Kindertijdschriften

Ook in deze tijd van digitale schermen lezen kinderen nog altijd graag een tijdschrift. Geef dus nu een abonnement cadeau en verras ze iedere week of maand met een nieuwe editie. Ook kindertijdschriften zijn met hun tijd meegegaan met digitale versies en online content.

Dat ziet u ondermeer terug in de avonturen van de bekendste eend ter wereld: Donald Duck. Moderne gadgets en situaties doorspekken de laatste avonturen van Donald. Maar kinderen (en ouderen) beleven er nog evenveel plezier aan als vroeger. Dat verandert niet.

Kindertijdschriften aanbiedingen

Ook in deze tijd van digitale schermen lezen kinderen nog altijd graag een tijdschrift. Geef dus nu een abonnement cadeau en verras ze iedere week of maand met een nieuwe editie. Ook kindertijdschriften zijn met hun tijd meegegaan met digitale versies en online content.

Veelgestelde vragen

Nederland kent relatief veel kindertijdschriften. Hieronder vindt u een aantal populaire opties.

 • Donald Duck: Het Donald Duck-tijdschrift is al tientallen jaren een favoriet bij jong (en oud). Het bevat stripverhalen, puzzels en spelletjes met Donald Duck, zijn vrienden en andere Disney-personages.
 • Tina: Tina is een meidenblad dat zich richt op tieners. Het bevat positieve informatie over mode, beauty, beroemdheden, strips en verhalen.
 • Kidsweek: Kidsweek is de krant voor kinderen, waarin het belangrijkste nieuws op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Het bevat ook verhalen, puzzels en quizzen.
 • Meiden Magazine: Dit tijdschrift is gericht op tienermeisjes en behandelt onderwerpen zoals mode, beauty, lifestyle en beroemdheden.
 • Zo Zit Dat: Zo Zit Dat is een populair wetenschappelijk tijdschrift voor kinderen. Het beantwoordt nieuwsgierige vragen en behandelt verschillende onderwerpen op een educatieve en leuke manier.
 • National Geographic Junior: Dit tijdschrift richt zich op kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuur, wetenschap en de wereld om hen heen. Het is heel toegankelijk met veel foto's en illustraties.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Bekijk alle kindertijdschriften met aanbiedingen op Abonnement.nl.

Er zijn een paar kindertijdschriften voor de allerjongste lezers. Hieronder vindt u 3 meest populaire.

 • Bobo: Bobo is een educatief tijdschrift voor kleuters. Het bevat kleurrijke illustraties, spelletjes, verhalen en eenvoudige puzzels.
 • Okki: Okki is een tijdschrift vol met verhalen, strips, spelletjes en knutselactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.
 • Pippo: Pippo is een tijdschrift voor peuters en kleuters. Het richt zich op de ontwikkeling van taal, woordenschat en motorische vaardigheden.

Voor aanbiedingen voor deze andere kindertijdschriften, gaat u naar Abonnement.nl.

Verschillende tijdschriften richten zich speciaal op kinderen in groep 3 tot en met groep 8 van de lagere school. Dus in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Hieronder vindt u een aantal populaire opties.

 • Donald Duck (vanaf 6 jaar): Het Donald Duck-tijdschrift is een favoriet bij kinderen. Het bevat stripverhalen, puzzels en spelletjes met Donald Duck, zijn vrienden en andere Disney-personages.
 • Tina (vanaf 8 jaar): Tina is een meidenblad dat zich richt op tieners. Het bevat mode, beauty, beroemdheden, strips en verhalen.
 • Kidsweek (vanaf 7 jaar): Kidsweek is een krant voor kinderen, waarin het belangrijkste nieuws op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Het bevat ook verhalen, puzzels en quizzen.
 • Zo Zit Dat (vanaf 9 jaar): Zo Zit Dat is een populair wetenschappelijk tijdschrift voor kinderen. Het beantwoordt nieuwsgierige vragen en behandelt verschillende onderwerpen op een educatieve en leuke manier.
 • National Geographic Junior (vanaf 9 jaar): Dit tijdschrift richt zich op kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuur, wetenschap en de wereld om hen heen. Het bevat foto's, artikelen en activiteiten.
 • Wild van Freek (vanaf 7 jaar): Dit tijdschrift geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Ieder nummer staat vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels en quizzen.

Voor aanbiedingen voor deze andere kindertijdschriften, gaat u naar Abonnement.nl.