Procycling

Kies voor een Procycling abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het enige tijdschrift dat echt over profwielrennen gaat en niets anders. Thema's, zoals de voorjaarsklassiekers, de Giro d’Italia, het WK, de Tour de France en de andere grote ronden, worden uitvoerig (voor)besproken. En de redactie neemt je mee achter de schermen.

Procycling abonnement

Procycling zit op de lip van professionele renners en weet daarom alles over de internationale wielersport. Dit toonaangevende wielersporttijdschrift staat altijd vol met reportages, interviewen en inzichten van alle bekende Nederlandse en internationale topwielrenners. En natuurlijk komen alle rondes zoals Giro d 'Italia, Tour de France, Vuelta, Amstel Gold Race, Luik-Bastenaken-Luik uitgebreid aan bod in dit unieke wielerblad.

Wilt u helemaal op de hoogte blijven van de internationale wielersport? Neem dan nu een abonnement op Procycling en mis niets meer.

Voor wie wil kennismaken met Procycling is er al een abonnement vanaf €19,99. U profiteert van tot 45% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Procycling. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Procycling

Wilt u Procycling eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Procycling proefabonnement is er al voor €19,99.

Procycling cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Procycling cadeau te geven. Voor €19,99 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Procycling met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Procycling cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 45% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Procycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Procycling voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €19,99.

Een Procycling abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,99. Een proefabonnement voor €19,99. En een cadeauabonnement vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Procycling heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Procycling abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Procycling cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Procycling cadeauabonnement voor €19,99.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Procycling is €29,99. Voor dit bedrag ontvangt u 6 keer Procycling.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Procycling komt 6 keer per jaar uit.

Procycling verschijnt op 23-02, 05-04, 31-05, 26-07, 08-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad een dag later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Procycling. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Procycling, neemt u contact op met de klantenservice van Procycling. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Procycling

" Prima wielerblad, nu nog de seizoens/voorjaarsklassiekerseditie 2 weken eerder en dan is het perfect. "

" Mooi wielerblad met mooie interviews en verhalen. Uitgebreid met mooie foto's, zowel voor mannen als vrouwen een goed blad om te lezen "

" Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro,tour de france,vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte ... "

" Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker "