ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal, het grootste voetbal maandblad van Nederland, brengt iedere maand een aantrekkelijke mix van artikelen over het nationale en internationale topvoetbal. ELF Voetbal is in staat om iedere maand exclusieve interviews en unieke verhalen over en met de belangrijkste sterren van Europa te publiceren.

ELF Voetbal heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Een ELF Voetbal abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met ELF Voetbal is er al een abonnement vanaf €28,00. En tot 20% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor ELF Voetbal. En kies uw abonnement.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

ELF Voetbal digitaal lezen

Bent u abonnee van ELF Voetbal? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u ELF Voetbal digitaal lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle nummers waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere plekken waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

ELF Voetbal cadeau geven

U kunt een ELF Voetbal abonnement ook cadeau doen. Voor €28,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die van ELF Voetbal zal genieten? Geef een ELF Voetbal abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar ELF Voetbal in de bus
  • Profiteer van tot 20% korting op de winkelprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Geef een abonnement cadeau voor €28,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.