Nautique

Kies voor een Nautique abonnement. Hét tijdschrift voor booteigenaren en liefhebbers. Het enige Nederlandse 'yachting magazine' dat zich richt op de top van de watersport. Met alles over de nieuwste, grootste en meest exclusieve motor- en zeilboten.

Nautique abonnement

Nautique is hét tijdschrift voor liefhebbers van de watersport. Of u nu een fervent zeiler bent, een enthousiaste motorbootvaarder of gewoon van de maritieme levensstijl houdt, Nautique biedt u een diepgaande en stijlvolle blik op alles wat met water te maken heeft. Met prachtige foto's, boeiende artikelen en exclusieve interviews is Nautique de perfecte bron van inspiratie voor iedereen die van het water houdt.

De wereld van luxe jachten en zeilboten

In Nautique ontdekt u de meest luxueuze jachten en zeilboten die de wereld te bieden heeft. Van de nieuwste high-tech motorjachten tot klassieke zeilboten, elke editie staat vol met gedetailleerde beschrijvingen en adembenemende foto's. Ontdek de innovaties in de jachtbouw, de mooiste vaarroutes en de beste havens om aan te leggen. Of u nu droomt van een nieuwe boot of simpelweg geniet van het lezen over deze prachtige vaartuigen, Nautique heeft het allemaal.

Maritieme avonturen en reisverhalen

Laat u meeslepen door de spannende reisverhalen van ervaren zeilers en motorbootvaarders. In Nautique leest u over avonturen op de zeven zeeën, ontdekkingstochten naar exotische bestemmingen en praktische tips voor uw eigen vaarvakanties. De verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook waardevolle inzichten en adviezen voor zowel beginnende als ervaren watersporters.

Met in ieder nummer:

  • Innovaties in jachtbouw
  • Spectaculaire vaarroutes
  • Tips voor vaarvakanties
  • Exclusieve interviews
  • Maritieme lifestyle

Nautique digitaal lezen

Abonnees van Nautique ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Nautique ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle edities van Nautique eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u vervolgens opnieuw inzien zonder internet.

Nautique cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Nautique? Dat is mogelijk. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €26,97 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Nautique cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Nautique cadeauabonnement.

  • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Nautique?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €26,97. Een jaarabonnement op Nautique kost €53,94. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Nautique. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Nautique abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op Nautique? Neem dan contact met de uitgever van Nautique op. Doe dit ook bij vragen met betrekking tot incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Nautique is verkrijgbaar vanaf €26,97. En een cadeauabonnement vanaf €26,97. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Nautique heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Nautique abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Nautique cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Nautique cadeauabonnement voor €26,97.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Nautique betaalt u €53,94. Hiervoor ontvangt u Nautique 6 keer.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Nautique abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Nautique verschijnt 6 keer per jaar.

Nautique komt uit op 22-02, 18-04, 27-06, 19-09, 31-10, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Nautique. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Nautique, neemt u contact op met de klantenservice van Nautique. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Nautique

" Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet. "