Procycling abonnementen

Kies voor een Procycling abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het enige tijdschrift dat echt over profwielrennen gaat en niets anders. Thema's, zoals de voorjaarsklassiekers, de Giro d’Italia, het WK, de Tour de France en de andere grote ronden, worden uitvoerig (voor)besproken. En de redactie neemt je mee achter de schermen. U kunt ook een Procycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,50 22,26
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
17% korting

€31,99 44,52
1 jaar (6 nrs.)
28% korting

€59,99 89,04
2 jaar (12 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 22,26
6 maanden (3 nrs.)
10% korting

€37,99 44,52
1 jaar (6 nrs.)
15% korting

€55,99 89,04
2 jaar (12 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

 • peter monderen

Mooi wielerblad met mooie interviews en verhalen. Uitgebreid met mooie foto's, zowel voor mannen als vrouwen een goed blad om te lezen

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro,tour de france,vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

 • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Procycling zit op de lip van professionele renners en weet daarom alles over de internationale wielersport. Dit toonaangevende wielersporttijdschrift staat 6x per jaar vol met reportages, interviewen en inzichten van alle bekende Nederlandse en internationale topwielrenners. En natuurlijk komen alle rondes zoals Giro d 'Italia, Tour de France, Vuelta, Amstel Gold Race, Luik-Bastenaken-Luik uitgebreid aan bod in dit unieke wielerblad.

Wil jij helemaal op de hoogte blijven van de internationale wielersport? Neem dan nu een abonnement op Procycling en mis niets meer.

Proefabonnement Procycling

Met een Procycling proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit prachtige wielermagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Procycling cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die graag op de racefiets stapt en het profpeloton volgt, verrassen? Geef een Procycling abonnement cadeau.

Voordelen Procycling abonnement

 • 6x per jaar Procycling als eerste op de mat
 • Exclusieve abonneeacties
 • Voordeliger dan in de winkel
 • Vrijblijvend kennis maken met een Procycling proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Procycling Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Procycling. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Procycling klantenservice