Televizier

Televizier is de ideale tv-gids voor iedereen die niets wil missen van het uitgebreide televisieaanbod. Elke editie biedt u een overzicht van de meest actuele programma-informatie, kijkcijferanalyses en de laatste nieuwtjes uit de televisiewereld. U vindt er ook exclusieve interviews met sterren en kijktips voor de beste films en series. Of u nu van drama, sport of entertainment houdt, Televizier helpt u bij het kiezen van de beste programma's om te bekijken.

Met Televizier haalt u een schat aan informatie in huis die uw tv-kijkervaring verrijkt. Een onmisbare gids voor iedereen die graag goed voorbereid voor de televisie zit.

Aanbiedingen

Televizier abonnement

Televizier is al jarenlang een onmisbare bron van informatie voor de echte televisieliefhebber. Dit populaire omroepblad biedt u wekelijks een uitgebreid overzicht van wat er te zien is op televisie, van de nieuwste series en films tot informatieve documentaires en spannende sportwedstrijden. Met Televizier mist u nooit meer uw favoriete programma's.

Het laatste nieuws en achtergronden

Naast een uitgebreide tv-gids, biedt Televizier u ook het laatste nieuws over nationale en internationale televisieshows. Interviews met bekende acteurs, regisseurs en tv-makers geven u een uniek kijkje achter de schermen. Daarnaast vindt u achtergrondartikelen over de totstandkoming van populaire series en programma's, zodat u altijd op de hoogte bent van het verhaal achter de schermen.

Exclusieve tips en recensies

Lees ook de exclusieve tips en recensies. Het deskundige team van Televizier kijkt vooruit naar wat er komen gaat en geeft aanbevelingen voor de programma's die u niet mag missen. De uitgebreide recensies helpen u bij het kiezen van de beste series, films en documentaires. Zo weet u altijd zeker dat u uw tijd goed besteedt voor de tv. Bovendien biedt Televizier regelmatig leuke prijsvragen en acties, waardoor u kans maakt op fantastische prijzen.

Het Televizier-Ring Gala

De deskundigheid van de Televizier-redactie komt ook tot uiting tijdens het Televizier-Ring Gala. Tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse televisie-industrie wordt ondermeer de felbegeerde Gouden Televizier-Ring wordt uitgereikt aan het beste televisieprogramma van het jaar. Sinds de eerste editie in 1964, is dit evenement uitgegroeid tot een prestigieuze en glamoureuze avond die de crème de la crème van de Nederlandse tv-wereld samenbrengt.

Naast de Gouden Televizier-Ring worden er ook andere belangrijke onderscheidingen uitgereikt, zoals de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator, presentatrice en acteur of actrice, en de Televizier-Ster voor beste jeugdprogramma. Het Televizier-Ring Gala is een feestelijke viering van het beste wat de Nederlandse televisie te bieden heeft en een avond vol verrassingen en emotionele momenten.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide tv-gids
  • Interviews met bekende tv-sterren
  • Achtergrondartikelen over populaire shows
  • Exclusieve kijktips
  • Recensies van series en films
  • Leuke prijsvragen en acties

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Televizier. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Televizier voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Televizier helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op Televizier kost €46,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Televizier neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Televizier

" Goede tv-gids met duidelijke, overzichtelijke indeling. Prima achtergrondinformatie. Voldoet aan de verwachtingen. "

" Vertrouwd na al die jaren. "

" Gemakkelijk om bij ontvangst al in het blad aan te kunnen geven wat er die week mogelijk gekeken zal worden. "

" Heb ook TV-gidsen gehad, waren of te druk of te kleine lettertype en de Televizier is de goede voor mij! "

" Verwachtingen worden waar gemaakt. "

" Een blad waar altijd weer naar uitkijk. Overzichtelijk geen gedoe. Tip: niet verbeteren, wordt er meestal niet beter op. "

" Zeker een fijn blad en overzichtelijk. "

" Een informatieve en uitgebreide omroepgids met vele tv-kanalen. Minpunt is de mindere kwaliteit van het (kranten)papier. Opmerkingen hierover werden nimmer opgevolgd. "

" eEn blad dat duidelijk leesbaar is. "

" Goede indeling. "