TopGear Magazine

Kies voor een TopGear Magazine abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Het bekendste auto- en mannenlifestyle magazine onderscheidt zich door een unieke en zeer succesvolle combinatie van humor en vakkennis.

Aanbiedingen

TopGear Magazine abonnement

Als u een liefhebber bent van auto's en snelheid, dan is TopGear Magazine het perfecte blad voor u. Dit unieke automagazine biedt een unieke combinatie van diepgaande artikelen, spannende autonieuwtjes en spectaculaire fotoshoots. TopGear Magazine is de papieren verlenging van het populaire Engelse BBC-programma Top Gear, dat wereldwijd bekend staat om zijn humoristische en informatieve benadering van alles wat met auto's te maken heeft.

De beste autotests en recensies

TopGear Magazine is wereldwijd bekend om de autotests en recensies. Of het nu gaat om de nieuwste sportauto's, praktische gezinswagens of innovatieve elektrische voertuigen, de ervaren redacteurs van TopGear bieden altijd een grondige en eerlijke evaluatie. Elke test gaat gepaard met prachtige fotografie en gedetailleerde specificaties, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van elk model.

Exclusieve interviews en reportages

Naast autotests biedt TopGear Magazine ook exclusieve interviews met de grootste namen uit de auto-industrie, van ontwerpers en ingenieurs tot topbestuurders en racers. Daarnaast kunt u genieten van diepgaande reportages over de meest iconische auto-evenementen ter wereld, zoals de Geneva Motor Show en de Goodwood Festival of Speed. Deze artikelen nemen u mee achter de schermen en bieden een unieke kijk op de wereld van auto's, die u nergens anders zult vinden.

Entertainment en humor

Net als het tv-programma weet ook het magazine een perfecte balans te vinden tussen serieuze autoliefde en luchtig entertainment. De schrijfstijl is altijd vlot en vaak humoristisch. Rubrieken zoals "The Stig's Garage" en "Star in a Reasonably Priced Car" zorgen doorgaans wel voor een glimlach.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande autotests en recensies
  • Exclusieve interviews
  • Verslagen van iconische auto-evenementen
  • Entertainment en humor
  • Prachtige fotografie

TopGear Magazine digitaal lezen

Als abonnee van TopGear Magazine leest u alle edities op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 30% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar TopGear Magazine in huis

Wat kost een abonnement op TopGear Magazine?

Voor wie wil kennismaken met TopGear Magazine is er al een aanbieding vanaf €79,95. Een jaarabonnement op TopGear Magazine kost €79,95. Met tot 30% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor TopGear Magazine. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een TopGear Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TopGear Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een TopGear Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €79,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op TopGear Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op TopGear Magazine is verkrijgbaar voor €79,95. Hiervoor ontvangt u TopGear Magazine 12 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met TopGear Magazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op TopGear Magazine heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

TopGear Magazine verschijnt 12 keer per jaar.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van TopGear Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op TopGear Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van TopGear Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.