Procycling abonnementen

Kies voor een Procycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het enige tijdschrift dat echt over profwielrennen gaat en niets anders. Thema's, zoals de voorjaarsklassiekers, de Giro d’Italia, het WK, de Tour de France en de andere grote ronden, worden uitvoerig (voor)besproken. En de redactie neemt je mee achter de schermen. U kunt ook een Procycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 23,25
3 nummers Stopt automatisch
14% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 23,25
3 nummers
14% korting

€34,99 46,50
6 nummers
25% korting

Laatste reviews

 • Gerrit
Prima wielerblad

Prima wielerblad, nu nog de seizoens/voorjaarsklassiekerseditie 2 weken eerder en dan is het perfect.

Sterke punten
 • Informatief
 • peter monderen

Mooi wielerblad met mooie interviews en verhalen. Uitgebreid met mooie foto's, zowel voor mannen als vrouwen een goed blad om te lezen

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro,tour de france,vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

 • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Procycling zit op de lip van professionele renners en weet daarom alles over de internationale wielersport. Dit toonaangevende wielersporttijdschrift staat 6x per jaar vol met reportages, interviewen en inzichten van alle bekende Nederlandse en internationale topwielrenners. En natuurlijk komen alle rondes zoals Giro d 'Italia, Tour de France, Vuelta, Amstel Gold Race, Luik-Bastenaken-Luik uitgebreid aan bod in dit unieke wielerblad.

Wil jij helemaal op de hoogte blijven van de internationale wielersport? Neem dan nu een abonnement op Procycling en mis niets meer.

Een Procycling abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €9,95. U geniet tot 36% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Procycling. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Procycling

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Procycling proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Procycling proefabonnement is er al voor €9,95.

Procycling cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Procycling cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,99. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een Procycling abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs
 • Geef al voor €19,99 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • 6x per jaar Procycling vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Procycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.