Nieuwe Revu

Kies voor een Nieuwe Revu abonnement met tot 15% korting op de winkelprijs. Ontdek spraakmakende verhalen en diepgaande journalistiek met Nieuwe Revu, hét tijdschrift voor actuele onthullingen, misdaadreportages en prikkelende interviews.

Nieuwe Revu abonnement

Nieuwe Revu is een van de meest iconische tijdschriften in Nederland, bekend om zijn gedurfde journalistiek en prikkelende artikelen. Sinds de oprichting in 1968 heeft Nieuwe Revu een reputatie opgebouwd voor het brengen van spraakmakende verhalen, diepgaande onderzoeken en scherpzinnige commentaren. Het magazine richt zich op een breed scala aan onderwerpen, van politiek en samenleving tot entertainment en sport.

Nieuwe Revu werd opgericht in een periode van maatschappelijke veranderingen en speelde een cruciale rol in de journalistiek van die tijd. Het tijdschrift stond bekend om zijn provocerende en vaak controversiële artikelen die maatschappelijke taboes doorbraken. In de jaren '70 en '80 groeide Nieuwe Revu uit tot een van de meest gelezen weekbladen in Nederland, mede dankzij de opvallende covers en diepgaande onderzoeksjournalistiek.

Misdaadjournalistiek en onthullingen

Nieuwe Revu heeft een lange traditie van misdaadjournalistiek en heeft door de jaren heen vele spraakmakende onthullingen gedaan. Het tijdschrift heeft vaak als eerste verhalen gepubliceerd over criminele organisaties en corruptie, waardoor het een reputatie heeft opgebouwd als een betrouwbaar en gedurfd nieuwsmedium.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande onderzoeksjournalistiek
  • Misdaadjournalistiek en spraakmakende onthullingen
  • Interviews met prominente persoonlijkheden
  • Actuele politieke analyses
  • Entertainment en cultuur
  • Sportverslagen en -interviews

Nieuwe Revu digitaal lezen

Als abonnee van Nieuwe Revu leest u alle edities op papier én digitaal.

U kunt Nieuwe Revu tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Nieuwe Revu ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u alle nummers van Nieuwe Revu eenvoudig via de app. Eenmaal bewaarde nummers kunt u daarna opnieuw inzien zonder internet.

Nieuwe Revu cadeau geven

U kunt een Nieuwe Revu abonnement ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €50,00. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een Nieuwe Revu abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Nieuwe Revu cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 51x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Een abonnement is tot 15% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Wat kost een abonnement op Nieuwe Revu?

Voor wie wil kennismaken met Nieuwe Revu is er al een abonnement vanaf €50,00. Een jaarabonnement op Nieuwe Revu kost €199,00. En u profiteert van tot 15% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele Nieuwe Revu aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Nieuwe Revu abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een aanvraag? En heeft u na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen over incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Nieuwe Revu is verkrijgbaar vanaf €50,00. En een cadeauabonnement vanaf €50,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Nieuwe Revu abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Nieuwe Revu abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Nieuwe Revu te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Nieuwe Revu cadeauabonnement voor €50,00.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Nieuwe Revu betaalt u €199,00. Voor dit bedrag ontvangt u Nieuwe Revu 51 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Nieuwe Revu heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Nieuwe Revu komt 51 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Nieuwe Revu. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Nieuwe Revu, neemt u contact op met de klantenservice van Nieuwe Revu. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Nieuwe Revu

" Tijdens de zomer las ik graag veel leesmomenten in, op of bij het water, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Nieuwe Revu is daar onlosmakelijk mee ... "

" Heel goed blad met leuke intervieuws en onderwerpen, kan er echt uren in lezen "

" Abonnement nieuwe revu cadeau gegeven om ik weet dat dit familielid het blad graag leest. "

" Vaak schokkend, maar nooit gemakkelijk. Ook altijd goed voor een lach. "