NCRV Gids

Kies voor een NCRV Gids abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Laat u verrassen door deze moderne tv-gids. Want het biedt zoveel meer dan een uitgebreid en helder programmaoverzicht. Dit omroepblad staat wekelijks vol inspirerende, persoonlijke verhalen en bijzondere columns. Daarnaast vindt u achtergronden bij uw favoriete televisieprogramma's; die van vandaag en morgen.

Aanbiedingen

NCRV Gids abonnement

De NCRV-gids biedt je elke week een overzichtelijk programmagids en veel meer. Met informatie over radio, televisie, film, gezondheid en reizen biedt het omroepblad al veel leesplezier.

En met het heldere programmaoverzicht mis je niets. De positieve interviews met makers en sterren geven achtergrond aan de programma's die je ziet. Kortom, zoekt u een omroepblad die u op de hoogte houdt van wat er op televisie én uw kijkplezier vergroot met achtergrondverhalen, kijktips en een uitstekende service? Kies dan voor een abonnement NCRV Gids.

Mijn NCRV Gids voor uw gemak

Met een NCRV Gids abonnement krijgt u toegang tot Mijn NCRV Gids: een persoonlijke online omgeving, waarin u uw gegevens beheerd en uw eigen, persoonlijke "kijkplan" kunt samenstellen. Dit persoonlijk programmaoverzicht wordt op maat samengesteld op basis van uw voorkeuren en persoonlijke interesses.

Daarnaast kunt u via Mijn NCRV Gids vakanties, adreswijzigingen en zelfs opzeggingen doorgeven. Als u op vakantie gaat, kunt u de bezorging van de tv-gids tijdelijk stoppen. En in sommige gevallen kan de tv-gids zelfs op uw vakantieadres worden bezorgd.

Proefabonnement NCRV Gids

Op dit moment biedt de omroep geen NCRV Gids proefabonnement. Ter kennismaking krijgt u korting op de normale abonnementsprijs. En opzeggen - als u dat nog wil - is heel eenvoudig. U leest hieronder hoe.

De voordelen van een NCRV Gids abonnement

  • Wekelijkse een helder programmaoverzicht en verrassende kijktips
  • Altijd op tijd verzekerd van de tv-gids, gratis aan huis bezorgd
  • Uitstekende service onder andere via uw eigen login
  • Aantrekkelijke kortingen t.o.v. de losse winkelprijs en normale abonnementsprijs

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op NCRV Gids. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u NCRV Gids voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt NCRV Gids helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op NCRV Gids kost €51,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op NCRV Gids neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van NCRV Gids

" De NCRV-gids is een prettige tv-gids, met informatie over programma's die ik over het algemeen ook het bekijken waard vindt. Ook de in de gids gemaakte keuze voor ... "

" Te weinig inhoudelijke christelijke onderwerpen, amper info over de programma's op zaterdag op Ned 2; hetzelfde m.b.t de zondagmorgen. Ik mis programma's met ... "

" Er staan uitgebreide verhalen in over de programma's. "

" Goed overzicht van tv- en radioprogramma's. Te weinig kritisch bij beoordeling van films. "

" Ik heb wel eens een ander blad geprobeerd maar kom toch altijd weer terug bij de NCRV-gids. Het geeft een vertrouwd gevoel, eerlijk en zonder sensatie. Het is voor mij ... "

" IK denk dat de NCRV gids weinig woorden nodig heeft, dat zou een tekort zijn aan deze gids. Blijf zo doorgaan. "

" Het is een gids die makkelik leesbaar is door een logische indeling. En informatief over programmas. "

" Fijn tv blad. "

" Als u, net als wij, veelvuldig naar NCRV programma's kijkt zoals Man Bijt Hond, Hello Goodbey, De Rijdende Rechter of BabyBoom, dan zult u een abonnement op de NRCV gids ... "

" De NCRV blijft gewoon een nette omroep met leuke programma's. De tv gids is allerminst saai maar ook niet schreeuwerig. Er wordt al genoeg geschreeuwd in Nederland. "