Trouw

Deze krant kijkt met een open blik naar de wereld en zoekt voor u naar "de verdieping". Dit landelijke dagblad brengt u de achtergronden bij het nieuws en de trends en ontwikkeling. Sociaal, betrokken, genuanceerd en objectief.

De krant is informatief en opiniërend. Geen sensatie krant, heeft goede journalistieke rubrieken.

Trouw abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Tijdgeest magazine op papier
Alle edities en Tijdgeest digitaal
Onbeperkt toegang tot apps en online premium artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
Trouw van maandag tot vrijdag

Trouw aan journalistiek

Trouw laat zich niet gek maken. Daar waar andere schreeuwen, gaat dagblad Trouw op zoek naar feiten en duiding. De journalisten en redacteuren van Trouw duiken in de geschiedenis en onderzoeken kritisch de drijfveren van de hoofdrolspelers. Ouderwetse onderzoekjournalistiek met hoor en wederhoor. Dat is waar Trouw voor staat.

De focus ligt op politiek in binnen- en buitenland. Maar er is er ook veel aandacht voor cultuur en natuur. Vanzelfspreken worden de ontwikkelingen op het gebied van klimaat en duurzaamheid op de voet gevolgd. Niet pessimistisch. Niet optimistisch. Maar realistisch.

Doordeweeks bestaat de krant uit 2 delen: de nieuwskrant en het katern De Verdieping. In de krant krijgt u het nieuws met analyses en achtergronden. En in De Verdieping het laatste nieuws met achtergronden over grotere thema’s, zoals cultuur, religie, media en duurzaamheid.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief De Verdieping
 • Extra dikke weekendkrant
 • Digitaal standaard

  Maar ook héél blijzonder. De tablet-app toont u Trouw op unieke wijze: alles uit de papieren krant met alle voordelen van het digitale medium. Zo wordt het nieuws geïllustreerd met en ondersteund door video, foto's, podcasts en links naar andere artikelen.

  • Premium artikelen op Trouw.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  Trouw digitaal
Trouw op zaterdag

Trouw Weekend

Zaterdagochtend ontvangt u voor 09:00 de heerlijke weekendkrant: een extra dikke editie met het magazine Tijdgeest. In Tijdgeest leest u over de mooie en minder mooie dingen van het leven van nu.

In opiniërende artikelen, persoonlijke interviews en vaste rubrieken, zoals "Moderne Manieren" van Beatrijs Ritsema, wordt u geïnformeerd, geïnspireerd en vermaakt. Daarnaast is er veel aandacht voor literatuur en fotografie. De zaterdagkrant is goed voor een heerlijk lang weekend.

Trouw op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 92%
Compleet 1 jaar €7,50 p/w 34%
Compleet 2 jaar €7,00 p/w 38%
Compleet 3 jaar €6,50 p/w 42%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €5,50 p/w 25%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €5,00 p/w 32%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €4,50 p/w 39%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 92%
Digitaal 1 jaar €4,50 p/w 25%
Digitaal 2 jaar €4,25 p/w 29%
Digitaal 3 jaar €3,95 p/w 34%
Trouw wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. Voor de Waddeneilanden gelden andere tijden. De digitale krant is iedere dag vanaf 06:00 uur beschikbaar.
Trouw wordt bezorgd in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden.
Een jaarabonnement op Trouw kost €7,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een Trouw proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op Trouw voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Trouw. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Trouw leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Trouw neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Trouw

" Als de krant bezorgd wordt is het fijn om hem te lezen. De bezorging is bij mij echter een fiasco, ook na vele telefoontjes. Misschien na ruim 40 jaar toch met veel ... "

" Prettige schrijfstijl en goed lettertype. De artikelen zijn uitgebreid en hebben diepgang. Ik ben erg tevreden. Het aandeel sport mag echter wel vergroot worden. "

" Hele fijne krant. Weinig meningen, veel neutrale beschouwingen. Wel vind ik het jammer dat er op de voorpagina altijd een artikel over religieuze minderheden, IS o.i.d. ... "

" Altijd wat leuks, wat leerzaams, wat spannends, en doordenkinformatie. "

" Alhoewel in de krant oud nieuws staat, krijg ik met de het lezen van een krant veel meer mee. Reportages en meer diepgang is veel fijner dat louter een opsomming van ... "

" Het blad en bijlagen geven goede achtergrondinformatie die loskomt van de 1-dagsvlieg, de krant. Het mooie is dat ze ook niet op 1 dag uitgelezen behoeft te worden, zodat ... "

" Mooie interviews en goede reportages, rustige lay out, overzichtelijk. Toch kies ik niet voor de krant, voor mij is er teveel aandacht voor de christelijke tradities en ... "

" Fijn leesbare krant met diepgang! Kijk er elke ochtend naar uit! "

" Interessante krant, diepgang, prettig leesbaar, kijk er elke ochtend naar uit! "

" Heb al een tijdje heel veel plezier van m'n Trouw. De krant is informatief en heeft artikelen die mij interessere. Met diepgang en humor. "