Historia

Kies voor een Historia abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Het geschiedkundig tijdschrift dat u meeneemt naar belangrijke momenten in de geschiedenis van Nederland en de rest van de wereld. U leest over ontdekkingsreizen, veldslagen, natuurrampen, uitvindingen en bouwwerken. Historia onderscheidt zich door o.a. door unieke afbeeldingen, schema’s en kaarten.

Historia abonnement

De makers van Wetenschap in Beeld brengen u alle belangrijke historische gebeurtenissen in het geschiedenistijdschrift Historia. Met uitgebreide beschrijvingen en deskundige analyses, zoals u van deze redactie mag verwachten.

In ieder nummer van Historia wordt u mee terug genomen naar keerpunten in de geschiedenis van Nederland, Europa en de wereled. Van veldslagen tot ontdekkingsreizen. En van bouwkundige mijlpalen tot politieke intriges. Vervlogen tijden komen tot leven en geven niet zelden perspectief op het nieuws van vandaag.

Bent u geïnteresseerd in geschiedenis? Neem dan een voordelig Historia abonnement of proefabonnement.

Voor wie wil kennismaken met Historia is er al een aanbieding vanaf €14,95. U profiteert van tot 53% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle Historia aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Historia digitaal lezen

Met een abonnement op Historia ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Historia biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien. Fijn op plekken waar internet slecht of duur is.

Historia cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Historia cadeau te geven. Voor €14,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Historia met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Historia cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €14,95
  • Een abonnement is tot 53% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 12x per jaar als eerste Historia op de mat
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Historia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Historia abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €14,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Historia abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Historia abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Historia te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Historia cadeauabonnement voor €14,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Historia is verkrijgbaar voor €42,50. Voor deze prijs ontvangt u Historia 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Historia heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Historia komt 12 keer per jaar uit.

Als u Historia in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Historia. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Historia. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Historia, neemt u contact op met de klantenservice van Historia. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Historia

" Boeiend, onderhoudend, informatief, mooie illustraties en vormgeving. Persoonlijk spreken mij de artikelen het meest aan die betrekking hebben op de geschiedenis van ... "

" Goede manier van het populair belichten van historische gebeurtenissen en thema's. Illustraties zijn fraai, maar wel sterk gericht op dramatiek. De kaartjes van het ... "

" Heel fijn blad met geweldige artikelen waar je veelal nog nooit van gehoord hebt. Geweldig fotowerk en heel goede illiustraties. "

" Fijn lettertype en ik lees het altijd helmaal uit! "

" Ik heb een proefabonnement en het smaakt naar meer. Mooi om te lezen en te zien. "

" Historia als verjaardagscadeau gegeven wetende dat de persoon hiervoor n grote belangstelling heeft. "

" Ik heb Historia aan mijn kind gegeven. Van ons mag het wel vaker worden uitgegeven. "

" goed voor de algemene ontwikkeling. voor (bijna) het hele gezin. "

" Interessant. "

" Staan altijd interessante artikelen in. "