Zeilen

Zeilen magazine brengt u de wereld van zeilen dichterbij met boeiende verhalen, deskundige adviezen en prachtige fotografie. Dit tijdschrift biedt alles wat u nodig heeft om uw zeilvaardigheden te verbeteren en te genieten van het leven op het water.

Of u nu een ervaren zeiler bent of net begint, Zeilen inspireert u met tips over navigatie, bootonderhoud en de mooiste zeilroutes. Ontdek hoe u uw passie voor zeilen naar een hoger niveau kunt tillen.

Zeilen abonnement

Zeilen is hét magazine voor zeilliefhebbers die dromen van de open zee, bruisende kustwateren en serene meren. Dit zeilmagazine biedt een schat aan informatie voor zowel de beginnende zeiler als de doorgewinterde kapitein. Met een abonnement op Zeilen krijgt u met ieder nieuw nummer een frisse dosis inspiratie en praktische tips om uw zeilervaring naar een hoger niveau te tillen.

Een bron van inspiratie en kennis

Elk nummer van Zeilen magazine staat bol van inspirerende verhalen en uitgebreide reportages. Of het nu gaat om avontuurlijke tochten langs verre kusten of dagtochten over de plaatselijke meren, Zeilen brengt de verhalen van gepassioneerde zeilers tot leven. Daarnaast vindt u diepgaande interviews met experts en bekende figuren uit de zeilwereld, die hun ervaringen en adviezen delen. Dit magazine is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een waardevolle gids voor wie zijn kennis en vaardigheden wil uitbreiden.

Praktische tips en technische knowhow

Zeilen biedt u praktische tips en technische knowhow die u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw zeiltochten. Van onderhoud en reparatie van uw zeilboot tot geavanceerde navigatietechnieken en weersvoorspellingen, dit tijdschrift heeft het allemaal. De gedetailleerde gidsen en stap-voor-stap handleidingen zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent op elk avontuur, of u nu de binnenwateren verkent of de open zee trotseert.

Community en evenementen

Een abonnement op Zeilen betekent ook toegang tot een levendige community van medezeilers. Het tijdschrift houdt u op de hoogte van zeilevenementen, wedstrijden en bijeenkomsten waar u gelijkgestemden kunt ontmoeten en uw passie kunt delen. Bovendien biedt Zeilen platforms voor lezersbijdragen, waar u uw eigen ervaringen en tips kunt delen met een breed publiek.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende reisverhalen
  • Interviews met zeilexperts
  • Praktische tips voor bootonderhoud
  • Gidsen voor navigatie en weer
  • Overzicht van zeilevenementen
  • Lezersbijdragen en community-nieuws

Zeilen digitaal lezen

Bent u abonnee van Zeilen? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Zeilen ook digitaal lezen. Zeilen heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

Zeilen cadeau geven

Het is mogelijk om Zeilen cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €21,99. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef Zeilen cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Zeilen cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Bespaar tot 33% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Zeilen?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €21,99. Een jaarabonnement op Zeilen kost €39,99. En u profiteert van tot 33% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Zeilen. En profiteer van dit voordeel.

Met een Zeilen proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Zeilen proefabonnement is er al voor €21,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Zeilen abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling? En heeft u na 2 weken nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neem dan contact met de uitgever van Zeilen op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen over incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Zeilen 3 nummers €21,99 4%
Zeilen + digitaal archief 12 nummers €39,99 33%
Zeilen + digitaal archief 12 nummers €59,99 34%
Titel Periode Prijs Korting
Zeilen 3 nummers €21,99 4%

Met een Zeilen proefabonnement kunt u Zeilen voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €21,99.

Een abonnement op Zeilen is verkrijgbaar vanaf €21,99. Een proefabonnement voor €21,99. En een cadeauabonnement vanaf €21,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Zeilen abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Zeilen abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor Zeilen cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Zeilen cadeauabonnement voor €21,99.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Zeilen betaalt u €39,99. Voor deze prijs ontvangt u Zeilen 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Zeilen abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Zeilen verschijnt 12 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Zeilen. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Zeilen, neemt u contact op met de klantenservice van Zeilen. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Zeilen

" Dit proefabonnement was voor onze zoon die niet thuis woont. Ken het blad van vroeger. "

" Elke keer weer een verrassend blad met veel informatie, foto’s en tips. "

" Mijn zoon gaf het proefabonnement voor Vaderdag en het is een groot succes het hele gezin leest het blad. Het staat vol met mooie verhalen en praktische informatie waar ... "

" Zeilen is in Nederland een volkssport met een fijnmazig web van verenigingen, de WSV's. Die manier van het bedrijven van een sport, kleinschalig en betaalbaar, komt ... "

" Mooi blad, maar mis toch wat info over de zeilboten zelf. "

" Als oud zeiler en thans motorbootvaarder (nee, geen pensionado, motorboten zijn net zo leuk, alleen anders) vind ik weinig van mijn gading. Allerhande peperdure nieuwe ... "

" Een blad om elke maand naar uit te kijken. Zou nog wat meer techniek en d.h.z. mogen bieden. "

" Ben zelf meer van de klassieke zeilschepen en zou wat meer aandacht hier voor willen, maar snap dat niet iedereen daar van houdt! Maar leuk blad met prachtige foto’s. "

" Mooie balans tussen feiten qua testen en verhalen over zeilen. "

" Zeilen is een mooi blad voor zeilend Nederland. Leest makkelijk weg maar ook veel inhoudelijke stukken. Inspireert om weer het water op te gaan. "