FietsActief

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. FietsActief wijst u de weg!

FietsActief abonnement

Ontdek de wereld van het fietsen met FietsActief: het ultieme tijdschrift voor recreatieve fietsers. Laat u inspireren. Geniet van betrouwbare informatie. En ontvang praktische fietsgidsen die u telkens weer naar nieuwe en interessante plekken leiden. Met een FietsActief abonnement zit u nooit meer zonder prachtige routes en handige tips voor al uw fietstochten.

In ieder nummer van FietsActief vindt u vele routes (waaronder knooppuntenroutes), onafhankelijke fietstesten en een artikelen over de fietsbranche. Ieder jaar ontvangt u bovendien 2 dubbelnummers en bij elke editie een handig uitneembaar Streekgidsje met gedetailleerde routes, afstapadressen en kortingsacties.

Als abonnee krijgt u tot slot exclusieve toegang tot ons online route-archief, met meer dan 75 routes inclusief gedetailleerde kaarten, beschrijvingen en gps-bestanden. Zo kunt u altijd en overal u volgende avontuur plannen en beleven. Kortom, FietsActief is uw ultieme metgezel voor de mooiste fietstochten!

Een FietsActief abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie FietsActief wil proberen is er al een abonnement vanaf €45,00. U profiteert van tot 33% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor FietsActief. En kies het abonnement dat bij u past.

FietsActief digitaal lezen

Als abonnee van FietsActief leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. FietsActief biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

FietsActief cadeau geven

U kunt een abonnement op FietsActief ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €55,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een abonnement op FietsActief cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 33% op de prijs in de winkel
  • 9x per jaar FietsActief thuis bezorgd
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FietsActief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een FietsActief abonnement is verkrijgbaar vanaf €45,00. En een cadeauabonnement vanaf €55,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen FietsActief abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een FietsActief abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op FietsActief te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een FietsActief cadeauabonnement voor €55,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op FietsActief kost €45,00. Hiervoor ontvangt u FietsActief 9 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een FietsActief abonnement heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

FietsActief komt 9 keer per jaar uit.

FietsActief verschijnt op 01-03, 05-04, 10-05, 14-06, 26-07, 13-09, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van FietsActief. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op FietsActief, neemt u contact op met de klantenservice van FietsActief. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van FietsActief

" Mijn meest favoriete blad, mooie verhalen en foto’s, mooie routes met leuke weetjes in de omgeving. "

" Goede informatie en leuke routes en tips, ook wel een min puntje: slecht te bereiken via mail over vragen abonnement. "

" FietsActief is een aantrekkelijk tijdschrift voor wie van fietsen houdt, het rijwiel en het rijden daarop. Het geeft handige tips en weetjes, korte reviews van nieuwe ... "

" Leuk. "