FietsActief abonnementen

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. In ieder nummer vindt u prachtige fietsroutes, knooppuntenroutes en ideeën voor heerlijke weekendjes weg met de fiets. U kunt ook een FietsActief abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,99 20,25
3 nummers Stopt automatisch
12% korting

€21,50 27,00
4 nummers
21% korting

€42,50 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
30% korting

€77,00 120,06
18 nummers incl. 4 dubbelnummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,00 20,25
3 nummers
12% korting

€47,50 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
22% korting

Laatste reviews

 • Wim Bos
Kan niet beter

Mijn meest favoriete blad, mooie verhalen en foto’s, mooie routes met leuke weetjes in de omgeving.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Oever
Heel veel goede informatie

Goede informatie en leuke routes en tips, ook wel een min puntje: slecht te bereiken via mail over vragen abonnement.

Sterke punten
 • Informatief
 • Bas Buitendijk

FietsActief is een aantrekkelijk tijdschrift voor wie van fietsen houdt, het rijwiel en het rijden daarop. Het geeft handige tips en weetjes, korte reviews van nieuwe modellen, aanstekelijke verhalen van fietsers en mooie impressies van fietstochten en fietstochtjes in binnen- en buitenland.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

FietsActief is het leukste fietstijdschrift van Nederland. Met in ieder nummer unieke fietsroutes gemaakt door de eigen redactie en meerdere knooppuntenroutes. Inspiratie voor fietsweekendjes weg in eigen land en voor fietsvakanties binnen Europa. Het magazine is maar liefst 100 pagina's dik. En bij elk nummer ontvang je een streekgidsje met lokale routetips, kortingsacties en de leukste afstapadressen.

FietsActief heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest u de digitale editie. Hoeveel kost een FietsActief abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €17,99. En tot 37% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor FietsActief. En kies het abonnement dat bij u past.

FietsActief verschijnt 7x per jaar.

FietsActief digitaal lezen

Als abonnee van FietsActief leest u alle nummers op papier én online. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna lezen zonder internet. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met FietsActief

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een FietsActief proefabonnement is er al voor €17,99.

FietsActief cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op FietsActief? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €18,00. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van FietsActief zal genieten? Geef FietsActief cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 37% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €18,00 (stop automatisch)
 • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
 • 7x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FietsActief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.