ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€16,75 20,25
3 maanden Stopt automatisch
17% korting

€28,00 33,00
6 maanden
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 maanden
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar
20% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal, het grootste voetbal maandblad van Nederland, brengt iedere maand een aantrekkelijke mix van artikelen over het nationale en internationale topvoetbal. ELF Voetbal is in staat om iedere maand exclusieve interviews en unieke verhalen over en met de belangrijkste sterren van Europa te publiceren.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €16,75. U geniet tot 20% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle ELF Voetbal aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

ELF Voetbal digitaal lezen

Als abonnee van ELF Voetbal leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. ELF Voetbal heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de ELF Voetbal app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de digitale editie in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien. Fijn in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

U kunt ELF Voetbal ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt vervolgens u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van ELF Voetbal eenvoudig via de app. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, zijn daarna offline in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met ELF Voetbal

Wilt u ELF Voetbal eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een ELF Voetbal proefabonnement voor €16,75.

ELF Voetbal cadeau geven

Het is mogelijk om ELF Voetbal cadeau te doen. Voor €28,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een ELF Voetbal abonnement zal weten te waarderen? Geef een ELF Voetbal abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 20% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.