Playboy

Kies voor een Playboy abonnement met tot 9% korting op de winkelprijs. Het roemruchte Playboy magazine brengt de man wat hij wil: mooie spullen, prachtige vrouwen en natuurlijke goede artikelen. Dit tijdschrift laat mannen genieten van de goeie dingen in het leven.

Playboy abonnement

Playboy laat zien wat een man echt wil zien: mooie vrouwen, luxe producten, culinaire informatie en internationale allure. Playboy weet steeds weer de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen te versieren voor een alles onthullende fotoshoot. Behalve Nederlandse vrouwen staan ook de bekende playmates in Eva outfit geposeerd in het glossy tijdschrift.

Laat u verleiden door de Playboy en blijf elke maand op de hoogte van de ontwikkelingen in de echte mannenwereld. Wilt u ook iedere maand genieten van stijlvolle naaktreportages en alle lekkere dingen die het mannenleven u te bieden heeft? Neem dan snel een abonnement op Playboy!

Voor wie Playboy wil proberen is er al een abonnement vanaf €24,75. Bekijk alle aanbiedingen voor Playboy. En kies het abonnement dat bij u past.

Playboy cadeau geven

Het is mogelijk om een Playboy abonnement cadeau te doen. Voor €24,75 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van Playboy zal genieten? Geef Playboy cadeau.

  • 12x per jaar als eerste Playboy in huis
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €24,75

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Playboy op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Playboy is verkrijgbaar vanaf €24,75. En een cadeauabonnement vanaf €24,75. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Playboy abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Playboy abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Playboy cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Playboy cadeauabonnement voor €24,75.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Playboy kost €97,88. Voor deze prijs ontvangt u 12 keer Playboy automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Playboy. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Playboy komt 12 keer per jaar uit.

Als u Playboy op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Playboy. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Playboy. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Playboy, neemt u contact op met de klantenservice van Playboy. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Playboy

" Veel mooie interviews, mooie fotoshoots. Mag af en toe wel een beetje spannender, maar verder top. "

" Gewoon een lekker blad om te lezen. "

" Leuk blad met leuke artikelen en onderwerpen. Met een pikant trekje. "

" Tijdschriften staan al lange tijd onder druk. Ook Playboy heeft hiermee te kampen. De helft is advertentie en de rest is volgepropt met weinig tot niets. Jammer van dit ... "

" Mooie foto's, soms leuke artikels. Mis wel een beetje de iets meer rode oortjes strips. "

" Vergeet de interviews. Het bloot is gewoon mooi genoeg. Wel braaf. "