Het Parool

Dit is de krant voor iedereen die van Amsterdam houdt. Voor iedereen die het laatste nieuws uit Amsterdam en de rest van wereld wil ontvangen. Op Amsterdamse wijze: open, onbevangen en met lef en goochem. En dat alles in de vorm van een dagblad dat al tot 2 keer toe tot 'The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ is verkozen. Mooie stad, mooie krant.

Het Parool is geloof ik nu landelijk. Dat is mooi maar voor mij blijft het in de eerste plaats de krant voor Amsterdammers.

Het Parool abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
PS van de Week en Vrij op papier
Alle edities, PS van de Week en VRIJ digitaal
Onbeperkt toegang tot Plus artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
Het Parool van maandag tot vrijdag

De krant van Amsterdam en omstreken

Het Parool is een onmisbare nieuwsbron voor mensen die van Amsterdam houden. De krant duikt op binnen- en buitenlands nieuws en bovenal op het lokale nieuws, met achtergronden uit de stadsregio Amsterdam.

Er is daarnaast veel aandacht voor regionale kunst en cultuur, gastronomie en uitgaan. Het Parool biedt veel ‘gids’-informatie: nuttige tips, recensies en agenda’s over Amsterdamse actualiteiten en hotspots, inclusief stadsplattegrond.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief PS van de Week en VRIJ
 • Extra dikke weekendkrant
 • Digitaal is standaard en ongewoon mooi

  Het Parool heeft prachtige apps voor smartphones en tablets. Ongeacht het type abonnement (compleet, zaterdag of digitaal) u heeft altijd toegang tot deze apps; onbeperkt en advertentievrij. U krijgt al het nieuws uit de krant, verrijkt met podcasts, video's en interactieve graphics.

  Het Parool digitaal:
  • Plus artikelen op Parool.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  Het Parool digitaal

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 90%
Compleet 1 jaar €7,00 p/w 31%
Compleet 2 jaar €6,50 p/w 36%
Compleet 3 jaar €5,95 p/w 41%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €5,00 p/w 32%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €4,50 p/w 39%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €3,95 p/w 46%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 91%
Digitaal 1 jaar €4,00 p/w 28%
Digitaal 2 jaar €3,75 p/w 32%
Digitaal 3 jaar €3,50 p/w 37%
Het Parool wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 11:00 uur op de mat. Voor de Waddeneilanden gelden andere tijden. De digitale krant is iedere dag vanaf 06:00 uur beschikbaar.
Het Parool wordt bezorgd in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden.
Een jaarabonnement op Het Parool kost €7,00 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een Het Parool proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op Het Parool voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Het Parool. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Het Parool leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Het Parool neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Het Parool

" Naast onze dagelijkse krant Het Parool als weekend krant genomen gedurende een proefjaar. Goed bevallen maar gaan nu een jaar een andere krant uitproberen. "

" Ik lees het Parool nu al een aantal jaren met ontzettend veel plezier. Ze houden mij op de hoogte van alles wat er speelt. Het is vaak precies waar mijn interesses naar ... "

" Niets is zo vervelend als je niet na de avondmaaltijd onderuit kan zakken met de krant. De afgelopen weken al drie keer niet bezorgd. "

" Eenieder die in enigerlei betrokkken is bij de stad Amsterdam zou deze krant moeten lezen! "

" Helaas zijn er twee, voor mij, belangrijke minpunten. Ten eerste vind ik het gebruikte lettertype en linieering niet prettig lezen. Te klein en te dicht op elkaar.Tweede ... "

" Het Parool is een krant waar ik elke dag naar uit kijk. Heldere, overzichtelijke stukken in begrijpelijke taal. Landelijke en lokale, op Amsterdam gerichte, verslaggeving ... "

" Na 35 jaar Amsterdam konden we Het Parool van zaterdag niet missen toen we in Groningen gingen wonen. Wonen in het centrum van Groningen, toch gewoon een Klein Amsterdam, ... "

" Na jarenlang trouw abonnee geweest te zijn het abonnement opgezegd. Maar wat ben ik blij dat ik weer opnieuw de krant in de bus krijg. Heerlijk weer in de avond de krant ... "

" Na je werk wacht het Parool op me. Heerlijk moment van de dag. "

" De mooist vormgegeven krant van de wereld‚ zo mag het Parool zich sinds dit jaar noemen. Meer dan terecht, het is een krant die er prachtig uitziet, goede foto's fijn ... "