NCRV Gids

NCRV Gids is uw vertrouwde gids voor alles wat op televisie te zien is. Elke editie biedt een overzichtelijk programmaoverzicht van alle zenders, samen met uitgebreide kijktips en achtergrondinformatie over uw favoriete programma's. Of u nu houdt van drama, documentaires, sport of entertainment, NCRV Gids helpt u om het beste uit uw tv-avond te halen.

Met NCRV Gids mist u nooit meer een belangrijk programma. Het tijdschrift biedt ook boeiende interviews, interessante artikelen en exclusieve previews, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over wat er op televisie speelt. Een onmisbare gids voor elke tv-liefhebber.

Aanbiedingen

NCRV Gids abonnement

NCRV Gids is al jaren een vertrouwd gezicht voor de kijkers van de publieke omroep. Dit omroepblad biedt u niet alleen een uitgebreid overzicht van het wekelijkse televisieschema, maar neemt u ook mee achter de schermen van uw favoriete programma's. Van interviews met presentatoren en acteurs tot exclusieve reportages over nieuwe series en documentaires, NCRV Gids houdt u altijd op de hoogte.

Handige programmagids

Natuurlijk kunt u ook vertrouwen op de overzichtelijke en gedetailleerde tv-gids. Elke week biedt NCRV Gids een compleet overzicht van de programma's op de publieke omroep, inclusief beschrijvingen en kijktips. Of u nu houdt van spannende drama's, informatieve documentaires, of vermakelijke spelshows, met NCRV Gids weet u precies wanneer en waar u moet inschakelen.

Actuele artikelen en tips

NCRV Gids biedt meer dan alleen programmagegevens. De actuele artikelen en tips zijn een waardevolle bron van informatie voor elke tv-liefhebber. Of het nu gaat om nieuwe series die binnenkort starten, bijzondere themaweken of de laatste trends in de tv-wereld, NCRV Gids houdt u altijd op de hoogte. Zo mist u nooit meer een belangrijke uitzending of een interessant programma.

Daarnaast leest u iedere week nieuwe diepgaande interviews en achtergrondverhalen. Zo leest u over de voorbereidingen van een grote tv-show of de persoonlijke verhalen van uw favoriete presentatoren. Deze exclusieve inhoud zorgt ervoor dat u meer te weten komt over de mensen achter de schermen en de magie die nodig is om uw favoriete programma's te maken.

Mijn NRCV Gids

Met de online omgeving Mijn NCRV Gids krijgt u toegang tot een schat aan extra content en interactieve mogelijkheden. Hier kunt u eenvoudig uw persoonlijke kijkagenda samenstellen, exclusieve online artikelen en video's bekijken, en deelnemen aan discussies over uw favoriete programma's. Mijn NCRV Gids biedt een gepersonaliseerde ervaring die de gedrukte gids aanvult. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte van het laatste televisienieuws en unieke inzichten krijgt in de wereld van de publieke omroep.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande interviews met bekende tv-persoonlijkheden
  • Uitgebreid weekoverzicht van tv-programma's
  • Exclusieve achter-de-schermen reportages
  • Actuele artikelen en kijktips

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op NCRV Gids. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u NCRV Gids voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt NCRV Gids helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op NCRV Gids kost €51,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op NCRV Gids neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van NCRV Gids

" De NCRV-gids is een prettige tv-gids, met informatie over programma's die ik over het algemeen ook het bekijken waard vindt. Ook de in de gids gemaakte keuze voor ... "

" Te weinig inhoudelijke christelijke onderwerpen, amper info over de programma's op zaterdag op Ned 2; hetzelfde m.b.t de zondagmorgen. Ik mis programma's met ... "

" Er staan uitgebreide verhalen in over de programma's. "

" Goed overzicht van tv- en radioprogramma's. Te weinig kritisch bij beoordeling van films. "

" Ik heb wel eens een ander blad geprobeerd maar kom toch altijd weer terug bij de NCRV-gids. Het geeft een vertrouwd gevoel, eerlijk en zonder sensatie. Het is voor mij ... "

" IK denk dat de NCRV gids weinig woorden nodig heeft, dat zou een tekort zijn aan deze gids. Blijf zo doorgaan. "

" Het is een gids die makkelik leesbaar is door een logische indeling. En informatief over programmas. "

" Fijn tv blad. "

" Als u, net als wij, veelvuldig naar NCRV programma's kijkt zoals Man Bijt Hond, Hello Goodbey, De Rijdende Rechter of BabyBoom, dan zult u een abonnement op de NRCV gids ... "

" De NCRV blijft gewoon een nette omroep met leuke programma's. De tv gids is allerminst saai maar ook niet schreeuwerig. Er wordt al genoeg geschreeuwd in Nederland. "