ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal, het grootste voetbal maandblad van Nederland, brengt iedere maand een aantrekkelijke mix van artikelen over het nationale en internationale topvoetbal. ELF Voetbal is in staat om iedere maand exclusieve interviews en unieke verhalen over en met de belangrijkste sterren van Europa te publiceren.

ELF Voetbal heeft hiervoor een app. Hierin vindt u de digitale edities. Hoeveel kost een ELF Voetbal abonnement? Voor wie wil kennismaken met ELF Voetbal is er al een abonnement vanaf €28,00. En u profiteert van tot 20% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor ELF Voetbal. En kies uw abonnement.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

ELF Voetbal digitaal lezen

Als abonnee van ELF Voetbal leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of duur is.

ELF Voetbal cadeau geven

Kent u iemand die ELF Voetbal met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €28,00. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op ELF Voetbal cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Bespaar tot 20% op de prijs in de winkel
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €28,00 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.