FietsActief abonnementen

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. In ieder nummer vindt u prachtige fietsroutes, knooppuntenroutes en ideeën voor heerlijke weekendjes weg met de fiets. U kunt ook een FietsActief abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,99 20,25
3 nummers Stopt automatisch
12% korting

€21,50 27,00
4 nummers
21% korting

€42,50 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
30% korting

€77,00 120,06
18 nummers incl. 4 dubbelnummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,00 20,25
3 nummers
12% korting

€47,50 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
22% korting

Laatste reviews

 • Oever
Heel veel goede informatie

Goede informatie en leuke routes en tips, ook wel een min puntje: slecht te bereiken via mail over vragen abonnement.

Sterke punten
 • Informatief
 • Bas Buitendijk

FietsActief is een aantrekkelijk tijdschrift voor wie van fietsen houdt, het rijwiel en het rijden daarop. Het geeft handige tips en weetjes, korte reviews van nieuwe modellen, aanstekelijke verhalen van fietsers en mooie impressies van fietstochten en fietstochtjes in binnen- en buitenland.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

FietsActief is het leukste fietstijdschrift van Nederland. Met in ieder nummer unieke fietsroutes gemaakt door de eigen redactie en meerdere knooppuntenroutes. Inspiratie voor fietsweekendjes weg in eigen land en voor fietsvakanties binnen Europa. Het magazine is maar liefst 100 pagina's dik. En bij elk nummer ontvang je een streekgidsje met lokale routetips, kortingsacties en de leukste afstapadressen.

FietsActief verschijnt 7x keer per jaar.

Proefabonnement FietsActief

Met een FietsActief proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne fietsmagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

FietsActief cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand die veel en graag fietst, iets geven waar hij of zij maandenlang plezier aan beleeft? Geef een FietsActief abonnement cadeau.

De voordelen van een abonnement op FietsActief

 • Altijd ieder nummer als eerste in de bus
 • Tips voor tochten in NL en fietsvakanties in Europa
 • Gratis streekgidsjes met lokale tips en kortingsacties
 • Toegang tot het online route-archief incl. gps-bestanden
 • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs

Fiets Actief Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van FietsActief. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over FietsActief klantenservice