explorer cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 43% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
 • 5x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Wat kost een abonnement op BIKE Explorer?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,95. Een jaarabonnement op BIKE Explorer kost €19,95. Met tot 43% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle BIKE Explorer aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een BIKE Explorer abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op BIKE Explorer? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen over betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een BIKE Explorer abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,95. En een cadeauabonnement vanaf €19,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op BIKE Explorer heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een BIKE Explorer abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op BIKE Explorer te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een BIKE Explorer cadeauabonnement voor €19,95.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op BIKE Explorer betaalt u €19,95. Hiervoor ontvangt u 5 keer BIKE Explorer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

BIKE Explorer verschijnt 5 keer per jaar.

BIKE Explorer komt uit op 16-02, 12-04, 14-06, 06-09, 11-10.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van BIKE Explorer. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op BIKE Explorer, neemt u contact op met de klantenservice van BIKE Explorer. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.