Televizier

Kies voor een Televizier abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Voor iedereen die graag en vaak televisie kijkt is dit dé tv-gids. Met wekelijks tientallen kijktips. De top-15 'must sees' volgens de redactie. En natuurlijk een helder programmaoverzicht. Daarnaast vindt u in ieder nummer persoonlijke, inspirerende en soms aangrijpende verhalen. Kortom, het is tijd voor Televizier abonnement.

Aanbiedingen

Televizier abonnement

Met het Televizier magazine haalt u hét beste overzicht voor alle televisiezenders in huis. Maar liefst 82 zenders en de belangrijkste digitale zenders duidelijk en overzichtelijk op een rij. Daarnaast maakt het omroepblad de keuze uit programma's extra makkelijk.

Televizier biedt u namelijk verschillende kijktips en een top 15 met programma's die u niet mag missen. Ook leest u over nieuwe programma's, recensies en de laatste tv-trends. Maar ook persoonlijke interviews met bekende NL-ers en tv-sterren en een kijkje achter de schermen bij de populairste soaps, shows en series.

Uw persoonlijke kijkplan

Met een Televizier abonnement kunt u zich online registreren en toegang krijg tot Mijn Televizier. In deze persoonlijke online omgeving kunt uw o.a. eigen "kijkplan" samenstellen.

U selecteert eenmalig de programma', die u wil zien. En de digitale gepersonaliseerde tv-gids geeft u een beknopt en helder overzicht van wat u waar de komende 7 dagen kunt zien.

Proefabonnement Televizier

De uitgever biedt geen Televizier proefabonnement aan. In plaats hiervan krijgt u een mooie korting ter kennismaking. En het is heel eenvoudig gemaakt om uw abonnement weer op te zeggen, mocht u daartoe besluiten.

Voordelen abonnement Televizier

  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • Ieder week als eerste de tv-gids in huis
  • Exclusieve voordeelacties voor abonnees
  • Meer controle en service via Mijn Televizier

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Televizier. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Televizier voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Televizier helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op Televizier kost €46,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Televizier neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Televizier

" Goede tv-gids met duidelijke, overzichtelijke indeling. Prima achtergrondinformatie. Voldoet aan de verwachtingen. "

" Vertrouwd na al die jaren. "

" Gemakkelijk om bij ontvangst al in het blad aan te kunnen geven wat er die week mogelijk gekeken zal worden. "

" Heb ook TV-gidsen gehad, waren of te druk of te kleine lettertype en de Televizier is de goede voor mij! "

" Verwachtingen worden waar gemaakt. "

" Een blad waar altijd weer naar uitkijk. Overzichtelijk geen gedoe. Tip: niet verbeteren, wordt er meestal niet beter op. "

" Zeker een fijn blad en overzichtelijk. "

" Een informatieve en uitgebreide omroepgids met vele tv-kanalen. Minpunt is de mindere kwaliteit van het (kranten)papier. Opmerkingen hierover werden nimmer opgevolgd. "

" eEn blad dat duidelijk leesbaar is. "

" Goede indeling. "