FietsActief abonnementen

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. FietsActief wijst u de weg! U kunt ook een FietsActief abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,50 26,68
4 nummers
19% korting

€45,00 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 26,68
4 nummers
7% korting

€55,00 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
9% korting

Laatste reviews

 • Wim Bos
Kan niet beter

Mijn meest favoriete blad, mooie verhalen en foto’s, mooie routes met leuke weetjes in de omgeving.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Oever
Heel veel goede informatie

Goede informatie en leuke routes en tips, ook wel een min puntje: slecht te bereiken via mail over vragen abonnement.

Sterke punten
 • Informatief
 • Bas Buitendijk

FietsActief is een aantrekkelijk tijdschrift voor wie van fietsen houdt, het rijwiel en het rijden daarop. Het geeft handige tips en weetjes, korte reviews van nieuwe modellen, aanstekelijke verhalen van fietsers en mooie impressies van fietstochten en fietstochtjes in binnen- en buitenland.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

Ontdek de wereld van het fietsen met FietsActief: het ultieme tijdschrift voor recreatieve fietsers. Laat u inspireren. Geniet van betrouwbare informatie. En ontvang praktische fietsgidsen die u telkens weer naar nieuwe en interessante plekken leiden. Met een FietsActief abonnement zit u nooit meer zonder prachtige routes en handige tips voor al uw fietstochten.

In ieder nummer van FietsActief vindt u vele routes (waaronder knooppuntenroutes), onafhankelijke fietstesten en een artikelen over de fietsbranche. Ieder jaar ontvangt u bovendien 2 dubbelnummers en bij elke editie een handig uitneembaar Streekgidsje met gedetailleerde routes, afstapadressen en kortingsacties.

Als abonnee krijgt u tot slot exclusieve toegang tot ons online route-archief, met meer dan 75 routes inclusief gedetailleerde kaarten, beschrijvingen en gps-bestanden. Zo kunt u altijd en overal u volgende avontuur plannen en beleven. Kortom, FietsActief is uw ultieme metgezel voor de mooiste fietstochten!

Voor wie wil kennismaken met FietsActief is er al een aanbieding vanaf €9,95. U profiteert van tot 27% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele FietsActief aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

FietsActief digitaal lezen

Bent u abonnee van FietsActief? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u FietsActief ook digitaal lezen. FietsActief biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Vrijblijvend kennismaken met FietsActief

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een FietsActief proefabonnement. En beoordeel dit fijne tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een FietsActief proefabonnement voor €9,95.

FietsActief cadeau geven

U kunt een abonnement op FietsActief ook cadeau geven. Voor €25,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die FietsActief met plezier zal lezen? Geef een abonnement op FietsActief cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 7x per jaar als eerste FietsActief in de bus
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Een abonnement is tot 27% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FietsActief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.