AD

Dit is de krant voor iedereen die wil weten wat er in de wereld gebeurt; voor wat betreft politiek & economie én sport & entertainment. Geen enkel dagblad biedt zo'n perfecte mix van informatie en ontspanning, en van (inter)nationaal en regionaal nieuws. Niet overtuigd? Kies dan voor een AD proefabonnement. En ontdek het Algemeen Dagblad zelf.

Voor ons een fantastische krant. we hebben hem vooral om de sportbijlage. Maar ook het zaterdag magazine wordt geheel gelezen.

AD abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
AD van maandag tot vrijdag

De landelijke krant met regionieuws

Het AD (Algemeen Dagblad) is een toegankelijke krant op handzaam formaat, die het nieuws voor iedereen dichterbij brengt. Wereldnieuws, landelijk nieuws en nieuws uit uw leefomgeving. Daar waar veel kranten gestoeld zijn op politieke of religieuze beginselen, is het AD gewoon het AD. Onafhankelijk. Betrouwbaar. Populair.

Het AD bestaat doordeweeks uit 3 katernen: Nationaal en internationaal met nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden. Sportwereld met meer dan 16 pagina’s sportnieuws uit binnen- en buitenland én uit uw eigen regio. En regionaal nieuws met het belangrijkste nieuws uit uw eigen regio en gemeente.

In één van de 7 regionale edities brengt AD u het nieuws dat u raakt: AD Amersfoortse Courant, AD De Dordtenaar, AD Groene Hart, AD Haagsche Courant, AD Rivierenland, AD Rotterdams Dagblad en AD Utrechts Nieuwsblad. U krijgt automatisch de editie toegestuurd die hoort bij uw woonplaats. Als u niet in de regio's woont, ontvangt u de landelijke editie.

 • Digitaal standaard

  Maar ook héél bijzonder. De tablet-app toont u AD op unieke wijze: alles uit de papieren krant met alle voordelen van het digitale medium. Zo wordt het nieuws geïllustreerd met en ondersteund door video, foto's, podcasts en links naar andere artikelen.

  • Premium artikelen op AD.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  AD op zaterdag
AD op zaterdag

AD Weekend

Op zaterdag ontvangt u bij het AD 2 extra katernen en een magazine. In Z krijgt u verdieping en achtergrondverhalen bij het nieuws. In ZO vindt u praktische info bij alledaagse zaken, zoals wonen, geldzaken, werk, opvoeding en gezondheid.

Het glossy AD Magazine staat vol met prachtige (reis)reportages en persoonlijke interviews. Zaken die het leven leuk maken, zoals reizen, muziek, film, boeken en mode en interieur, staan centraal in AD Magazine. Heerlijk voor in het weekend.

De dikke zaterdagkrant krijgt u op papier bij een compleet of AD zaterdagabonnement. Bij een digitaal abonnement ontvangt u de gehele krant digitaal. Inclusief extra katernen en magazine.

AD op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 90%
Compleet 1 jaar €6,50 p/w 33%
Compleet 2 jaar €6,00 p/w 38%
Compleet 3 jaar €5,50 p/w 43%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €4,25 p/w 38%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €4,00 p/w 42%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €3,75 p/w 45%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 82%
Digitaal 1 jaar €3,75 p/w 32%
Digitaal 2 jaar €3,50 p/w 37%
Digitaal 3 jaar €3,25 p/w 41%
AD wordt bezorgd in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden. AD komt ook in 7 regionale titels: AD Rotterdams Dagblad, AD Haagsche Courant, AD Utrechts Nieuwsblad, AD, Amersfoortse Courant, AD Groene Hart, AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Als u in één van deze regio's woont krijgt u automatisch deze regioeditie. Daarbuiten ontvangt u de landelijke editie.
AD wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. Voor de Waddeneilanden gelden andere tijden. De digitale krant is iedere dag vanaf 06:00 uur beschikbaar.
Een jaarabonnement op AD kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een AD proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op AD voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van AD. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u AD leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op AD neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van AD

" Lezersredactie is knap waardeloos, vaak worden brieven van lezers niet geplaatst. Deze rubriek mag voor mij opgeheven worden of de redactie zal eens zelfreflectie moeten ... "

" De krant is weinig kritisch op de gang van zaken in Nederland en de EU,coronabeleid,immigratie , Oekraïne oorlog. Journalisten doen weinig onderzoek maar neemen te veel ... "

" Na wat wikken en wezen, maar weer eens een abonnement genomen bij het AD. Hadden vroeger lang deze krant maar nadat Hans Nijenhuis hoofdredacteur werd ging die met ... "

" Eenzijdige overheidsmening op alle gebieden. Als oud medewerker heb ik ooit voor DPG gewerkt maar deze verloedering had ik niet voor mogelijk gehouden. Gelukkig is er nog ... "

" De laatste maanden ontvangen wij de krant tegen 10.45 uur, of helemaal niet. Dit jaar ca 9 keer helemaal niet ontvangen "

" Lekker het laatste nieuws lezen bij het ontbijt en later nog eens de verdiepingen. "

" Even koppen lezen, artikelen verder doorlezen, weten wat er in de rgio gebeurd. Fijne krant. "

" Goed blad met Haags nieuws, prettig om te lezen. "

" Fijne krant, duidelijk. "

" Prima krant, soms wat saai, uitstekende sportredactie, eenzijdig wat puzzels betreft. Flauwe strips, duurder als Telegraaf. "